Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ÜLKEMİZİN GENİNDEN OYNADILAR

İsrail büyük İsrail projesi için çok geniş kapsamlı çalışmalar yaptılar. İsrail tarım arazileri olmadan tarım üzerinde büyük çalışmalar sergileyip tarımda tohumculuk üzerine büyük arge çalışmalar yaptılar. Bu çalışmalarla kalmayıp birde tüm meyve ve sebzelerin geninden oynayıp üretilen tüm sebze ve meyvelerin geninden oynadığı ve doğallıkları kalmadı. Bu konuda çalışma gösteren İsrail hep büyük İsrail projesini esas aldıklarından ve ülkemizin özelikle Mezopotamya topraklarına göz diktiklerinden böylesi çalışmaları çok büyük yatırımlarla gerçekleştirmeye devam ettiler. Bu genetiklerden oynarken ülkemizin de hükümetinden ve içimizdeki yapılarla ülkemizin genetiğinden köklü olarak oynadılar. Dıştan destek verdikleri terör örgütü ile yıllarca dağlarda zavallı insanlarımızı ölüme gönderdiler. İçerden askerimizi öldürmek için terör peydahladılar. Bununla da yetinmeyip içimizde devletin tüm kademelerinde görev alan şahsiyetlerin beyinlerini ve bedenlerini de yapı denilen bir yapı ile yapılandırdılar. Ülkemizin insanlarının İslam ve din ile ilgili ve özelikle yardımlaşmada zafiyet olduklarını bildiklerinden bu konuyu yaygınlaştırıp kendi halkımızdan toplanan paralarla hem kendi genlerine hizmet edecek gençlerimizi satın aldılar. Hem bizim verdiğimiz maddi desteklerle de bunların beslenmesi ve geçinmelerini sağladılar. Bu yapı ile tüm kurumların yasaların kanunların genleriyle oynayıp kendi çıkar menfaatlerine göre dizayn ettiler sonrası işte bu tüm kurumlarda yasalarda önümüze çıkmıştır bu çarpıklıklar. Yapı denilen şahsiyetsiz kişiliksizlerin tüm ekipmanları her nerede kendi yandaşlarına bir başka halka karşı bir başka işleyiş yaptıkları göz önünde hep önümüze çıkmıştır geçmiş dönemlerde. Şimdi yasaların ve kanunların genleriyle oynanmasından dolayı artık bunları kökten değiştirmenin çoktan zamanı geçmektedir. Ülkemizde öyle bir sistem yaptılar ki kendileri ile işlemese kendileri gidince tüm sistemlerin çökmesini sağlayacak şekilde yasa kararlar aldıkları ortadadır. İşte özelikle emniyet güvenlik alanında işe aldıkları neredeyse tüm görevlilerin kendi yapılarından gelen gençlerden oluşmaktadır. Özelikle halen içimizde bulunan özelikle millet meclisinde bulunan bazı şahsiyetlerin halen başka kanallar üzerinden bu yapıların bir kolu gibi hizmet gütmekte oldukları ayrıca da bilinmektedir. Bakın ülkeme düşmen olan sürekli kafa tutan Yunanistan’a savaş uçakları gönderen birleşik arap emirliğine ve Suudi Arabistan’a İsrail bir talimatla aranızı Türkiye ile iyi edin demesiyle iki ülkede hemen ülkemizin başkanına davet ve ziyaretler gerçekleştirdiler. Bunun mimarı İsrail iken içimizde bulunan özelikle mecliste olan şahsiyetlerin sürekli bölgeye gelmekle bölgede halkı ve Suriye vatandaşlarının kargaşalarıyla karşılaştıkları ayrı bir gerçektir. Amerika ve İsrail bağlantılı yapıların elemanları olan şahsiyetlerin halen içimizde ülkemizde yasamıza kanunlarımıza müdahale ettikleri ve genlerimizle oynadıkları bir gerçeklik devam etiği görülmektedir.
Ekleme Tarihi: 26 Ağustos 2022 - Cuma

ÜLKEMİZİN GENİNDEN OYNADILAR

İsrail büyük İsrail projesi için çok geniş kapsamlı çalışmalar yaptılar.

İsrail tarım arazileri olmadan tarım üzerinde büyük çalışmalar sergileyip tarımda tohumculuk üzerine büyük arge çalışmalar yaptılar. Bu çalışmalarla kalmayıp birde tüm meyve ve sebzelerin geninden oynayıp üretilen tüm sebze ve meyvelerin geninden oynadığı ve doğallıkları kalmadı.

Bu konuda çalışma gösteren İsrail hep büyük İsrail projesini esas aldıklarından ve ülkemizin özelikle Mezopotamya topraklarına göz diktiklerinden böylesi çalışmaları çok büyük yatırımlarla gerçekleştirmeye devam ettiler.

Bu genetiklerden oynarken ülkemizin de hükümetinden ve içimizdeki yapılarla ülkemizin genetiğinden köklü olarak oynadılar.

Dıştan destek verdikleri terör örgütü ile yıllarca dağlarda zavallı insanlarımızı ölüme gönderdiler. İçerden askerimizi öldürmek için terör peydahladılar.

Bununla da yetinmeyip içimizde devletin tüm kademelerinde görev alan şahsiyetlerin beyinlerini ve bedenlerini de yapı denilen bir yapı ile yapılandırdılar.

Ülkemizin insanlarının İslam ve din ile ilgili ve özelikle yardımlaşmada zafiyet olduklarını bildiklerinden bu konuyu yaygınlaştırıp kendi halkımızdan toplanan paralarla hem kendi genlerine hizmet edecek gençlerimizi satın aldılar. Hem bizim verdiğimiz maddi desteklerle de bunların beslenmesi ve geçinmelerini sağladılar.

Bu yapı ile tüm kurumların yasaların kanunların genleriyle oynayıp kendi çıkar menfaatlerine göre dizayn ettiler sonrası işte bu tüm kurumlarda yasalarda önümüze çıkmıştır bu çarpıklıklar.

Yapı denilen şahsiyetsiz kişiliksizlerin tüm ekipmanları her nerede kendi yandaşlarına bir başka halka karşı bir başka işleyiş yaptıkları göz önünde hep önümüze çıkmıştır geçmiş dönemlerde. Şimdi yasaların ve kanunların genleriyle oynanmasından dolayı artık bunları kökten değiştirmenin çoktan zamanı geçmektedir.

Ülkemizde öyle bir sistem yaptılar ki kendileri ile işlemese kendileri gidince tüm sistemlerin çökmesini sağlayacak şekilde yasa kararlar aldıkları ortadadır. İşte özelikle emniyet güvenlik alanında işe aldıkları neredeyse tüm görevlilerin kendi yapılarından gelen gençlerden oluşmaktadır.

Özelikle halen içimizde bulunan özelikle millet meclisinde bulunan bazı şahsiyetlerin halen başka kanallar üzerinden bu yapıların bir kolu gibi hizmet gütmekte oldukları ayrıca da bilinmektedir.

Bakın ülkeme düşmen olan sürekli kafa tutan Yunanistan’a savaş uçakları gönderen birleşik arap emirliğine ve Suudi Arabistan’a İsrail bir talimatla aranızı Türkiye ile iyi edin demesiyle iki ülkede hemen ülkemizin başkanına davet ve ziyaretler gerçekleştirdiler. Bunun mimarı İsrail iken içimizde bulunan özelikle mecliste olan şahsiyetlerin sürekli bölgeye gelmekle bölgede halkı ve Suriye vatandaşlarının kargaşalarıyla karşılaştıkları ayrı bir gerçektir.

Amerika ve İsrail bağlantılı yapıların elemanları olan şahsiyetlerin halen içimizde ülkemizde yasamıza kanunlarımıza müdahale ettikleri ve genlerimizle oynadıkları bir gerçeklik devam etiği görülmektedir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.