NECMETTİN KAYA
Köşe Yazarı
NECMETTİN KAYA
 

AK PARTİYE OY VERMEYEN BİR SEÇMEN

Ben hayatı boyun hiç bir zaman ak partiye oy vermedim.  Ülke iyi yönetilemiyor diyoruz. Ekonomik kriz var diyoruz. ben araçımı park etmek için üç tur atıyorum ancak park yeri bulabiliyorum. Markete gidiyorum kasaya geldiğimde en az üç kişi önümde kuyruk ta bekliyorum  Petrole gidiyorum yakıt almak için en az beş araç önümde kuyrukta bekliyorum. Lokantaya gidiyorum bir masa boşalsında oturalım diye en az beş dakika bekliyoruz.  Çay bahçesine gidiyoruz en az beş dakika bekliyoruz biri kalksında masa boşalsın diye.  Kafeterya tarzı yerlere gidiyoruz en az beş dakika bekliyoruz bir masa boşalsın diye.  İşsizlik var diyoruz, işverenlerden biride ben olarak, işçi yok diye,iş yapamıyoruz. Akabe’yi geçemeyen Urfalılar dahi Türkiye’nin turizmi yoğun olduğu vilayetlerde yazlık almışlar. Eskiden Urfa’da zengin köylü yüz koyunu vardı, zengin şehirli ise bir kargir evi vardı. Dedelerimizin ömrü boyunca alamadığı ayakkabıları biz bir sezon arıyoruz. Eşek ile Urfa’ya yoğurt getiren köylülerin kapısının önünde son model aşiret paket arabalar var. Köylü köye giderken, lüks ve son model aşiret paketi arabaların bağlaçlarına, fabrika toz yoğurdunu alıp koyuyorlar. Köylü bile fabrikasiyon yoğur aliyorsa vay bizim halimize. Hani biz diyoruz ya ülke iyi yönetilemiyor, ülke bu millet ile anca bu kadar yönetilir ülke tüketen bir toplum olmuş. 
Ekleme Tarihi: 24 Temmuz 2023 - Pazartesi

AK PARTİYE OY VERMEYEN BİR SEÇMEN

Ben hayatı boyun hiç bir zaman ak partiye oy vermedim. 

Ülke iyi yönetilemiyor diyoruz.
Ekonomik kriz var diyoruz. ben araçımı park etmek için üç tur atıyorum ancak park yeri bulabiliyorum. Markete gidiyorum kasaya geldiğimde en az üç kişi önümde kuyruk ta bekliyorum 
Petrole gidiyorum yakıt almak için en az beş araç önümde kuyrukta bekliyorum. Lokantaya gidiyorum bir masa boşalsında oturalım diye en az beş dakika bekliyoruz. 
Çay bahçesine gidiyoruz en az beş dakika bekliyoruz biri kalksında masa boşalsın diye. 
Kafeterya tarzı yerlere gidiyoruz en az beş dakika bekliyoruz bir masa boşalsın diye. 
İşsizlik var diyoruz, işverenlerden biride ben olarak, işçi yok diye,iş yapamıyoruz. Akabe’yi geçemeyen Urfalılar dahi Türkiye’nin turizmi yoğun olduğu vilayetlerde yazlık almışlar. Eskiden Urfa’da zengin köylü yüz koyunu vardı, zengin şehirli ise bir kargir evi vardı. Dedelerimizin ömrü boyunca alamadığı ayakkabıları biz bir sezon arıyoruz. Eşek ile Urfa’ya yoğurt getiren köylülerin kapısının önünde son model aşiret paket arabalar var.
Köylü köye giderken, lüks ve son model aşiret paketi arabaların bağlaçlarına, fabrika toz yoğurdunu alıp koyuyorlar.
Köylü bile fabrikasiyon yoğur aliyorsa vay bizim halimize.
Hani biz diyoruz ya ülke iyi yönetilemiyor, ülke bu millet ile anca bu kadar yönetilir ülke tüketen bir toplum olmuş. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.