Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

YAZILARIMA ENGEL OLUYORLAR DOMUZLAR

Bu gün yine yapacaklarını yaptılar.Benim yazılarım yayınlanan gazetenin web sayfasına siber saldırı düzenlemiştir. Sitemizin geçici bir süreliğine bu siber saldırıdan arındırma çalışmaları hızlı bir şekilde çalışmakta arkadaşlar. Bu siber saldırı yurtdışından yapıldığı bu saldırı ile yazılarımın engelenecegini düşünen Siyonist Emperyalist domuzları sizlere sesleniyorum. Sizin kimlere domuzluk ettiğinizi artık her kesim gördüğü artık sizlerin yaşama olan kişiliğinizin kişiliksiz kalındığı bilesiniz. Sizlerin ülkeme vatanıma ihanet eden. Vatanımı düşünmeden Siyonist Emperyalist güçlere kendi benliğinizi satığınız. Vatanıma, milletime, ulusuma ihanet etiniz. Ula domuzlar hiç utanmadınız mı? Arkanızda bırakacağınız evlatlarınız gelecekte nasıl sizlerin evlatları olduklarından ne kadar utanç duyacaklar. Geleceklerini karartınız. Bu zavallı günahsız evlatlarınız ne suçları var. Siz şeref yoksunu, siz insanlık yoksunu, siz kişiliksiz, onursuz yaratıklar kimlere kimler için hizmet ettiğinizi bile bilmeyecek kadar aptal hata bir o kadar şapşallar şimdi kısmen tutuklu kısmen firar kısmen sığınma oldunuz ve halen kendinizi bir bok sanıyorsunuz. Sitemize saldırı düzenleme yapıyorsunuz biz bundan Yıldıracak mı sanıyorsunuz. Hiç kusura bakmayın zaten sizin uzantınız olan devletimi en yetkili mercileri geçmişte meşgul eden adaletime ihanet köpeğiniz benim 2 yılımı aldı. Beni cezaevine atınız. Benim size pes edeceğimi mi sandınız. Kusura bakmayın orada da başıma bir adamınızı verdiniz yine yılmadım yine size karşı ve hak adaletin tecelli edeceğini bilerek haktan halkımın yanında oldum. Şimdi yine sizlere burdan yine söylüyorum. Sizler kimlere domuzluk ederseniz ediniz. Sizlerin biz müslümanlara heram bir yaratık olduğunuzu bir kez daha beyan ediyorum. Sizler kimlere domuzluk ediyor iseniz onlara helalsınız biz müslümanlara değil ama bunu bilesiniz. Bizim siteye saldırı yapsanız da biz her zaman varız var olmaya devam edeceğiz sizin gibi onursuz yaşamaktansa onurlu şerefli kendi ülkesinde toprağında ölmeye razıyım. Ülkemin bayrağımın himayesinde yaşamak beni onure ediyor. Sizler gibi gidip Siyonist Emperyalist güçlerin ayak diplerinde onursuz yaşamak asalatime kişiliğime asla uymaz. Utanıyorum şimdi sizlerden ki sizler vatandaşlarım olarak anılmanızdan utanıyorum.
Ekleme Tarihi: 02 Eylül 2016 - Cuma

YAZILARIMA ENGEL OLUYORLAR DOMUZLAR

Bu gün yine yapacaklarını yaptılar.
Benim yazılarım yayınlanan gazetenin web sayfasına siber saldırı düzenlemiştir. Sitemizin geçici bir süreliğine bu siber saldırıdan arındırma çalışmaları hızlı bir şekilde çalışmakta arkadaşlar.

Bu siber saldırı yurtdışından yapıldığı bu saldırı ile yazılarımın engelenecegini düşünen Siyonist Emperyalist domuzları sizlere sesleniyorum. Sizin kimlere domuzluk ettiğinizi artık her kesim gördüğü artık sizlerin yaşama olan kişiliğinizin kişiliksiz kalındığı bilesiniz.

Sizlerin ülkeme vatanıma ihanet eden. Vatanımı düşünmeden Siyonist Emperyalist güçlere kendi benliğinizi satığınız. Vatanıma, milletime, ulusuma ihanet etiniz. Ula domuzlar hiç utanmadınız mı?

Arkanızda bırakacağınız evlatlarınız gelecekte nasıl sizlerin evlatları olduklarından ne kadar utanç duyacaklar. Geleceklerini karartınız. Bu zavallı günahsız evlatlarınız ne suçları var.

Siz şeref yoksunu, siz insanlık yoksunu, siz kişiliksiz, onursuz yaratıklar kimlere kimler için hizmet ettiğinizi bile bilmeyecek kadar aptal hata bir o kadar şapşallar şimdi kısmen tutuklu kısmen firar kısmen sığınma oldunuz ve halen kendinizi bir bok sanıyorsunuz.

Sitemize saldırı düzenleme yapıyorsunuz biz bundan Yıldıracak mı sanıyorsunuz. Hiç kusura bakmayın zaten sizin uzantınız olan devletimi en yetkili mercileri geçmişte meşgul eden adaletime ihanet köpeğiniz benim 2 yılımı aldı.

Beni cezaevine atınız. Benim size pes edeceğimi mi sandınız. Kusura bakmayın orada da başıma bir adamınızı verdiniz yine yılmadım yine size karşı ve hak adaletin tecelli edeceğini bilerek haktan halkımın yanında oldum.

Şimdi yine sizlere burdan yine söylüyorum. Sizler kimlere domuzluk ederseniz ediniz. Sizlerin biz müslümanlara heram bir yaratık olduğunuzu bir kez daha beyan ediyorum.

Sizler kimlere domuzluk ediyor iseniz onlara helalsınız biz müslümanlara değil ama bunu bilesiniz. Bizim siteye saldırı yapsanız da biz her zaman varız var olmaya devam edeceğiz sizin gibi onursuz yaşamaktansa onurlu şerefli kendi ülkesinde toprağında ölmeye razıyım.

Ülkemin bayrağımın himayesinde yaşamak beni onure ediyor. Sizler gibi gidip Siyonist Emperyalist güçlerin ayak diplerinde onursuz yaşamak asalatime kişiliğime asla uymaz.

Utanıyorum şimdi sizlerden ki sizler vatandaşlarım olarak anılmanızdan utanıyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.