Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

YENİ BAŞKANLAR HOŞ GELDİNİZ

Şanlıurfa ilindeki belediyelerin tümü mazbatalarını alıp görevlerine başlamışlar. Başta büyükşehir belediye başkanı olmak üzere tüm belediye başkanlarının yeni görevlerinde öncelikle kanun ve yasa çerçevesi içinde çalışmalarını dileyerek öncelikle halkımıza ve hakkıyla işlerini idame etmelerini legal olan yollardan illegal olan yolardan uzak duracak şekilde yapacakları projelerin ilime ilçeme beldeme mahalleme fayda sağlayacak projeleri hayata geğirmeleri ile beraber halkımızın çıkar menfaatlerini koruyup kolayacak şekilde görevlerini idame edeceklerini en derin duygularımla kutlarım. Geçmişten iyi örnekler alarak geçmişte hata yapan ve hatalarla dolu serüvenlerin enkazlarını devam edecek işlerden uzak durmalarını özelikle isterim gelecekte ülkemin sayılı illeri arasında daima yerini koruyan ilime liyakatlı bir şekilde idare ve yönetim ile idame etmelerini istiyorum. Geçmişte görev yapan arkadaşların yanlış plan ve projeleri dile getirdiğimden ve özelikle Şanlıurfa ilinde en istenilmeyen ve hiç bir toplantı ve basınla ilgili bir açıklamada özelikle benim ismim davet edilmemesi için talimatlar veren ve özelikle hiç bir toplantıya asla girmesine müsaade edilmeyen bir araştırmacı yazar olarak ben kendimden gurur duyuyorum. Bakın ilime trambüs projesi yanlış işlemez dedim. Bas, bas bağırdım. Bakın buna ne kadar masraf edildi. Bu masraf hepsi heba oldu. Yapılan iki dalgeçit projesi hakkıyla yerinde yapılmayan bir proje idi. Bu projede yapılan masraf tam hakkıyla verilen hak olmadığından fazlası uçtu gitti. Yapılan bir diğer proje bakın şimdiden söylüyorum. Şuandaki otogar bağlarbaşı kavşak projesi geleceğe büyük bir enkaz ve bu proje ile gelecekte ilim için düşünülen metro sisteminde en büyük engel olarak karşımıza çıkacaktır. İlimizin belediyelerinde geçmişi ve yapılan gereksiz giderlerin hadi hesabı beni bağlamaz. Çünkü bu ülkede devletin denetim ve projeleri takip denetim mekanizması var. Bu makam mevkide işlerini yapmıyor ise ben kalkıp bu ülkenin hükumetinin de bu yapılan vurgunlara çanak olduğunu demeye gerek duymuyorum. Çünkü bu ülkenin hükumeti böylesi illegal işlere kendileri onay verip göz yumuyor ise o zaman ben bu işlerin takipçiliğini yapmam yapmaya da gerek duymam çünkü bu dünyada bunun hakkını vermeyen şahsiyetlerin birde asıl gerçek olan hakkın huzuru var onların orada bu hakların verecek olacaklarını çok iyi biliyorum. Şimdi geçmişte benim işlerini yapmayan kurumun amirlerini iyi biliyorum. Haftaya inşallah gelip yeni göreve başlayan arkadaşlara hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunacağım. Bu ziyaretimde kurumun içerisinde değişimle beraber artık ilim için yapacakları projeleri isteyeceğim ve bu süreçte ben bu işlerin takipçisi olarak halkımın sesi kulağı ve hatta vatandaş adına bu süreçte gerekli sorgulamayı yapacağım.
Ekleme Tarihi: 10 Nisan 2019 - Çarşamba

YENİ BAŞKANLAR HOŞ GELDİNİZ

Şanlıurfa ilindeki belediyelerin tümü mazbatalarını alıp görevlerine başlamışlar.

Başta büyükşehir belediye başkanı olmak üzere tüm belediye başkanlarının yeni görevlerinde öncelikle kanun ve yasa çerçevesi içinde çalışmalarını dileyerek öncelikle halkımıza ve hakkıyla işlerini idame etmelerini legal olan yollardan illegal olan yolardan uzak duracak şekilde yapacakları projelerin ilime ilçeme beldeme mahalleme fayda sağlayacak projeleri hayata geğirmeleri ile beraber halkımızın çıkar menfaatlerini koruyup kolayacak şekilde görevlerini idame edeceklerini en derin duygularımla kutlarım.

Geçmişten iyi örnekler alarak geçmişte hata yapan ve hatalarla dolu serüvenlerin enkazlarını devam edecek işlerden uzak durmalarını özelikle isterim gelecekte ülkemin sayılı illeri arasında daima yerini koruyan ilime liyakatlı bir şekilde idare ve yönetim ile idame etmelerini istiyorum.

Geçmişte görev yapan arkadaşların yanlış plan ve projeleri dile getirdiğimden ve özelikle Şanlıurfa ilinde en istenilmeyen ve hiç bir toplantı ve basınla ilgili bir açıklamada özelikle benim ismim davet edilmemesi için talimatlar veren ve özelikle hiç bir toplantıya asla girmesine müsaade edilmeyen bir araştırmacı yazar olarak ben kendimden gurur duyuyorum.

Bakın ilime trambüs projesi yanlış işlemez dedim. Bas, bas bağırdım. Bakın buna ne kadar masraf edildi. Bu masraf hepsi heba oldu.

Yapılan iki dalgeçit projesi hakkıyla yerinde yapılmayan bir proje idi. Bu projede yapılan masraf tam hakkıyla verilen hak olmadığından fazlası uçtu gitti.

Yapılan bir diğer proje bakın şimdiden söylüyorum. Şuandaki otogar bağlarbaşı kavşak projesi geleceğe büyük bir enkaz ve bu proje ile gelecekte ilim için düşünülen metro sisteminde en büyük engel olarak karşımıza çıkacaktır.

İlimizin belediyelerinde geçmişi ve yapılan gereksiz giderlerin hadi hesabı beni bağlamaz. Çünkü bu ülkede devletin denetim ve projeleri takip denetim mekanizması var. Bu makam mevkide işlerini yapmıyor ise ben kalkıp bu ülkenin hükumetinin de bu yapılan vurgunlara çanak olduğunu demeye gerek duymuyorum. Çünkü bu ülkenin hükumeti böylesi illegal işlere kendileri onay verip göz yumuyor ise o zaman ben bu işlerin takipçiliğini yapmam yapmaya da gerek duymam çünkü bu dünyada bunun hakkını vermeyen şahsiyetlerin birde asıl gerçek olan hakkın huzuru var onların orada bu hakların verecek olacaklarını çok iyi biliyorum.

Şimdi geçmişte benim işlerini yapmayan kurumun amirlerini iyi biliyorum. Haftaya inşallah gelip yeni göreve başlayan arkadaşlara hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunacağım. Bu ziyaretimde kurumun içerisinde değişimle beraber artık ilim için yapacakları projeleri isteyeceğim ve bu süreçte ben bu işlerin takipçisi olarak halkımın sesi kulağı ve hatta vatandaş adına bu süreçte gerekli sorgulamayı yapacağım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.