Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

UŞAK OLMAYIN ARTIK YA! UYANIN, UYANIN ARTIK

Ülkemde kaosların devam etmesi artık normal hallere dönüşmüştür. Ülkemizin gelişmesini istemeyen güçlerin sürekli yeni takım oyunları sergileyip durmaktadırlar. Dış ülkelerin en başarılı gelişme ve üretimlerin ana merkezlerinde nerede ise tüm birimlerinde ülkemin vatandaşları bulunmakta hatta öyle ki bir çok yerde yönetici ve idareci konumundalar. Ülkem kalkınma hamlesi ile başlatıkları süreç içerisinde ülke genelinde büyük hamleler ile büyük yatırımlarla kalkınma trendine giren ülkemizin kalkınmasını istemeyen güçlerin sürekli ülkemde kaoslar yaratmak ve sürekli ülkemi bir arbedeye düşürmek için ellerinden gelen her kötülükleri yapmaya kendilerini şartlandırmışlardı. Böyle ihanet içerisinde olan bir ülkenin halkının ülkesine bu kadar düşman olması akıllara durgunluk vermektedir. Halkımızın kendi ülkesine düşman gösterilmesi ülkesinin kalkınmasını istemeyen güçlere hizmet eden şahsiyetlerin kendi benliklerini nasıl satıkları açık görülmektedir. Bu ülkede tüm insanların adeta beyinlerini yıkama devreleri faaliyete geçirilmiş olup. Halkın genelinde bir algılama operasyonu devrede, şimdi böyle bir algıyla doldurulan durumlardan doğan sonuçlar ile ülkemde ihanetçilerin sonlanması çok zor aşamalara gelinmektedir. İhanetçilerin algılamaları ve sanal alem yayınlarında yersiz ve gereksiz büyük söylenimler ile iletişimi ve yanıltmalar ile fiillerini çok aktif bir halde kullanmaktadırlar. Ülkemde gelişme gösteren zaman tünelinde geleceğe hazır hale getirilmesi istenilen ülkelerin başına gelmeye çalışmaktan öte olmayan kalkınma hamlemiz ile ülkenin geçmişten günümüze büyük kalkınma hamlesi yapmıştır. Bakın geçmiş yıllarda genç nesil hatırlamaya bilir. Orta yaş ve üzeri insanlar çok iyi biler ki ülkemde ekonomi çökmüş kurumlar aylık maaş veremeyecek duruma düşmüş yatırımlar durmuş devalüasyon tavan yapmıştı. O günden neler değişti başta tüm kurumlar maaşlarını gününde ödeme safhasına gelmiştir. Bir yandan ülkede büyük yatırım ve kalkınma hamlesi başlamıştır. Akabinde ülkenin büyük projeler ile dünyanın gelişmiş ülkelerine kafa tutacak aşamalara gelmiştir. Buna bile yeter değil diyen hükumetin ülkemin sanayiye yönelik özelikle gelişmiş zaman aşamasına uygun olan dünya üzerinde yeni gelişme gösteren ülkelerin üreticilerin bile halen çalışma yaptıkları bizim ülke ise seri üretimine yakın zamanda başlayacağı otomobilleri yapmaya başlayacaktır. Bu gelişmeleri kabul etmeyen ülkemizin ekonomik olarak hep dışa bağlı kalmamızı isteyenlere piyon uşak olanların artık ülkeleri için uyanmaları gerekmektedir.  
Ekleme Tarihi: 25 Nisan 2019 - Perşembe

UŞAK OLMAYIN ARTIK YA! UYANIN, UYANIN ARTIK

Ülkemde kaosların devam etmesi artık normal hallere dönüşmüştür.

Ülkemizin gelişmesini istemeyen güçlerin sürekli yeni takım oyunları sergileyip durmaktadırlar.

Dış ülkelerin en başarılı gelişme ve üretimlerin ana merkezlerinde nerede ise tüm birimlerinde ülkemin vatandaşları bulunmakta hatta öyle ki bir çok yerde yönetici ve idareci konumundalar.

Ülkem kalkınma hamlesi ile başlatıkları süreç içerisinde ülke genelinde büyük hamleler ile büyük yatırımlarla kalkınma trendine giren ülkemizin kalkınmasını istemeyen güçlerin sürekli ülkemde kaoslar yaratmak ve sürekli ülkemi bir arbedeye düşürmek için ellerinden gelen her kötülükleri yapmaya kendilerini şartlandırmışlardı.

Böyle ihanet içerisinde olan bir ülkenin halkının ülkesine bu kadar düşman olması akıllara durgunluk vermektedir.

Halkımızın kendi ülkesine düşman gösterilmesi ülkesinin kalkınmasını istemeyen güçlere hizmet eden şahsiyetlerin kendi benliklerini nasıl satıkları açık görülmektedir.

Bu ülkede tüm insanların adeta beyinlerini yıkama devreleri faaliyete geçirilmiş olup. Halkın genelinde bir algılama operasyonu devrede, şimdi böyle bir algıyla doldurulan durumlardan doğan sonuçlar ile ülkemde ihanetçilerin sonlanması çok zor aşamalara gelinmektedir.

İhanetçilerin algılamaları ve sanal alem yayınlarında yersiz ve gereksiz büyük söylenimler ile iletişimi ve yanıltmalar ile fiillerini çok aktif bir halde kullanmaktadırlar.

Ülkemde gelişme gösteren zaman tünelinde geleceğe hazır hale getirilmesi istenilen ülkelerin başına gelmeye çalışmaktan öte olmayan kalkınma hamlemiz ile ülkenin geçmişten günümüze büyük kalkınma hamlesi yapmıştır.

Bakın geçmiş yıllarda genç nesil hatırlamaya bilir. Orta yaş ve üzeri insanlar çok iyi biler ki ülkemde ekonomi çökmüş kurumlar aylık maaş veremeyecek duruma düşmüş yatırımlar durmuş devalüasyon tavan yapmıştı. O günden neler değişti başta tüm kurumlar maaşlarını gününde ödeme safhasına gelmiştir. Bir yandan ülkede büyük yatırım ve kalkınma hamlesi başlamıştır. Akabinde ülkenin büyük projeler ile dünyanın gelişmiş ülkelerine kafa tutacak aşamalara gelmiştir. Buna bile yeter değil diyen hükumetin ülkemin sanayiye yönelik özelikle gelişmiş zaman aşamasına uygun olan dünya üzerinde yeni gelişme gösteren ülkelerin üreticilerin bile halen çalışma yaptıkları bizim ülke ise seri üretimine yakın zamanda başlayacağı otomobilleri yapmaya başlayacaktır.

Bu gelişmeleri kabul etmeyen ülkemizin ekonomik olarak hep dışa bağlı kalmamızı isteyenlere piyon uşak olanların artık ülkeleri için uyanmaları gerekmektedir.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.