Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ULUSAL YAYINCILARIN YAYIN AKIŞINA BAKIN YAA.

Ülkemin meseleleri bitti mi. Ulusal medya ve ulusal medya haber kanlarlı sizler neyin peşindesiniz. Ülkemde her gün günlerce insanımız, annelerimiz, bacılarımız, kızlarımız katıl edilmekte hunharca öldürülmekte bunlara sadece birkaç saniye haber olarak ayıran siz ulusalcılar sizlere ne oldu yahu çıkın bir anlatın işin özünü bakayım. Ülkemin bir iki sahnesinde bir iki parça seslendirmiş kendisini dinleyen kitlenin ne kadar olduğu bilinmeyen bir diğerinin bir iki sizlerin tertip edip dizi diye önümüze koyduğunuz. İzlenmesi bile kayda değer olmayan durumdan öte olmayan bir şeyin. Oyuncuları içip kendinden geçip ne yaptıklarını bilmedikleri durumu nerde ise tüm ekranlar tüm kanallar adeta ülkemin en önemli gündemi diye halkımızın önüne sunmaya sizlerin ne hakkınız var yahu. Ülkemde her gün değişik illerden değişik bölgelerden gelen insanlarımızın geçim sıkıntısından ailelerin parçalanması ailelerin dağılması aile içinde geçim sıkıntısından parçalanan yuvaların haberleri dururken böylesi iki şahsiyeti günlerce hangi kanalı hangi ekranı açsan orada ana haber gibi sunan sizlere sizin yönetimlerinize şaşırıyorum. Ülkemin o kadar sorunu varken, ülkemin komşusu olan ülkede her gün binlerce insanların savaşta öldükleri bu ülkenin insanlarının perişan ve tüm benliklerini kaybettikleri zaman içersinde böylesi haberlerin yapılması ne kadar doğrudur. Ülkemin genç kızları küçük yaşta beyinleri yıkatılıp dağ kadrosuna alan terör örgütlerinin orada o kızlara yapılan muamele ve işkencelerden sonra ülkelerine ailelerine karşı düşman ve terör ilan edenlerin haberleri durulurken kalkıp böylesi bir olayı günlerce haber olarak sunan şahıslar sizler neyin peşindesiniz? Ülkemin cennet olan vatanımın haber yapılacak daha nice yerlerin güzelliklerin yapılan işlerin haber yapılması gerekirken kalkıp iki insanın içip akıl şuurlarının kaybettiği bilinçaltında ne yaptıklarını bilemeyenlerin işlemiş olduğu bir anıyı böyle günlerce haber etmedeki anlamsız gereksiz mantığın sebebiyetini sizlere soruyorum. Çıkın açıklayın sizler bu ülkenin halkını, vatandaşını aptal mı sanıyorsunuz? Böylesi gereksiz haberi günlerce vermekle amacınız nedir? Lütfen beyler çıkın ülkeme vatanıma yakışır bir şekilde yayın yapmaya çalışın sizler kendileriniz ciddi birer ulusal görüyor iseniz o zaman ulusala yakışır bir haber ve yayın akışı yapmanız gerektiğini bilmenizi isterim.  
Ekleme Tarihi: 08 Kasım 2018 - Perşembe

ULUSAL YAYINCILARIN YAYIN AKIŞINA BAKIN YAA.

Ülkemin meseleleri bitti mi. Ulusal medya ve ulusal medya haber kanlarlı sizler neyin peşindesiniz.

Ülkemde her gün günlerce insanımız, annelerimiz, bacılarımız, kızlarımız katıl edilmekte hunharca öldürülmekte bunlara sadece birkaç saniye haber olarak ayıran siz ulusalcılar sizlere ne oldu yahu çıkın bir anlatın işin özünü bakayım.

Ülkemin bir iki sahnesinde bir iki parça seslendirmiş kendisini dinleyen kitlenin ne kadar olduğu bilinmeyen bir diğerinin bir iki sizlerin tertip edip dizi diye önümüze koyduğunuz. İzlenmesi bile kayda değer olmayan durumdan öte olmayan bir şeyin. Oyuncuları içip kendinden geçip ne yaptıklarını bilmedikleri durumu nerde ise tüm ekranlar tüm kanallar adeta ülkemin en önemli gündemi diye halkımızın önüne sunmaya sizlerin ne hakkınız var yahu.

Ülkemde her gün değişik illerden değişik bölgelerden gelen insanlarımızın geçim sıkıntısından ailelerin parçalanması ailelerin dağılması aile içinde geçim sıkıntısından parçalanan yuvaların haberleri dururken böylesi iki şahsiyeti günlerce hangi kanalı hangi ekranı açsan orada ana haber gibi sunan sizlere sizin yönetimlerinize şaşırıyorum.

Ülkemin o kadar sorunu varken, ülkemin komşusu olan ülkede her gün binlerce insanların savaşta öldükleri bu ülkenin insanlarının perişan ve tüm benliklerini kaybettikleri zaman içersinde böylesi haberlerin yapılması ne kadar doğrudur.

Ülkemin genç kızları küçük yaşta beyinleri yıkatılıp dağ kadrosuna alan terör örgütlerinin orada o kızlara yapılan muamele ve işkencelerden sonra ülkelerine ailelerine karşı düşman ve terör ilan edenlerin haberleri durulurken kalkıp böylesi bir olayı günlerce haber olarak sunan şahıslar sizler neyin peşindesiniz?

Ülkemin cennet olan vatanımın haber yapılacak daha nice yerlerin güzelliklerin yapılan işlerin haber yapılması gerekirken kalkıp iki insanın içip akıl şuurlarının kaybettiği bilinçaltında ne yaptıklarını bilemeyenlerin işlemiş olduğu bir anıyı böyle günlerce haber etmedeki anlamsız gereksiz mantığın sebebiyetini sizlere soruyorum.

Çıkın açıklayın sizler bu ülkenin halkını, vatandaşını aptal mı sanıyorsunuz? Böylesi gereksiz haberi günlerce vermekle amacınız nedir?

Lütfen beyler çıkın ülkeme vatanıma yakışır bir şekilde yayın yapmaya çalışın sizler kendileriniz ciddi birer ulusal görüyor iseniz o zaman ulusala yakışır bir haber ve yayın akışı yapmanız gerektiğini bilmenizi isterim.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.