Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ÜLKESİNİ DÜŞMANLARINA ŞİKAYET EDEN LİDER.

Yahu gel de şimdi gülme. Bir insan ülkesinde siyasi parti lideri olacak bu şahsiyet ülke yönetimine talip olacak ve bu şahsiyet ülke vatandaşlarından oy isteyecek işte aynen bu şahıs kalkıp o ülkenin insanlarında oy talep edecek. En zavallı vatandaşlarım. Bir ülke bir aile bir hane olduğunu düşünün özellikle sosyal demokrat ailelerin çocukları sizlere sesleniyorum. Siz aileniz içinde bir kavganız var. Kız çocuğu özgür giyim özgür hayat istiyor. Ailenin oğlu hakeza özgürlük ve bazı işler istiyor. Buna aile büyükleri ve aile fertleri anne baba karşı çıkarken sen kalkıp sizi sevmeyen aileni hor gören bir diğer komşunuza şikâyet edip dertlerinizi sorunlarını onlara anlatıyor. Ey sosyalist gençler siz bu konuda ne dersiniz? Özellikle ailemi hor gören aileme karşı kin nefret eden ve ailemle beraber bizleri karalayan bu komşulara gidip beni şikayet eden aile fertlerine ben şahsım adına sitem ve nefret ederek kınarım. Benim ailemin içinde ailevi bir sorunum varsa kendi içimizde hal etmeye çalışırım. Yok içimizde hal edemiyor isek ailemizin en değerli olan ikinci derece aile içinde sözü geçen birinci derece yakınımız ile bu konu üzerinde bir dertleşme ve durumları arz etme yoluna giderim. Kalkıp beni hor gören ve sürekli ailem üzerinde yıkım ihanet düşünen bir düşmanıma gidip dertlerimi ailemin durumunu anlatmam ve sonrada gelip ailemden bana karşı övgü, sevgi, saygı ile oy beklemem gerçek anlamda aptallık ve ailemin değerlerini yok görmekten öte bir durum değildir. Öncelikle ailemin fertleri her ne olursa olsun onlar benim en değerli kutsal varlıklarımdır. Çünkü aile bireylerim olmasa bana oy verecek kişilerin olmadığı demektir. Bu konuda böylesi bir durumu bile düşünemeyen bir siyasi liderin kalkıp ülkemin yönetimine idareciliğine talip birinin ülkesini düşmanlarına ülkesinin kalkınmaması için ellerinden geleni yapan güçlere karşı böylesi sitem etmesi ne kadar manidardır. Ülkemde gidilen hatalı bir durum varsa? Ben ülkemin meclisinde ülkemin yasa alanında onların gözlerinin içine baka, baka hesap sorarım. Mecliste hükümet olan o hükümetin gözlerini oyacak şekilde halkımın hakkını sorarım. Hatta illegal durumlar varsa özellikle partimin içinde bulunan ve dıştan da olacak olan hak davacıları olan avukatlarımla savcılarımla hukuk adaleti ararım soruşturur sorgularım. İşte o zaman benim karşımda konuşsunlar bakalım. Ben o zaman ailem içinde hâkimiyetimi sağlamış olurum. Ben ailemi ülkemi düşmanıma şikâyet edip ülkemi ailemi düşmanıma şikâyet edersem ailem ülkemin bana biat etmesini asla sağlayamam zaten sağlayamadığımda göz önündedir. Bundan dolayı siz değerli sosyal aile fertleri siz değerli ülkemin sosyal özgür çocukları sizlerin geleceğiniz sizlerin ufkunuzun varlığı ailenizdir. Aileniz devletiniz vatanınızdır. Siz nere giderseniz gidin aileniz vatanınız caddeniz sokağınız sizin özgürlüğünüzdür. Onun için sağlıklı düşünün sağlıklı kalınız.
Ekleme Tarihi: 09 Kasım 2022 - Çarşamba

ÜLKESİNİ DÜŞMANLARINA ŞİKAYET EDEN LİDER.

Yahu gel de şimdi gülme.

Bir insan ülkesinde siyasi parti lideri olacak bu şahsiyet ülke yönetimine talip olacak ve bu şahsiyet ülke vatandaşlarından oy isteyecek işte aynen bu şahıs kalkıp o ülkenin insanlarında oy talep edecek.

En zavallı vatandaşlarım. Bir ülke bir aile bir hane olduğunu düşünün özellikle sosyal demokrat ailelerin çocukları sizlere sesleniyorum.

Siz aileniz içinde bir kavganız var. Kız çocuğu özgür giyim özgür hayat istiyor. Ailenin oğlu hakeza özgürlük ve bazı işler istiyor. Buna aile büyükleri ve aile fertleri anne baba karşı çıkarken sen kalkıp sizi sevmeyen aileni hor gören bir diğer komşunuza şikâyet edip dertlerinizi sorunlarını onlara anlatıyor.

Ey sosyalist gençler siz bu konuda ne dersiniz?

Özellikle ailemi hor gören aileme karşı kin nefret eden ve ailemle beraber bizleri karalayan bu komşulara gidip beni şikayet eden aile fertlerine ben şahsım adına sitem ve nefret ederek kınarım. Benim ailemin içinde ailevi bir sorunum varsa kendi içimizde hal etmeye çalışırım. Yok içimizde hal edemiyor isek ailemizin en değerli olan ikinci derece aile içinde sözü geçen birinci derece yakınımız ile bu konu üzerinde bir dertleşme ve durumları arz etme yoluna giderim.

Kalkıp beni hor gören ve sürekli ailem üzerinde yıkım ihanet düşünen bir düşmanıma gidip dertlerimi ailemin durumunu anlatmam ve sonrada gelip ailemden bana karşı övgü, sevgi, saygı ile oy beklemem gerçek anlamda aptallık ve ailemin değerlerini yok görmekten öte bir durum değildir.

Öncelikle ailemin fertleri her ne olursa olsun onlar benim en değerli kutsal varlıklarımdır. Çünkü aile bireylerim olmasa bana oy verecek kişilerin olmadığı demektir.

Bu konuda böylesi bir durumu bile düşünemeyen bir siyasi liderin kalkıp ülkemin yönetimine idareciliğine talip birinin ülkesini düşmanlarına ülkesinin kalkınmaması için ellerinden geleni yapan güçlere karşı böylesi sitem etmesi ne kadar manidardır.

Ülkemde gidilen hatalı bir durum varsa?

Ben ülkemin meclisinde ülkemin yasa alanında onların gözlerinin içine baka, baka hesap sorarım. Mecliste hükümet olan o hükümetin gözlerini oyacak şekilde halkımın hakkını sorarım. Hatta illegal durumlar varsa özellikle partimin içinde bulunan ve dıştan da olacak olan hak davacıları olan avukatlarımla savcılarımla hukuk adaleti ararım soruşturur sorgularım.

İşte o zaman benim karşımda konuşsunlar bakalım. Ben o zaman ailem içinde hâkimiyetimi sağlamış olurum. Ben ailemi ülkemi düşmanıma şikâyet edip ülkemi ailemi düşmanıma şikâyet edersem ailem ülkemin bana biat etmesini asla sağlayamam zaten sağlayamadığımda göz önündedir.

Bundan dolayı siz değerli sosyal aile fertleri siz değerli ülkemin sosyal özgür çocukları sizlerin geleceğiniz sizlerin ufkunuzun varlığı ailenizdir. Aileniz devletiniz vatanınızdır. Siz nere giderseniz gidin aileniz vatanınız caddeniz sokağınız sizin özgürlüğünüzdür.

Onun için sağlıklı düşünün sağlıklı kalınız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.