Hüseyin  Zerraki
Köşe Yazarı
Hüseyin Zerraki
 

DÜNYA SEYYİDLER DERNEĞİMİZ İSLAMİYETİN BİRLİK VE BERABERLİGİNİ SAĞLAMAK İÇİN "IRAK'A"DAVET EDİLDİ.

Irak devleti yetkilileri tarafından ırak'a davet edilerek başta Bağdat,Necef,kufe, hille,ve kerbelada bulunan Mübarek cedlerimiz hz ali,hz hüseyin ve torunları hz.zeydi şehidi hz.pir seyyid şeyh Abdülkar-ı Geylani ve Ehlibeyt aşığı imam-ı azam Ebu Hanife hazretlerin türbelerini ziyaret erttik,çok kiymetli bir ziyaret oldu. Kerbelada hz.hüseyin türbesinin vakıfı başkanlığı tarafından düzenlenen uluslararası konferansa davet edilerek,oradada yaptığım konuşmada  islamiyetin birlik ve beraberliğiğini sağlamak için mutlaka sahte seyyidliğin önlenmesi gerektiğini anlattım. Ayrıca bütün islam aleminin daha güçlü hale gelmesi için,bütün islam  mezhepler birbirlerinin değerlerine dil uzatmadan  kardeşce birlik ve beraberlik içersinde olmalarını söyledim. Bugün İslam Dünyasında Özlenen Huzur ve Barışın Yolu Resulullahın Torunları Seyyid ve Şeriflerden Geçer” Hazreti resulullah ümmetine emanet ettiği ehli beytine dosdoğru sahip çıkılırsa bu proplemleride beraber aşmış olacağız. islam coğrafyasında yaşanan olaylar ve katliamların tablosuna bakıldığında Afganistan Pakistan Irak,Suriye,Libya Somali,Sudan Fas,Tunus,Yemen, Mısır hepsi’de kan revan içersindeler; Bu durumda olan daha birçok islam ülkeleride vardır. Manası sevgi ve barış olan kardeşliği hakkı,adaleti ve merhameti öğütleyen islam dinini ve onun yolu ve esaslarını gösteren yüce rehber kur’an-ı kerim’i yanlış yorumlayan yada cehaletlerinden dolayı yanlış istikametlere götürenler ve gaflet içersinde olanlar yüzünden islam dünyası asırlardır huzur,barış ve esenliğe muhtaç hale gelmiştir. “Peki ne yapmak lazımdır? Yüce allah’ın anayasası olan Kur-an-ı kerim-i ve islam peygamberi olan Hz.Muhammed Mustafa’nın (s.a.v.)’nın ehl-i beyti ile ilgili söylemiş olduğu sahih hadislerini dosdoğru yorumlamak ve mübarek seyyidlerimize sahip çıkmak lazımdır. Rasulullah vefat etikten sonra ümmetine emanet ettiği gözide torunlarına ve kiyamete kadar devam eden zürriyetlerine seyyid ve şeriflere sahip çıkılmadı,katletiler yerlerinden ve yuvalarından sürüldüler. Halende islam ülkelerinin çoğunda bu kutlu soya saygı ve hürmet yoktur. Tanımiyorlar ve tanımakta istemiyorlar. “Müslümanlara soruyoruz”?Ehl-i beyt’in ana vatanı Mekke ve Medine de kaç aile Seyyid ve şerif yaşadığını biliyormusunuz? Maalesef çok komik bir rakam 20 aile yaşiyor.Çünkü emeviler ve daha sonrası vahhabi rejimi onları oradan kovmuşlardır..  
Ekleme Tarihi: 21 Ocak 2023 - Cumartesi

DÜNYA SEYYİDLER DERNEĞİMİZ İSLAMİYETİN BİRLİK VE BERABERLİGİNİ SAĞLAMAK İÇİN "IRAK'A"DAVET EDİLDİ.

Irak devleti yetkilileri tarafından ırak'a davet edilerek başta Bağdat,Necef,kufe, hille,ve kerbelada bulunan Mübarek cedlerimiz hz ali,hz hüseyin ve torunları hz.zeydi şehidi hz.pir seyyid şeyh Abdülkar-ı Geylani ve Ehlibeyt aşığı imam-ı azam Ebu Hanife hazretlerin türbelerini ziyaret erttik,çok kiymetli bir ziyaret oldu. Kerbelada hz.hüseyin türbesinin vakıfı başkanlığı tarafından düzenlenen uluslararası konferansa davet edilerek,oradada yaptığım konuşmada  islamiyetin birlik ve beraberliğiğini sağlamak için mutlaka sahte seyyidliğin önlenmesi gerektiğini anlattım.

Ayrıca bütün islam aleminin daha güçlü hale gelmesi için,bütün islam  mezhepler birbirlerinin değerlerine dil uzatmadan  kardeşce birlik ve beraberlik içersinde olmalarını söyledim.

Bugün

İslam Dünyasında Özlenen Huzur ve Barışın Yolu Resulullahın Torunları Seyyid ve Şeriflerden Geçer”

Hazreti resulullah ümmetine emanet ettiği ehli beytine dosdoğru sahip çıkılırsa bu proplemleride beraber aşmış olacağız.

islam coğrafyasında yaşanan olaylar ve katliamların tablosuna bakıldığında Afganistan Pakistan Irak,Suriye,Libya Somali,Sudan Fas,Tunus,Yemen,

Mısır hepsi’de kan revan içersindeler;

Bu durumda olan daha birçok islam ülkeleride vardır. Manası sevgi ve barış olan kardeşliği hakkı,adaleti ve merhameti öğütleyen islam dinini ve onun yolu ve esaslarını gösteren yüce rehber kur’an-ı kerim’i yanlış yorumlayan yada cehaletlerinden dolayı yanlış istikametlere götürenler ve gaflet içersinde olanlar yüzünden islam dünyası asırlardır huzur,barış ve esenliğe muhtaç hale gelmiştir.

“Peki ne yapmak lazımdır? Yüce allah’ın anayasası olan Kur-an-ı kerim-i ve islam peygamberi olan Hz.Muhammed Mustafa’nın (s.a.v.)’nın ehl-i beyti ile ilgili söylemiş olduğu sahih hadislerini dosdoğru yorumlamak ve mübarek seyyidlerimize sahip çıkmak lazımdır. Rasulullah vefat etikten sonra ümmetine emanet ettiği gözide torunlarına ve kiyamete kadar devam eden zürriyetlerine seyyid ve şeriflere sahip çıkılmadı,katletiler yerlerinden ve yuvalarından sürüldüler. Halende islam ülkelerinin çoğunda bu kutlu soya saygı ve hürmet yoktur. Tanımiyorlar ve tanımakta istemiyorlar. “Müslümanlara soruyoruz”?Ehl-i beyt’in ana vatanı Mekke ve Medine de kaç aile Seyyid ve şerif yaşadığını biliyormusunuz? Maalesef çok komik bir rakam 20 aile yaşiyor.Çünkü emeviler ve daha sonrası vahhabi rejimi onları oradan kovmuşlardır..

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.