Şanlıurfa’da Jandarma’nın 187. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri Başlıyor
Şanlıurfa’da Jandarma’nın 187. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri Başlıyor
Şanlıurfa’da, Jandarma Teşkilatı’nın 187’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehitleri anma ve kutlama programları düzenlenecek.
Aziz şehitlerin hatırasını yaşatmak ve kahraman gazilere duyulan minneti ifade etmek amacıyla, 12 Haziran 2026 Cuma günü saat 13.30’da Balıklıgöl Dergâh Camii’nde Mevlid-i Şerif Programı gerçekleştirilecek.
Mevlid programının ardından, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü kapsamında tanıtım ve kutlama stantları kurulacak. Programda İl Jandarma Komutanı ve il protokolünün katılımıyla vatandaşlara lokma ikramında bulunulacak, çeşitli etkinlikler düzenlenecek.
Kutlamalar, 14 Haziran 2026 Pazar günü saat 10.00’da Osmanbey Yeni Şehitlik Anıtı’nda gerçekleştirilecek çelenk sunma töreniyle devam edecek. Törene il protokolü de katılım sağlayacak.
Jandarma Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde, şehitler rahmet ve minnetle anılırken, gazilere de şükran duyguları ifade edilecek. Yetkililer, tüm basın mensuplarını ve vatandaşları bu anlamlı programlara davet etti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.