Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

YÜRÜMEM BANA KAR KALDI SİZ BENİ YİNE KANDIRDINIZ

Hadi adalet olmayasın delalet. Yürüdük günlerce yolarda ya bu adam yine hiçbir şey yapmadı bize ben bu kadar yolu yürüdüm bu sıcak günlerde buralarda zaten sağlık yönünden zayıf bir bünyeye sahip idim. Şimdi tam zayıflayıp bağayı bir yorgunluk içine girmiş oldum. Şimdi sırada ne var hocam söyleyin ama aman ağır bir şey olmasın bu yürüyüşte olumsuz kaldı? Sen merak etme sana yeni görevler vereceğiz bak biz seni müdürlükten alıp meclise kadar getirmedik mi?  Şimdi sırada başkanlık var. Sen iyi çalış dersine başarılısın. Bundan sonra vereceğimiz talimatları iyi yerine getirmeye bak. Siz emredin ben size kadar yürürüm. Evet, sırada ne var ya arkadaşlar biz bu ülkedeki Kürtleri ayaklandıramadık. Buna nasıl bir çare düşünelim deyip tepinmeye başladılar. Geçmişte Kürt halkına ve devlet içinde yapılan destekçilerden dolayı bizler bu bölgede eskiden Kürt halkına devleti kötüleyip devlete karşı Kürtleri kışkırtıp Kürtleri iyice devlete düşman etmeyi hep sağladık. Artık Kürtler devletin tüm imkân ve olanaklarını kullandıklarından ve Kürt halkının devletten gerçek yüz ilgi alaka görünce artık Kürtlerin galeyana gelmesi imkânsız. Kürtler artık bölgesel olarak büyük kalkına hamlelerine başlamış olan devletin tüm imkan ve olanakları sağlanması için orada çalışan tüm belediyelere atanan kayyumlar artık şehirlere ilçelere yatırım hizmet olanaklarını seferber eder olduklarından dolayı orada halk artık devlet ile barışık yaşamaya yönelmiştir. Ekonomi olarak kalkınma hamlesine girilen bir dönemde orada yapılan yatırımlar. Kentsel dönüşümler. Yeni şehirlerin inşası süratli bir şekilde yapılması şehirlerin yoları hizmetleri son sürat hız verilmesi ile yapılan tüm hizmetler o bölgedeki halk devleti teşekkür eder duruma gelmiştir. Artık bunların önlenmesi imkânsız yapılan hizmetlerin yapılan yatırımların halkın devlete olan bakışları çok değiştirmektedir. Sen merak etme buna karşı bizlerde yeni projeler yeni planlar hazırlıyoruz deseler de merak etmeyin artık asla Kürt halkı sizlere uymayacaktır. Yürümeniz yapacağınız planlarınız artık hiç biri hiçbir şekilde tutmayacaktır. Çünkü artık Kürt halkı galeyana ve oyuna gelmeyecektir. Bakın şimdiden İstanbul gibi bir şehirde mega kentte bir çok yatırımcı iş adamı olan Kürt halkı artık dünya markası dünyaya açılmakta böylesi bir ekonomi döneminde artık galeyana gelmiyor. Artık ülkemizde yeniden var olan güç kazanan hak yolun İslam olduğunu ve dünya üzerinde gerçek huzurun ve gerçek saadetin İslam’da olduğunu anlayan halk vatandaş artık inançsız ve boş olan deyimlere artık inanmıyor. Yıllarca din deyip kürsülerde sümük akıtıp halkı kandırman bile artık halkın daha bilinçli ve daha fazla hak kitaba sarılıp artık ne benim nede senin gibi aracı kurumlara inansı gelmiyorlar artık her şeyi doğrudan öğrenme bilme yeteneğine sahip bilgin ve bilinçli bir toplum oldular. Benim yürümem benim yol kat etmem bana kaldı sadece.
Ekleme Tarihi: 13 Temmuz 2017 - Perşembe

YÜRÜMEM BANA KAR KALDI SİZ BENİ YİNE KANDIRDINIZ

Hadi adalet olmayasın delalet.

Yürüdük günlerce yolarda ya bu adam yine hiçbir şey yapmadı bize ben bu kadar yolu yürüdüm bu sıcak günlerde buralarda zaten sağlık yönünden zayıf bir bünyeye sahip idim. Şimdi tam zayıflayıp bağayı bir yorgunluk içine girmiş oldum.

Şimdi sırada ne var hocam söyleyin ama aman ağır bir şey olmasın bu yürüyüşte olumsuz kaldı?

Sen merak etme sana yeni görevler vereceğiz bak biz seni müdürlükten alıp meclise kadar getirmedik mi?  Şimdi sırada başkanlık var. Sen iyi çalış dersine başarılısın. Bundan sonra vereceğimiz talimatları iyi yerine getirmeye bak. Siz emredin ben size kadar yürürüm.

Evet, sırada ne var ya arkadaşlar biz bu ülkedeki Kürtleri ayaklandıramadık. Buna nasıl bir çare düşünelim deyip tepinmeye başladılar.

Geçmişte Kürt halkına ve devlet içinde yapılan destekçilerden dolayı bizler bu bölgede eskiden Kürt halkına devleti kötüleyip devlete karşı Kürtleri kışkırtıp Kürtleri iyice devlete düşman etmeyi hep sağladık.

Artık Kürtler devletin tüm imkân ve olanaklarını kullandıklarından ve Kürt halkının devletten gerçek yüz ilgi alaka görünce artık Kürtlerin galeyana gelmesi imkânsız. Kürtler artık bölgesel olarak büyük kalkına hamlelerine başlamış olan devletin tüm imkan ve olanakları sağlanması için orada çalışan tüm belediyelere atanan kayyumlar artık şehirlere ilçelere yatırım hizmet olanaklarını seferber eder olduklarından dolayı orada halk artık devlet ile barışık yaşamaya yönelmiştir.

Ekonomi olarak kalkınma hamlesine girilen bir dönemde orada yapılan yatırımlar. Kentsel dönüşümler. Yeni şehirlerin inşası süratli bir şekilde yapılması şehirlerin yoları hizmetleri son sürat hız verilmesi ile yapılan tüm hizmetler o bölgedeki halk devleti teşekkür eder duruma gelmiştir.

Artık bunların önlenmesi imkânsız yapılan hizmetlerin yapılan yatırımların halkın devlete olan bakışları çok değiştirmektedir.

Sen merak etme buna karşı bizlerde yeni projeler yeni planlar hazırlıyoruz deseler de merak etmeyin artık asla Kürt halkı sizlere uymayacaktır.

Yürümeniz yapacağınız planlarınız artık hiç biri hiçbir şekilde tutmayacaktır.

Çünkü artık Kürt halkı galeyana ve oyuna gelmeyecektir. Bakın şimdiden İstanbul gibi bir şehirde mega kentte bir çok yatırımcı iş adamı olan Kürt halkı artık dünya markası dünyaya açılmakta böylesi bir ekonomi döneminde artık galeyana gelmiyor.

Artık ülkemizde yeniden var olan güç kazanan hak yolun İslam olduğunu ve dünya üzerinde gerçek huzurun ve gerçek saadetin İslam’da olduğunu anlayan halk vatandaş artık inançsız ve boş olan deyimlere artık inanmıyor.

Yıllarca din deyip kürsülerde sümük akıtıp halkı kandırman bile artık halkın daha bilinçli ve daha fazla hak kitaba sarılıp artık ne benim nede senin gibi aracı kurumlara inansı gelmiyorlar artık her şeyi doğrudan öğrenme bilme yeteneğine sahip bilgin ve bilinçli bir toplum oldular.

Benim yürümem benim yol kat etmem bana kaldı sadece.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.