Anasayfa Yazarlar AHMET NAS Yazı Detayı Bu yazı 1070+ kez okundu.
AHMET NAS
Köşe Yazarı
AHMET NAS
 

AFFA SIĞINMAK

            Günahlarına pişman olan kişinin, kendini zarara(maddi&manevi) uğratan hatalarından kurtulmak için tövbeye ihtiyacı var.               Bu istiğfarla ve samimi bir kalple Yaradan’a yönelen kişi affedilecektir İnşallah. Çünkü alttaki ayette müjdelendiği şekilde Yüce Mevla’mız affedicidir.               “Ve Allah’tan bağışlanma dile. Gerçekten Allah, bağışlayandır, esirgeyendir.” (Nisa/106)               Ey Allahlım Affedersin             Affetmeyi çok seversin             İtiraf ediyorum, hatalıyım biliyorum             Unuttum utanıyorum             İsyanım çok kusurluyum             Hep aldandım ağlıyorum             Affetmeni umuyorum               Dolmabahçe Camii İmamı Halil NECİPOĞLU’dan alınan üstteki ilahide bir mümin eğer günah işlemişse, gafletinden kurtulmak için takınması gereken tavır alması gereken hal beyitlerle izah edilmiş.               Ümitvar olunmalı ve bilinmelidir ki: Afuv(Affedicilik) Allah’ın 99 esmasından biridir.
Ekleme Tarihi: 16 Eylül 2021 - Perşembe

AFFA SIĞINMAK

            Günahlarına pişman olan kişinin, kendini zarara(maddi&manevi) uğratan hatalarından kurtulmak için tövbeye ihtiyacı var.

 

            Bu istiğfarla ve samimi bir kalple Yaradan’a yönelen kişi affedilecektir İnşallah. Çünkü alttaki ayette müjdelendiği şekilde Yüce Mevla’mız affedicidir.

 

            “Ve Allah’tan bağışlanma dile. Gerçekten Allah, bağışlayandır, esirgeyendir.” (Nisa/106)

 

            Ey Allahlım Affedersin

            Affetmeyi çok seversin

            İtiraf ediyorum, hatalıyım biliyorum

            Unuttum utanıyorum

            İsyanım çok kusurluyum

            Hep aldandım ağlıyorum

            Affetmeni umuyorum

 

            Dolmabahçe Camii İmamı Halil NECİPOĞLU’dan alınan üstteki ilahide bir mümin eğer günah işlemişse, gafletinden kurtulmak için takınması gereken tavır alması gereken hal beyitlerle izah edilmiş.

 

            Ümitvar olunmalı ve bilinmelidir ki: Afuv(Affedicilik) Allah’ın 99 esmasından biridir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.