Murat TOPRAK
Köşe Yazarı
Murat TOPRAK
 

BEYAZGÜL'Ü YEDİRMEZ URFA

15 Temmuz akşamı Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül birkaç tane çapulcu diyebileceğimiz tabaka tarafından henüz anlam veremediğimiz bir şekilde yuhalatıldı.     Oysa, Sayın Beyazgül, tıpkı soy isminde olduğu gibi tertemiz, şeffaf, karakterli, şahsiyetli uzatmadan tüm güzellikleri üzerinde taşıyan, tam bir şehir beyefendisidir.     Güler yüzü ile, hoşgörüsü ile, alçak gönüllülüğü ve mütevaziliğiyle deyim yerindeyse, adam gibi adamdır.     Ak Parti kurulduğundan bu yana bizler çok il başkanı tanıdık. Suratına baktığınızda, argo kelime ile belirteyim; mahkemenin önünden geçse altı ay ceza alır, diyebileceğimiz başkanlar, asık suratları ile vatandaşı kovan başkanlar, ihale kovalayan başkanlar, kamu kurum ve kuruluşlarında iş takibi yapan başkanlar, yine kamu kurum ve kuruluşlarının ihaleye çıkardığı işlere ortak olan başkanlar!!! hepimiz görmedik mi?    Şimdi, sizlere soruyorum; yukarıda saydığım vasıfların, hangisini Sayın Beyazgül'de gördünüz de yuhaladınız?    Sayın Beyazgül, üst düzey bir protokol mensubunu nasıl karşılayıp ağırladıysa, özür dileyerek söylüyorum, yoldan geçerken partiye uğrayıp bir çay içeyim diyen, bir temizlik işçisine de aynı muameleyi yapmadı mı bugüne kadar?    15 Temmuz akşamı, Sayın Beyazgül'e yapılan yuhalama protestosu, kendisini yakından tanıyan her Ş.Urfalı'nın yüreğinde derin bir yara açtığı gibi, biz gazeteciler üzerinde de, derin ve acı bir kalıntı bırakmıştır.     Aslında Sayın Beyazgül'ü bizlerin anlatmasına inanın hiç gerek yok, çünkü kendisi zaten taşıdığı sıfat ve vasıflarla, tüm özelliklerini ve karakter yapısını çok açık bir şekilde ortaya koymuyor mu?     Üç, Beş tane kendini bilmezin, parti içerisinde koltuk ve makam savaşı veren kişi veya kişilerin verdikleri yüzer liralık harçlık karşılığında Sayın Beyazğül'ü yıpratma gayreti içerisinde oldukları, alalen aşikârdır.     Daha birkaç gün önce, Ş.Urfa'ya çok büyük hizmetleri olan, Tarım Gıda Ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk Çelik'e; kurmuş oldukları komplonun aynısı bu kez de sayın Beyazgül üzerinde oynanmaya çalışıldı. Ama bu kez beklenmeyen bir tepkiyle karşılık gördü.     Herkes çok açık ve net bir şekilde bilsin ki Sayın Zeynel Abidin Beyazgül, siyasi makam ve hırslara kurban verilecek bir adam değildir.     Hiç kimse boşu boşuna kendini heder edip de Sayın Başkanı yıpratma gayretleri içine girmesin. Bunu başaramayacakları çok açık ve nettir.     Ne onu bilen Ş.Urfa'lı ne de biz gazeteciler dürüstlük abidesi olan değerli başkanı kurda, kuşa, çakal sürüsüne yem etmeyeceğimizi herkes çok iyi bilmelidir.
Ekleme Tarihi: 18 Temmuz 2017 - Salı

BEYAZGÜL'Ü YEDİRMEZ URFA

15 Temmuz akşamı Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül birkaç tane çapulcu diyebileceğimiz tabaka tarafından henüz anlam veremediğimiz bir şekilde yuhalatıldı.

    Oysa, Sayın Beyazgül, tıpkı soy isminde olduğu gibi tertemiz, şeffaf, karakterli, şahsiyetli uzatmadan tüm güzellikleri üzerinde taşıyan, tam bir şehir beyefendisidir.

    Güler yüzü ile, hoşgörüsü ile, alçak gönüllülüğü ve mütevaziliğiyle deyim yerindeyse, adam gibi adamdır.

    Ak Parti kurulduğundan bu yana bizler çok il başkanı tanıdık. Suratına baktığınızda, argo kelime ile belirteyim; mahkemenin önünden geçse altı ay ceza alır, diyebileceğimiz başkanlar, asık suratları ile vatandaşı kovan başkanlar, ihale kovalayan başkanlar, kamu kurum ve kuruluşlarında iş takibi yapan başkanlar, yine kamu kurum ve kuruluşlarının ihaleye çıkardığı işlere ortak olan başkanlar!!! hepimiz görmedik mi?

   Şimdi, sizlere soruyorum; yukarıda saydığım vasıfların, hangisini Sayın Beyazgül'de gördünüz de yuhaladınız?

   Sayın Beyazgül, üst düzey bir protokol mensubunu nasıl karşılayıp ağırladıysa, özür dileyerek söylüyorum, yoldan geçerken partiye uğrayıp bir çay içeyim diyen, bir temizlik işçisine de aynı muameleyi yapmadı mı bugüne kadar?

   15 Temmuz akşamı, Sayın Beyazgül'e yapılan yuhalama protestosu, kendisini yakından tanıyan her Ş.Urfalı'nın yüreğinde derin bir yara açtığı gibi, biz gazeteciler üzerinde de, derin ve acı bir kalıntı bırakmıştır.

    Aslında Sayın Beyazgül'ü bizlerin anlatmasına inanın hiç gerek yok, çünkü kendisi zaten taşıdığı sıfat ve vasıflarla, tüm özelliklerini ve karakter yapısını çok açık bir şekilde ortaya koymuyor mu?

    Üç, Beş tane kendini bilmezin, parti içerisinde koltuk ve makam savaşı veren kişi veya kişilerin verdikleri yüzer liralık harçlık karşılığında Sayın Beyazğül'ü yıpratma gayreti içerisinde oldukları, alalen aşikârdır.

    Daha birkaç gün önce, Ş.Urfa'ya çok büyük hizmetleri olan, Tarım Gıda Ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk Çelik'e; kurmuş oldukları komplonun aynısı bu kez de sayın Beyazgül üzerinde oynanmaya çalışıldı. Ama bu kez beklenmeyen bir tepkiyle karşılık gördü.

    Herkes çok açık ve net bir şekilde bilsin ki Sayın Zeynel Abidin Beyazgül, siyasi makam ve hırslara kurban verilecek bir adam değildir.

    Hiç kimse boşu boşuna kendini heder edip de Sayın Başkanı yıpratma gayretleri içine girmesin. Bunu başaramayacakları çok açık ve nettir.

    Ne onu bilen Ş.Urfa'lı ne de biz gazeteciler dürüstlük abidesi olan değerli başkanı kurda, kuşa, çakal sürüsüne yem etmeyeceğimizi herkes çok iyi bilmelidir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.