Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

UYUŞTURUCU VE BÖLGEMİZ

Bizim bölgede geçmişten gelen bir yıpratma yok etme eylemlerin bir parçası olarak devam etmektedir.Bizim bölgeleri yıllardır eğitimsizlikle itham etiler, yıllarca bölgemize eğitim öğretim aksaklığı ile bölgede eğitim kurumlarını bu bölgemizde bu aksaklığı bilinçli bir şekilde idame etiler.Bölgemizde insanları bilgiden yoksun etmelerinin nedenleri bu bölgede Siyonist ve emperyalist güçlerin bölgemizde istedikleri durumları yönlendirme ve yönetme sistemleriyle böylesi bir oluşumla kendi istek ve doğrultularında kullandırdılar.Şimdi artık eğitimsiz olan büyük halkın genç nesillerini yok etme kendi işlerinde kullanmak için artık empoze yapma politikası içersine giriştiler.Bölgemizin genç nesillerine uygun olmayan İslam dinin haram kıldığı fuhuş müptelası ile dostluk arkadaşlık ilişkileri sonrada uyuşturucu ile aşıladılar.Şimdi bu bölgelerde bu müptelaya gençlerimizi alıştırdılar. Bu gençleri bu yolda aşıladılar ki gelecekte bu gençleri kendi himayelerinde kendi emir direktiflerinde kullanma imkân ve olanakları olmasını sağladılar.Bakın bu bölgede olan biten tüm olayların ekipman ve elemanları genç nesillerden oluşmakta çünkü bu genç nesilli kendilerine bağlamış bağımlı duruma düşürmüşlerdir. Bu genç nesille vermiş oldukları zehirleri ve zehir müptelası bağımlılığının en başında bu bölgede yapılan vurdumduymazlık ve aileler ilk günlerde evlatlarının çevrelerinden ve arkadaşlık ortamlarından be haber olmalarından kaynaklanmaktadır.Zaman öyle bir teknoloji ortamı olmuş ki kişi Çin'e gidiyor internet ortamında orada bile bu uyuşturucu maddeyi orada bile buluyor ve temin edebiliyor.Şimdi tüm evlerde kişilerde internet var olmasından dolayı bu sanal alem içersinde bir birleriyle irtibat ve bunların ticari ilişkileri oracıkta bile devam etmektedir.Başta aile büyükleri olarak evlatlarının artık büyüdüklerinin ve anneler kız evlatlarıyla babalar erkek evlatlarıyla tamamen birer arkadaş birer dostane içersinde olsunlar hatta tüm gezi dost arkadaş ziyaretlerinde taziye ve düğün davetiyelerinde kendi kendileriyle götürme zorunluluğu içersinde olduklarını kendi kendilerine kabullendirsinler. Öylesi ortamlar adeta bir ders birer feyiz alınacak ortamlardır. Aile içersinde başlayıp çevrelerimize yansıtmalıyız. Böyle olgulaşmaları hatta özelikle bölgemizde akşam yemekleri önemli bir yemek sofrasında özelikle herkesin aile fertlerinin zorunlu olarak sofrada bulunmalı sofra üzerinde aile reisi olan şahsiyet yemekte nasihat içerikli güzel sohbetler ederek yemek yenmesini sağlamalı yemek sonrası ev ortamının güzel olduğunun farkına vardırmalı sonradan kahveler içilmelidir.Bu ortamı sağladığımız süre içersinde ve aile olarak özelikle dini konularda dini ibadetlerimizi de yerine getirmeye çalışmalıyız. Dinimizin yasakladığı haram kıldığı şeylerden kaçınmalıyız, aile reisleri de özellikle kendileri de örnek teşkil etmelidirler.
Ekleme Tarihi: 12 Ocak 2016 - Salı

UYUŞTURUCU VE BÖLGEMİZ

Bizim bölgede geçmişten gelen bir yıpratma yok etme eylemlerin bir parçası olarak devam etmektedir.
Bizim bölgeleri yıllardır eğitimsizlikle itham etiler, yıllarca bölgemize eğitim öğretim aksaklığı ile bölgede eğitim kurumlarını bu bölgemizde bu aksaklığı bilinçli bir şekilde idame etiler.
Bölgemizde insanları bilgiden yoksun etmelerinin nedenleri bu bölgede Siyonist ve emperyalist güçlerin bölgemizde istedikleri durumları yönlendirme ve yönetme sistemleriyle böylesi bir oluşumla kendi istek ve doğrultularında kullandırdılar.
Şimdi artık eğitimsiz olan büyük halkın genç nesillerini yok etme kendi işlerinde kullanmak için artık empoze yapma politikası içersine giriştiler.
Bölgemizin genç nesillerine uygun olmayan İslam dinin haram kıldığı fuhuş müptelası ile dostluk arkadaşlık ilişkileri sonrada uyuşturucu ile aşıladılar.
Şimdi bu bölgelerde bu müptelaya gençlerimizi alıştırdılar. Bu gençleri bu yolda aşıladılar ki gelecekte bu gençleri kendi himayelerinde kendi emir direktiflerinde kullanma imkân ve olanakları olmasını sağladılar.
Bakın bu bölgede olan biten tüm olayların ekipman ve elemanları genç nesillerden oluşmakta çünkü bu genç nesilli kendilerine bağlamış bağımlı duruma düşürmüşlerdir.
Bu genç nesille vermiş oldukları zehirleri ve zehir müptelası bağımlılığının en başında bu bölgede yapılan vurdumduymazlık ve aileler ilk günlerde evlatlarının çevrelerinden ve arkadaşlık ortamlarından be haber olmalarından kaynaklanmaktadır.
Zaman öyle bir teknoloji ortamı olmuş ki kişi Çin'e gidiyor internet ortamında orada bile bu uyuşturucu maddeyi orada bile buluyor ve temin edebiliyor.
Şimdi tüm evlerde kişilerde internet var olmasından dolayı bu sanal alem içersinde bir birleriyle irtibat ve bunların ticari ilişkileri oracıkta bile devam etmektedir.
Başta aile büyükleri olarak evlatlarının artık büyüdüklerinin ve anneler kız evlatlarıyla babalar erkek evlatlarıyla tamamen birer arkadaş birer dostane içersinde olsunlar hatta tüm gezi dost arkadaş ziyaretlerinde taziye ve düğün davetiyelerinde kendi kendileriyle götürme zorunluluğu içersinde olduklarını kendi kendilerine kabullendirsinler. Öylesi ortamlar adeta bir ders birer feyiz alınacak ortamlardır. Aile içersinde başlayıp çevrelerimize yansıtmalıyız. Böyle olgulaşmaları hatta özelikle bölgemizde akşam yemekleri önemli bir yemek sofrasında özelikle herkesin aile fertlerinin zorunlu olarak sofrada bulunmalı sofra üzerinde aile reisi olan şahsiyet yemekte nasihat içerikli güzel sohbetler ederek yemek yenmesini sağlamalı yemek sonrası ev ortamının güzel olduğunun farkına vardırmalı sonradan kahveler içilmelidir.
Bu ortamı sağladığımız süre içersinde ve aile olarak özelikle dini konularda dini ibadetlerimizi de yerine getirmeye çalışmalıyız. Dinimizin yasakladığı haram kıldığı şeylerden kaçınmalıyız, aile reisleri de özellikle kendileri de örnek teşkil etmelidirler.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.