Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ZAVALLI VATANDAŞLARIMIZ

Bu ülkeyi yıkıp yok etmeye parçalamaya çalışan yapıların neferleri sizler ne kadar zavallı ve akıldan yoksun kişilersiniz. Artık çıkarın gözlüklerinizi çıplak gözle bir görün bakayım çevreyi gerçekleri ya. Bakın ülkemizi parçalamak isteyen güçlerin yaklaşık yarım asırdır ülkemizin doğu kesiminde bir sözde terör ülkemizin halkını ülkemizin devletine düşman edip ne kadar geri zekalılık içinde uğraş veriyorlar. Bakın sözde Kürt devleti ve Kürt halkının savunanlar ne hikmetse tüm eylemlerin Kürt halkımızın bölgesinde oluşmakta ve ölende, öldürün de Kürt, yağmalanan, yıkılan yok edilen yerlerde Kürtlerin kenti, köyü, şehri neden böylesi bir oyuna alet olunuyor? Bilgisizlikten ve cahillikten. Geçmişte ülkemize kurmuş oldukları sözde kurtarıcı cumhuriyetçi geçmişten günümüze kadar bir bakın özelikle doğu bölgesinin halkı cahil kalsın diye doğuya ciddi manada yaptırım yapılmamıştır. Bu yapılan tüm olumsuzluklara rağmen son yırmı yılda ülkemizin doğusuna büyük yatırımlar ve büyük kalkınma hamleleri yapılmaktadır. 1980 öncesi olan bir doğumuz vardı. Birde şimdiki doğu ve güneydoğu bölgesi var. Tüm ülkemizin halkı vatandaşı olarak gidin bir görün bakın oradaki değişimi oradaki insanların refah seviyesini böylesi bir refah ve yaşam benimsenmiş ki işte insanlığın güvenin misafirperverliğin merkezi vede yaşamın ana merkezi olmuştur. Bu değişimi yaşayan gören halkın halen hükumete devlete karşı doldurulup düşman ediliyor ise o zaman burada büyük bir cahillik ve büyük bir acizlik vardır. Ülkemizin vatanımızın bütünlüğü birlik ve beraberliği asla tartışılamaz ve konuşulamaz. Bakın henüz enkazı bitmemiş ihanet yapının neferlerin varlığı bitmemiş iken ve hükumetin en üst makamındaki idarecinin tüm işlerini bilen kişilerin bile ihanetten tutuklu iken halk arasında sosyal medyalarda kendini bilmezlerin ve özelikle hükumeti yok etmeye çalışanların ülkenin cumhurbaşkanı devleti soymakta ve vurgunculukla karala maktadırlar. Siz zavallı halk sizin hiç mi aklınız ve bilginiz yok mu? En yakın adamı içeride yargılanırken bu kişi bu şahsiyetin böyle bir sıç işlediğini bilip görmemesi mümkün değildir. O zaman şimdi tam zamanı olup bu kişiler bu yetkilinin tüm açıklarını sayfa sayfa döktürüp bu kişiyi kendi elleriyle dar ağacına götürürler. Sizlere daha sıra gelmeden. Siz zavallı halk biçare vatandaşlar sosyal medya üzerinden böylesi karalamalar yapmak çok kolay. Başta cumhurbaşkanı olmak üzere birçok idarecinin böylesi durumları olmuş olsaydı şimdi bunları açıklamak için çan atan nice medya temsilcileri firarda olan domuzlar vardır. Siz zavallı halkın neden böylesi söylenilenlerin varlığına biat ediyor ve halen onların sizlere şatafatlı renkli dünya vaat edenlere biat edip onlara alkış tutmaktasınız anlamış değilim. Ya çok zavallısınız. Yada çok cahilsiniz.    
Ekleme Tarihi: 18 Haziran 2019 - Salı

ZAVALLI VATANDAŞLARIMIZ

Bu ülkeyi yıkıp yok etmeye parçalamaya çalışan yapıların neferleri sizler ne kadar zavallı ve akıldan yoksun kişilersiniz.

Artık çıkarın gözlüklerinizi çıplak gözle bir görün bakayım çevreyi gerçekleri ya.

Bakın ülkemizi parçalamak isteyen güçlerin yaklaşık yarım asırdır ülkemizin doğu kesiminde bir sözde terör ülkemizin halkını ülkemizin devletine düşman edip ne kadar geri zekalılık içinde uğraş veriyorlar. Bakın sözde Kürt devleti ve Kürt halkının savunanlar ne hikmetse tüm eylemlerin Kürt halkımızın bölgesinde oluşmakta ve ölende, öldürün de Kürt, yağmalanan, yıkılan yok edilen yerlerde Kürtlerin kenti, köyü, şehri neden böylesi bir oyuna alet olunuyor? Bilgisizlikten ve cahillikten. Geçmişte ülkemize kurmuş oldukları sözde kurtarıcı cumhuriyetçi geçmişten günümüze kadar bir bakın özelikle doğu bölgesinin halkı cahil kalsın diye doğuya ciddi manada yaptırım yapılmamıştır.

Bu yapılan tüm olumsuzluklara rağmen son yırmı yılda ülkemizin doğusuna büyük yatırımlar ve büyük kalkınma hamleleri yapılmaktadır.

1980 öncesi olan bir doğumuz vardı. Birde şimdiki doğu ve güneydoğu bölgesi var. Tüm ülkemizin halkı vatandaşı olarak gidin bir görün bakın oradaki değişimi oradaki insanların refah seviyesini böylesi bir refah ve yaşam benimsenmiş ki işte insanlığın güvenin misafirperverliğin merkezi vede yaşamın ana merkezi olmuştur.

Bu değişimi yaşayan gören halkın halen hükumete devlete karşı doldurulup düşman ediliyor ise o zaman burada büyük bir cahillik ve büyük bir acizlik vardır.

Ülkemizin vatanımızın bütünlüğü birlik ve beraberliği asla tartışılamaz ve konuşulamaz.

Bakın henüz enkazı bitmemiş ihanet yapının neferlerin varlığı bitmemiş iken ve hükumetin en üst makamındaki idarecinin tüm işlerini bilen kişilerin bile ihanetten tutuklu iken halk arasında sosyal medyalarda kendini bilmezlerin ve özelikle hükumeti yok etmeye çalışanların ülkenin cumhurbaşkanı devleti soymakta ve vurgunculukla karala maktadırlar. Siz zavallı halk sizin hiç mi aklınız ve bilginiz yok mu? En yakın adamı içeride yargılanırken bu kişi bu şahsiyetin böyle bir sıç işlediğini bilip görmemesi mümkün değildir. O zaman şimdi tam zamanı olup bu kişiler bu yetkilinin tüm açıklarını sayfa sayfa döktürüp bu kişiyi kendi elleriyle dar ağacına götürürler. Sizlere daha sıra gelmeden. Siz zavallı halk biçare vatandaşlar sosyal medya üzerinden böylesi karalamalar yapmak çok kolay. Başta cumhurbaşkanı olmak üzere birçok idarecinin böylesi durumları olmuş olsaydı şimdi bunları açıklamak için çan atan nice medya temsilcileri firarda olan domuzlar vardır.

Siz zavallı halkın neden böylesi söylenilenlerin varlığına biat ediyor ve halen onların sizlere şatafatlı renkli dünya vaat edenlere biat edip onlara alkış tutmaktasınız anlamış değilim. Ya çok zavallısınız. Yada çok cahilsiniz.    

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.