Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

YUNANİSTAN GALEYANA GELME

Yunanistan kendine gel bak şimdiden söylüyorum. Seni galeyana getirip senin ülkeni ve sınırlarını yeniden çizecek duruma getirecekler. İşte senin gibi galeyana gelen ülkelere bir bak işte Irak, işte Suriye bunlara bakarak dersler çıkarmalısın. Yunanistan kendine gelip ülkeme karşı diklenme bunu sana şimdiden söyleyelim. Bak senin gibi galeyana gelen ve tüm Avrupa ve Amerika arkandayız dediği ülkede yaklaşık 6 aya aşkındır savaş var. Ve hani tüm vaatlerde bulunan Avrupa ve Amerika ne oldu? Ortalarda yoklar Ukrayna kendi imkân ve olanaklarıyla ülkesini korumaya çalışır görünse de Rusya Ukrayna’yı alma derdinde değil oradaki halkının yaşam seviyesini yüksek tutması için yapmış olduğu ve oradaki halkının topraklarını yabancı özelikle o toprakları almakta olan İsraillilere kaptırmamak için yaptığı bir mücadeledir. Şimdi Yunanistan sen kendine gel öncelikle. Avrupa ülkesi olman ve deniz sahili bir ülke olmanla büyük bir dezavantaja sahip bir ülkesin bunu kendine iyi değerlendirmelisin. Avrupa ve Amerika başta olmak üzere akabinde sana İsrail böylesi bir sataşmaya gir demekle en başta seni ortadan kaldıracaklarını bilmelisin. Avrupa’ya en ağır yüklerden biri olarak Yunanistan olarak görüyorlar. Yunanistan’ı gözden çıkaran topluluk seni Türkiye ile savaşa koyup Yunanistan denilen kendilerine ekonomik olarak yük olan ilkeden Türkiye üzerinden kurtulacaklar. Böylesi bir galeyana gelip Türkiye ile savaşa girdiğin an en öncelikle adaların tümü elinden gidecektir. Akabinde ülkede hâkimiyetin bitecektir. İsrail Ukrayna da istediğini alamadığını şimdi Yunanistan üzerinden yapmaya çalışacaktır. Bu şekilde gelişme gösterildiği anda İsrail Yunanistan’a sahiplenecek ve gelecekte İsrail menşeli bir ülke olmaya mahkûm olacaksınız. Yunanistan aklını başına döşür. Seni galeyana getirip ortadan kaldıracaklar. Bakın bu modelleri çok oynadılar. Gürcistan önce oynamak istediler, Gürcistan hükümeti ülkesine sahip çıktı Türkiye ile asla ilişkisini kötü etmedi. Ermenistan ayaklandırdılar. Ne oldu? Ermenistan yaklaşık 30 yıldı gasp etiği Azerbaycan topraklarını savaşla geri vermeyi tüm şartları kabul etmeye mecbur kalındı. Ki bu savaş biraz daha uzun sürseydi ki savaş değil ve işgal edilen toprakları geriye verme çatışması idi. Ermenistan gerçek manada Azerbaycan ile savaş yapmış olsaydı şimdi haritada Ermenistan diye bir ülke kalmayacaktı. İşte Ukrayna üzerinde bu metodu oynadılar sonuç işte ortada buyur görün işte dercesine yaklaşık 6 aya aşkındır. Sözde tüm desteklerimizle oradayız diyen ülkelerin nerede olduklarını gördünüz. Yunanistan kendine gel ve galeyana gelme yok eğer ben galeyan değil deyip Türkiye ile savaşa girerim dersen şimdiden hadi bakalım ülkemizin yeni sınırları hayırlı olsun deriz.  
Ekleme Tarihi: 13 Eylül 2022 - Salı

YUNANİSTAN GALEYANA GELME

Yunanistan kendine gel bak şimdiden söylüyorum.

Seni galeyana getirip senin ülkeni ve sınırlarını yeniden çizecek duruma getirecekler. İşte senin gibi galeyana gelen ülkelere bir bak işte Irak, işte Suriye bunlara bakarak dersler çıkarmalısın.

Yunanistan kendine gelip ülkeme karşı diklenme bunu sana şimdiden söyleyelim. Bak senin gibi galeyana gelen ve tüm Avrupa ve Amerika arkandayız dediği ülkede yaklaşık 6 aya aşkındır savaş var. Ve hani tüm vaatlerde bulunan Avrupa ve Amerika ne oldu? Ortalarda yoklar Ukrayna kendi imkân ve olanaklarıyla ülkesini korumaya çalışır görünse de Rusya Ukrayna’yı alma derdinde değil oradaki halkının yaşam seviyesini yüksek tutması için yapmış olduğu ve oradaki halkının topraklarını yabancı özelikle o toprakları almakta olan İsraillilere kaptırmamak için yaptığı bir mücadeledir.

Şimdi Yunanistan sen kendine gel öncelikle.

Avrupa ülkesi olman ve deniz sahili bir ülke olmanla büyük bir dezavantaja sahip bir ülkesin bunu kendine iyi değerlendirmelisin.

Avrupa ve Amerika başta olmak üzere akabinde sana İsrail böylesi bir sataşmaya gir demekle en başta seni ortadan kaldıracaklarını bilmelisin. Avrupa’ya en ağır yüklerden biri olarak Yunanistan olarak görüyorlar. Yunanistan’ı gözden çıkaran topluluk seni Türkiye ile savaşa koyup Yunanistan denilen kendilerine ekonomik olarak yük olan ilkeden Türkiye üzerinden kurtulacaklar.

Böylesi bir galeyana gelip Türkiye ile savaşa girdiğin an en öncelikle adaların tümü elinden gidecektir. Akabinde ülkede hâkimiyetin bitecektir.

İsrail Ukrayna da istediğini alamadığını şimdi Yunanistan üzerinden yapmaya çalışacaktır.

Bu şekilde gelişme gösterildiği anda İsrail Yunanistan’a sahiplenecek ve gelecekte İsrail menşeli bir ülke olmaya mahkûm olacaksınız.

Yunanistan aklını başına döşür.

Seni galeyana getirip ortadan kaldıracaklar. Bakın bu modelleri çok oynadılar. Gürcistan önce oynamak istediler, Gürcistan hükümeti ülkesine sahip çıktı Türkiye ile asla ilişkisini kötü etmedi. Ermenistan ayaklandırdılar. Ne oldu? Ermenistan yaklaşık 30 yıldı gasp etiği Azerbaycan topraklarını savaşla geri vermeyi tüm şartları kabul etmeye mecbur kalındı. Ki bu savaş biraz daha uzun sürseydi ki savaş değil ve işgal edilen toprakları geriye verme çatışması idi. Ermenistan gerçek manada Azerbaycan ile savaş yapmış olsaydı şimdi haritada Ermenistan diye bir ülke kalmayacaktı.

İşte Ukrayna üzerinde bu metodu oynadılar sonuç işte ortada buyur görün işte dercesine yaklaşık 6 aya aşkındır. Sözde tüm desteklerimizle oradayız diyen ülkelerin nerede olduklarını gördünüz.

Yunanistan kendine gel ve galeyana gelme yok eğer ben galeyan değil deyip Türkiye ile savaşa girerim dersen şimdiden hadi bakalım ülkemizin yeni sınırları hayırlı olsun deriz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.