Hüseyin  Zerraki
Köşe Yazarı
Hüseyin Zerraki
 

HZ.PEYGAMBER (S.A.V.) ŞÖYLE BUYURMUŞTUR:

EHL-İ BEYTIM ARANIZDA YOK OLURSA DÜNYANIN SONU GELİR.!!!! Değerli Müslüman Kardeşlerim bu Hadis-i Kudsiyi okuyunuz.... Vema Kânellahu Liyuazzib Ehum ve Ente Fiyhim. Enfal:33.Ayet-i Meâli:Rasulü Zişanım ! Sen onların aralarında bulunduğun müddetçe Allah onlara azap verecek değildir.Rasulullah (S.A.V.) bu âyette beyan olunan,zât-ı şerifleri hakkında'ki manânın,kiyamet gününe kadar,devam eden Ehl-i beyti'nin nesli hakkında tecelli edeceğini beyân buyurmuşlardır. Nasıl ki Rasulullah (S.A.V.) Ehl-i arza emân ise,Ehl-i beyti de arz ehlinin emânıdır. Bu emân hakkında pek çok hadis zikrolunmuştur. Nitekim Resulullah (S.A.V.) Bir hadis-i şeriflerinde şöyle buyurmuşlardır: "Ehl-i Beytim Ehl-i Arzın Emânıdır.Ehl-i Beytim Helâk Olursa Dünyanın Sonu Gelir." "HALAKTUL MEVCÜDÂT LİECLİKE VE HALAKTÜKE LİECLİ " Habibim ! Mevcudâtı senin için,seni de benim için yarattım hadis-i Kudsisi mücibince,kâinatın yaradılış sebebi Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V.) ve yine kâinatın bekâsı da o zât-ı a'lâ ve onun Ehl-i Beytinin bekâsiyle kâimdir. Bundan önce beyan olunan pek çok hadis-i şerifde Resulullah (S.A.V.) Ehl-i Beytini kendi nefsiyle müsâvi tutmuştur...
Ekleme Tarihi: 10 Kasım 2021 - Çarşamba

HZ.PEYGAMBER (S.A.V.) ŞÖYLE BUYURMUŞTUR:

EHL-İ BEYTIM ARANIZDA YOK OLURSA DÜNYANIN SONU GELİR.!!!!

Değerli Müslüman Kardeşlerim bu Hadis-i Kudsiyi okuyunuz....

Vema Kânellahu Liyuazzib Ehum ve Ente Fiyhim.

Enfal:33.Ayet-i Meâli:Rasulü

Zişanım ! Sen onların aralarında bulunduğun müddetçe Allah onlara azap verecek değildir.Rasulullah (S.A.V.) bu âyette beyan olunan,zât-ı şerifleri hakkında'ki manânın,kiyamet gününe kadar,devam eden Ehl-i beyti'nin nesli hakkında tecelli edeceğini beyân buyurmuşlardır.

Nasıl ki Rasulullah (S.A.V.) Ehl-i arza emân ise,Ehl-i beyti de arz ehlinin emânıdır.

Bu emân hakkında pek çok hadis zikrolunmuştur.

Nitekim Resulullah (S.A.V.) Bir hadis-i şeriflerinde şöyle buyurmuşlardır:

"Ehl-i Beytim Ehl-i Arzın Emânıdır.Ehl-i Beytim Helâk Olursa Dünyanın Sonu Gelir."

"HALAKTUL MEVCÜDÂT LİECLİKE VE HALAKTÜKE LİECLİ "

Habibim ! Mevcudâtı senin için,seni de benim için yarattım hadis-i Kudsisi mücibince,kâinatın yaradılış sebebi Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V.) ve yine kâinatın bekâsı da o zât-ı a'lâ ve onun Ehl-i Beytinin bekâsiyle kâimdir.

Bundan önce beyan olunan pek çok hadis-i şerifde Resulullah (S.A.V.) Ehl-i Beytini kendi nefsiyle müsâvi tutmuştur...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.