Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

YENİSİ İYİSİ OLACAK DEMEKTEDİR LİDERLERİ

Yine ıskaladık sırada ne var. Bu halimiz ne olacak biz hep böyle ıskalayıp hep yanlış bilgilendirilip pot mu kıracağız. Evet. Seni yıllardır bekledik sen başarılar elde edemedin. Şimdi senide yıpratıp senin yandaşlarını da alıp yeni hedefe koyduğumuz bir siyasi arenada gün yüzüne çıkardığımız ile yola devam edeceğiz. Senin başarılı bir çalışma sergileyemedin. Senin genel müdür iken de sana verdiğimiz yetkilerden bu güne kadar hep arkanda seni geleceğe hazırlık içersinde olmamıza rağmen senin siyasi arenada başarısızlıklar hep oluştu. Senin başarılı bir siyaset yapamadığını ve senin gibi iyi yetişen birinin daha olmadığından ve artık halkın içinde değişimin değişik bir parti ile yeniden yapılması gerektiğinin farkına vardık. Onun için artık seni yıpratma yok etme taktiği oynamaya geldiğimiz günler bu günlerdir. Şimdi yeni parti ile yola devam için suratlı bir şekilde artık işe koyulduk. Hem ülkemizde geçmişten bu güne kadar hep erkek siyasetçi liderliği ile artık bu tabuyu yıkmamız gerektiğini varsayım ile işe koyulduk ki bu yoldan da birkaç puan alırız düşüncesi içersindeyiz. Tabi bu bir varsayım ama işin özünde bu şahsiyet geçmişten günümüze gelindiği süre içersinde hep yapımıza saygılı hizmetkâr olmuştur. Şimdi bunu yeniden sahnelere çıkarmamızın artık hedefimize doğru ilerleme kayıt edeceğiz. Mevcut hükümeti yok etmek yıpratmak için ellimizden geleni yapacağımız gerçekleri gün yüzüne çıkaracağımız günler pek yakındır. Şimdi seni yanlış hatalı bilgiler ile seni sahnelerde kullanacağız. Seni yıpratmak için eline yanlış bilgi belgeleri verip senin sonunu hatta siyasi kariyerini yıpratmak için elimizden geleni yapacağız ki yeniden doğan partinin önünü açmak ve sendeki oylarında oraya akmasını sağlayacağız. Milliyetçi hareketin oylarını almayı düşünen yeni parti siyasetçileri ve liderleri hiç kusura bakmayın milliyetçi harekatı öyle bir toplum ki görünüşte kuzu gibi uysaldır. Ama konu ülke olunca ısız gecenin karanlığında nöbet bekleyen kurt misali gibidir. Ülkemizi vatanımızı asla başkasına yedirmeyiz diyecek nice neferdir. Ülkücü olan vatandaşım ne nema bekler ne çıkar vatan için sesiz sedasız can verecek kadar güçlü küvetli bir halktır. Şimdi senin yanında partinde bulunanlar asil olmayan kurtlardır. Onun için onların ulaması asilleri görene kadardır. Şimdi yeni parti lideri merak etme yarın senin elline de belge bilgiler verip seninde sahnelerde meydanlarda çıkıp avazın çıkana kadar bağıracaksın. Şimdiden senin eline verilecek belgelerin bilgilerin içeriğini merak eder oldum. Şunu iyi bilin ki sizin geçmişinizde ki gibi sizleri yok edecek durumlar olmasın sakın siz ne derseniz ne kadar avazınız çıkarsa o kadar batacağınızın hesabını da yapınız. Şimdiden hadi sizlere iyi gelecekler sizler nere gidiyorsunuz ya daha yeni başladık diyeceğimiz günler pek yakındır.
Ekleme Tarihi: 26 Aralık 2017 - Salı

YENİSİ İYİSİ OLACAK DEMEKTEDİR LİDERLERİ

Yine ıskaladık sırada ne var.

Bu halimiz ne olacak biz hep böyle ıskalayıp hep yanlış bilgilendirilip pot mu kıracağız.

Evet. Seni yıllardır bekledik sen başarılar elde edemedin.

Şimdi senide yıpratıp senin yandaşlarını da alıp yeni hedefe koyduğumuz bir siyasi arenada gün yüzüne çıkardığımız ile yola devam edeceğiz.

Senin başarılı bir çalışma sergileyemedin. Senin genel müdür iken de sana verdiğimiz yetkilerden bu güne kadar hep arkanda seni geleceğe hazırlık içersinde olmamıza rağmen senin siyasi arenada başarısızlıklar hep oluştu. Senin başarılı bir siyaset yapamadığını ve senin gibi iyi yetişen birinin daha olmadığından ve artık halkın içinde değişimin değişik bir parti ile yeniden yapılması gerektiğinin farkına vardık. Onun için artık seni yıpratma yok etme taktiği oynamaya geldiğimiz günler bu günlerdir.

Şimdi yeni parti ile yola devam için suratlı bir şekilde artık işe koyulduk. Hem ülkemizde geçmişten bu güne kadar hep erkek siyasetçi liderliği ile artık bu tabuyu yıkmamız gerektiğini varsayım ile işe koyulduk ki bu yoldan da birkaç puan alırız düşüncesi içersindeyiz.

Tabi bu bir varsayım ama işin özünde bu şahsiyet geçmişten günümüze gelindiği süre içersinde hep yapımıza saygılı hizmetkâr olmuştur. Şimdi bunu yeniden sahnelere çıkarmamızın artık hedefimize doğru ilerleme kayıt edeceğiz.

Mevcut hükümeti yok etmek yıpratmak için ellimizden geleni yapacağımız gerçekleri gün yüzüne çıkaracağımız günler pek yakındır.

Şimdi seni yanlış hatalı bilgiler ile seni sahnelerde kullanacağız. Seni yıpratmak için eline yanlış bilgi belgeleri verip senin sonunu hatta siyasi kariyerini yıpratmak için elimizden geleni yapacağız ki yeniden doğan partinin önünü açmak ve sendeki oylarında oraya akmasını sağlayacağız.

Milliyetçi hareketin oylarını almayı düşünen yeni parti siyasetçileri ve liderleri hiç kusura bakmayın milliyetçi harekatı öyle bir toplum ki görünüşte kuzu gibi uysaldır. Ama konu ülke olunca ısız gecenin karanlığında nöbet bekleyen kurt misali gibidir. Ülkemizi vatanımızı asla başkasına yedirmeyiz diyecek nice neferdir. Ülkücü olan vatandaşım ne nema bekler ne çıkar vatan için sesiz sedasız can verecek kadar güçlü küvetli bir halktır. Şimdi senin yanında partinde bulunanlar asil olmayan kurtlardır. Onun için onların ulaması asilleri görene kadardır.

Şimdi yeni parti lideri merak etme yarın senin elline de belge bilgiler verip seninde sahnelerde meydanlarda çıkıp avazın çıkana kadar bağıracaksın. Şimdiden senin eline verilecek belgelerin bilgilerin içeriğini merak eder oldum. Şunu iyi bilin ki sizin geçmişinizde ki gibi sizleri yok edecek durumlar olmasın sakın siz ne derseniz ne kadar avazınız çıkarsa o kadar batacağınızın hesabını da yapınız. Şimdiden hadi sizlere iyi gelecekler sizler nere gidiyorsunuz ya daha yeni başladık diyeceğimiz günler pek yakındır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.