Anasayfa Yazarlar AHMET NAS Yazı Detayı Bu yazı 1746+ kez okundu.
AHMET NAS
Köşe Yazarı
AHMET NAS
 

İSTİMDAT

            Tasavvuf yolunu bilenlerin malumudur. Nakşibendi Tarikatının kurucusu Şah-ı Nakşibend Hz.lerinin kabul olunmuş bir duası vardır.             Bu silsiledeki tüm mürşid-i kâmillerin, onlara intisap etmiş müritler için ümidimiz var. Ölüm sonrasındaki hayatta yardıma gelmeleri için.             Seydalar, Gavslar, Âlimler, vb. böyle niyet ediyorlar. Sofilerinin ateş yüzü görmemeleri hesaba çekilmemelerini istiyorlar.             Bir bebek konuşamıyor, isteklerini dillendiremiyor.             Bazı bebekler, dışkısını idrarını tutarak agresif, durağan tepkiler veriyor.             Bazı bebekler de ağlıyor, bağıra çağıra sesini duyuruyor. Muhatapları(ebeveynleri) anlıyorlar ki bunun bir derdi var bir şey istiyor.             Çocuk feryat figan bağırarak annesinin sütüne kavuşuyor. Aynı şekilde insanoğlu da çalışarak Yaradan’ın nimetlerine erişir. Böylelikle Üstte anlattığımız şekilde Allah dostları yardıma gelirler İnşallah.
Ekleme Tarihi: 31 Ağustos 2021 - Salı

İSTİMDAT

            Tasavvuf yolunu bilenlerin malumudur. Nakşibendi Tarikatının kurucusu Şah-ı Nakşibend Hz.lerinin kabul olunmuş bir duası vardır.

            Bu silsiledeki tüm mürşid-i kâmillerin, onlara intisap etmiş müritler için ümidimiz var. Ölüm sonrasındaki hayatta yardıma gelmeleri için.

            Seydalar, Gavslar, Âlimler, vb. böyle niyet ediyorlar. Sofilerinin ateş yüzü görmemeleri hesaba çekilmemelerini istiyorlar.

            Bir bebek konuşamıyor, isteklerini dillendiremiyor.

            Bazı bebekler, dışkısını idrarını tutarak agresif, durağan tepkiler veriyor.

            Bazı bebekler de ağlıyor, bağıra çağıra sesini duyuruyor. Muhatapları(ebeveynleri) anlıyorlar ki bunun bir derdi var bir şey istiyor.

            Çocuk feryat figan bağırarak annesinin sütüne kavuşuyor. Aynı şekilde insanoğlu da çalışarak Yaradan’ın nimetlerine erişir. Böylelikle Üstte anlattığımız şekilde Allah dostları yardıma gelirler İnşallah.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.