Hüseyin  Zerraki
Köşe Yazarı
Hüseyin Zerraki
 

ÖNLÜ MÜFESSİR ZEMAHŞERİ'NIN EHL-İ BEYT SEVGİSİ

Cennet mekan önlü müfessir zamahşehri şöyle demiştir: Kiyamet günü herkes kendi sevdiği ile mahşere geleceğini ifade etmiştır.Daha sonra şöyle der; O' halde Ehl-i beyt'i sevip onların hidayetine iktida edenler nasıl onlarla birlikte haşrolmasın ki ? Ve bu konuda şöyle bir şiir de söylemiştir: Şüphe ve ihtilaflar çoğalmış,herkes kendisinin doğru yolda olduğunu iddiaq ediyor. Ben ise " lâ ilahe illallah "ile Ahmed'e ve Âl-i' âbayâ olan sevgime sarılmışım... Eyyy Müslümanlar!!! Bir Köpek Ashab-ı Kehfi sevmekle saâdete ermiştır. Bende Hz.Peygamber'in Ehl-i-beyt'ini/evlatlarını sevmekle nasıl şekavet ve bedbaht ehli olurum ki !!!
Ekleme Tarihi: 25 Ekim 2021 - Pazartesi

ÖNLÜ MÜFESSİR ZEMAHŞERİ'NIN EHL-İ BEYT SEVGİSİ

Cennet mekan önlü müfessir zamahşehri şöyle demiştir:

Kiyamet günü herkes kendi sevdiği ile mahşere geleceğini ifade etmiştır.Daha sonra şöyle der; O' halde Ehl-i beyt'i sevip onların hidayetine iktida edenler nasıl onlarla birlikte haşrolmasın ki ?

Ve bu konuda şöyle bir şiir de söylemiştir:

Şüphe ve ihtilaflar çoğalmış,herkes kendisinin doğru yolda olduğunu iddiaq ediyor.

Ben ise " lâ ilahe illallah "ile Ahmed'e ve Âl-i' âbayâ olan sevgime sarılmışım...

Eyyy Müslümanlar!!!

Bir Köpek Ashab-ı Kehfi sevmekle saâdete ermiştır. Bende Hz.Peygamber'in

Ehl-i-beyt'ini/evlatlarını sevmekle nasıl şekavet ve bedbaht ehli olurum ki !!!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.