Mehmet Fethi AKTÜRK
Köşe Yazarı
Mehmet Fethi AKTÜRK
 

KILIÇDAROĞLU’NUN VAATLERİ VE GİZLEDİKLERİ

Türkiye’nin son yıllardaki en önemli seçiminde geri sayıma geçtiğimiz şu günlerde Cumhur ittifakının ve Millet ittifakının vaatleri bizleri merak ve heyecan içinde bırakıyor. Özellikle Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapılması çok güç ve zor olan vaatlerini dinlerken aklımıza ilk gelen İstanbul’u uzun yıllar sonra kazanan CHP’li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun söz verip de yapmadıkları geldi… Kemal Kılıçdaroğlu”nun iktidara gelirsek yapacağım dediği vaatlerin bir kısmını hatırlayalım. -Çiftçilere bedava elektrik verilmesi. (Bu sözünü şuan iktidar olduğu ve Türkiye’nin sebze meyve ihtiyacının çoğunu karşılayan Antalya, Adana ve Mersin belediyelerinde gerçekleştirseydi inandırıcılığı olurdu) -300 milyar para getirme sözü. (Kaynağı olarak uyuşturucu baronlarından getireceğini söylediği 300 milyar TEMİZ parayı vaat olarak seçmenlerine söylemesi skandal olarak nitelendirildi.) -Avrupa’ya vizeyi kaldırılma sözü. (Vize kaldırma Türkiye’nin karar vereceği bir konu değil, Avrupa ülkelerinin izin vermesi halinde gerçekleşebilir) KILIÇTAROĞLU”NUN GİZLEDİKLERİ; -Kayyum atamalarının kaldırılması sözü. (Kayyum atamalarının hangi şartlarda olduğu apaçık ortada. Belediyenin araçları ile teröristleri lojistik destek, maddi destek, ihtiyaç malzemeleri tespiti yapıldığı herkesçe biliniyor iken kayyuma karşı çıkılması terörün bitirilmesi konusunda devletin mücadelesinin sekteye uğrayacağı aşikardır.) -LBGT Türk aile yapısını niye bozsun sözü ile tekrar gündeme getirme. (LGBTT Allah’ın lanetini üzerine gönderdiği Lut Kavminin yaptığı rezaletleri bir bir sergileyen sapkınları toplum nezdinde normalleştirme çabalarını CHP ve HDP’nin desteğiyle gündeme gelmesinin erkek erkeğe ilişkinin pazarlığını yapan rezil sapıklar, karşılıklı eşlerin pazarlandığı, para karşılığı kadınların rezilliklerine alet edildiğini Türk halkı asla kabul etmez. Ayrıca LBGT, İstanbul sözleşmesine Rusya, İsrail, Macaristan gibi bazı ülkeler aile yapısını bozuyor, diye karşı çıkıyorlar.) -KYK’lıları tekrar göreve iade etme sözü. (252 şehit verdiğimiz 15 Temmuz hain darbe girişimine KONTROLLÜ DARBE, TİYATRO gibi yakıştırmalar yapan bu darbeye FETÖ”cülerin yapmadığı gibi konuşmalar yapan Millet ittifakı liderinin oy uğruna darbecilere destek verme düşüncesi toplum nezdinde kabul edilmeyecektir.) -Özerklik  sözü. (Terörist başı APO ve HDP’nin eski lideri Selahattin Demirtaş’ın Güneydoğu Anadolu Bölgesi için yıllarca dile getirdikleri Özerklik söylemini Kılıçdaroğlu’nun HDP seçmeninden oy alma uğruna sahiplenmesi Türk halkının asla kabul etmeyeceği bir söylemdir.) Kılıçdaroğlu”nun seçimi kazanması halinde vaatlerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini zaman gösterecek. Ülkemize, milletimize hangi ittifak hayırlı ise onun gelmesini temenni ediyoruz. Kalın sağlıcakla….
Ekleme Tarihi: 08 Mayıs 2023 - Pazartesi

KILIÇDAROĞLU’NUN VAATLERİ VE GİZLEDİKLERİ

Türkiye’nin son yıllardaki en önemli seçiminde geri sayıma geçtiğimiz şu günlerde Cumhur ittifakının ve Millet ittifakının vaatleri bizleri merak ve heyecan içinde bırakıyor.

Özellikle Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapılması çok güç ve zor olan vaatlerini dinlerken aklımıza ilk gelen İstanbul’u uzun yıllar sonra kazanan CHP’li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun söz verip de yapmadıkları geldi…

Kemal Kılıçdaroğlu”nun iktidara gelirsek yapacağım dediği vaatlerin bir kısmını hatırlayalım.

-Çiftçilere bedava elektrik verilmesi.

(Bu sözünü şuan iktidar olduğu ve Türkiye’nin sebze meyve ihtiyacının çoğunu karşılayan Antalya, Adana ve Mersin belediyelerinde gerçekleştirseydi inandırıcılığı olurdu)

-300 milyar para getirme sözü.

(Kaynağı olarak uyuşturucu baronlarından getireceğini söylediği 300 milyar TEMİZ parayı vaat olarak seçmenlerine söylemesi skandal olarak nitelendirildi.)

-Avrupa’ya vizeyi kaldırılma sözü.

(Vize kaldırma Türkiye’nin karar vereceği bir konu değil, Avrupa ülkelerinin izin vermesi halinde gerçekleşebilir)

KILIÇTAROĞLU”NUN GİZLEDİKLERİ;

-Kayyum atamalarının kaldırılması sözü.

(Kayyum atamalarının hangi şartlarda olduğu apaçık ortada. Belediyenin araçları ile teröristleri lojistik destek, maddi destek, ihtiyaç malzemeleri tespiti yapıldığı herkesçe biliniyor iken kayyuma karşı çıkılması terörün bitirilmesi konusunda devletin mücadelesinin sekteye uğrayacağı aşikardır.)

-LBGT Türk aile yapısını niye bozsun sözü ile tekrar gündeme getirme.

(LGBTT Allah’ın lanetini üzerine gönderdiği Lut Kavminin yaptığı rezaletleri bir bir sergileyen sapkınları toplum nezdinde normalleştirme çabalarını CHP ve HDP’nin desteğiyle gündeme gelmesinin erkek erkeğe ilişkinin pazarlığını yapan rezil sapıklar, karşılıklı eşlerin pazarlandığı, para karşılığı kadınların rezilliklerine alet edildiğini Türk halkı asla kabul etmez. Ayrıca LBGT, İstanbul sözleşmesine Rusya, İsrail, Macaristan gibi bazı ülkeler aile yapısını bozuyor, diye karşı çıkıyorlar.)

-KYK’lıları tekrar göreve iade etme sözü.

(252 şehit verdiğimiz 15 Temmuz hain darbe girişimine KONTROLLÜ DARBE, TİYATRO gibi yakıştırmalar yapan bu darbeye FETÖ”cülerin yapmadığı gibi konuşmalar yapan Millet ittifakı liderinin oy uğruna darbecilere destek verme düşüncesi toplum nezdinde kabul edilmeyecektir.)

-Özerklik  sözü.

(Terörist başı APO ve HDP’nin eski lideri Selahattin Demirtaş’ın Güneydoğu Anadolu Bölgesi için yıllarca dile getirdikleri Özerklik söylemini Kılıçdaroğlu’nun HDP seçmeninden oy alma uğruna sahiplenmesi Türk halkının asla kabul etmeyeceği bir söylemdir.)

Kılıçdaroğlu”nun seçimi kazanması halinde vaatlerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini zaman gösterecek.

Ülkemize, milletimize hangi ittifak hayırlı ise onun gelmesini temenni ediyoruz.

Kalın sağlıcakla….

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.