Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ÜLKEMDE SİYASETİN BU KADARINADA PES YANİ

Geçmişte ülkemin kaderiyle oynayan illegal olan kişilerin ülkemin geleceğinden her aşamasında her kademesinde olan vatandaşlarımın haklarını yemekle yetinmeyip geleceklerini karartılar. Bu illegal olan şahsiyetsiz kişiler birçok genç kardeşlerimin geleceklerinden oynadılar. İşe girmeye çalışan kamu kurumlara personel eleman alınacak durumlarda hep kendi yandaş ve elemanlarını yerleştirip kendi adamlarını görevlendirdiler. Bunların yaptıkları ihanetlerle hakkıyla çalışmak isteyen kabiliyetli yetenekli şahsiyetleri devre dışı bırakıp kendi yandaş ve adamlarını yerleştirdiler. Zaman geçti değişen ne oldu? Şimdi siyasi partiler oturmuş iş arayan işsiz olan kardeşlerimizin partiden torpilli olan hemen işe alınıyor. Partiden alakası olmayan veya deyim yerinde ise dayısı olmayan açıkta kalmaktadırlar. Şimdi sorarım sizlerinde geçmişteki kişilerden ne farkınız vardır. Resmi kurumlara normal vatandaşın işi düşmüş ise vay haline üst makamda dayısı yok ise o işin oluru yokuşlarda kalıp durur. Böyle siyasetin kapsında siyasetçinin emri havalesinde hizmet edecek duruma düşmekten bu işlerin böylesi olması vatandaşımı derinden üzmektedir. Halkımızın vatandaşımızın siyasetin içinden siyasetçinin kapısından geçmesine gerek duyulmadan gerekenlerin yapılması gerekmektedir. Böylesi siyasi idareciliğin böylesi siyasi yönetimlerin akıbetleri vahin durumlar hal edecektir. İşe muhtaç işsiz insanlarımızın ilk uğrak yerleri siyasi parti kapıları siyasi parti yönetici ve idarecilerin kapısı olmuştur. Kurumlara işleri düşen vatandaşımın kurumlarla işlerini iş takipçiliği adeta siyasi parti temsilcileri iş takipçilik ve işlerin yaptırıcı görevlerini üstlenme görevlerine bulunmaktadırlar. Ülkemde hükümetin varlığı birliği demek devletimin varlığı birliği demek ise o zaman ülkemde kurumlarda işlerde tüm halkım aynı durumda ve aynı safta tutulmalıdır. Özel ve ayırımcılık işin içine girmesiyle halkım vatandaşım başta devletine vatanına kırgın olmaktadır. Halkımızın devletine vatanına kırılması gelecekte ülkemizin geleceğinden sıkıntılar duyulmasına halkımızın yanlış ve illegal yollara başvurmaların çoğalması olacağından halkın vatandaşların sokaklara dökülmeler çoğalacağının başlangıcı olacağından göstergesi olacaktır. Hak adaletin yerini bulması için hak adaletin adil olması için halkın vatandaşların hak ettikleri gibi yapılanması işe muhtaç olanların gerçek işverenlerin hak sahiplerinin hakkıyla haklarına varılması gerekmektedir. Siyasi partilerin kapıları siyasetçilerin kapılarında halkımızın aşındırmasına gerek duyulmamalıdır. Siyasetçi ülkeme vatanıma hizmet için kendi görevlerini yapmaya koyulsunlar iş takipçiliği iş akışlarını işçi yönlendirmelerini yapmayı bıraksınlar. Ülkemin vatandaşımın hakkı olan haklarını bırakın kendilerine sizin kapılarınızda değil sizin yandaş ve adamlığınızla aşamalara gelmesinler. Sizle değil kendi hak emekleriyle işlerine makam mevkilerine kavuşmasını sağlasınlar.
Ekleme Tarihi: 20 Mart 2018 - Salı

ÜLKEMDE SİYASETİN BU KADARINADA PES YANİ

Geçmişte ülkemin kaderiyle oynayan illegal olan kişilerin ülkemin geleceğinden her aşamasında her kademesinde olan vatandaşlarımın haklarını yemekle yetinmeyip geleceklerini karartılar.

Bu illegal olan şahsiyetsiz kişiler birçok genç kardeşlerimin geleceklerinden oynadılar. İşe girmeye çalışan kamu kurumlara personel eleman alınacak durumlarda hep kendi yandaş ve elemanlarını yerleştirip kendi adamlarını görevlendirdiler.

Bunların yaptıkları ihanetlerle hakkıyla çalışmak isteyen kabiliyetli yetenekli şahsiyetleri devre dışı bırakıp kendi yandaş ve adamlarını yerleştirdiler.

Zaman geçti değişen ne oldu? Şimdi siyasi partiler oturmuş iş arayan işsiz olan kardeşlerimizin partiden torpilli olan hemen işe alınıyor. Partiden alakası olmayan veya deyim yerinde ise dayısı olmayan açıkta kalmaktadırlar. Şimdi sorarım sizlerinde geçmişteki kişilerden ne farkınız vardır.

Resmi kurumlara normal vatandaşın işi düşmüş ise vay haline üst makamda dayısı yok ise o işin oluru yokuşlarda kalıp durur.

Böyle siyasetin kapsında siyasetçinin emri havalesinde hizmet edecek duruma düşmekten bu işlerin böylesi olması vatandaşımı derinden üzmektedir. Halkımızın vatandaşımızın siyasetin içinden siyasetçinin kapısından geçmesine gerek duyulmadan gerekenlerin yapılması gerekmektedir. Böylesi siyasi idareciliğin böylesi siyasi yönetimlerin akıbetleri vahin durumlar hal edecektir.

İşe muhtaç işsiz insanlarımızın ilk uğrak yerleri siyasi parti kapıları siyasi parti yönetici ve idarecilerin kapısı olmuştur. Kurumlara işleri düşen vatandaşımın kurumlarla işlerini iş takipçiliği adeta siyasi parti temsilcileri iş takipçilik ve işlerin yaptırıcı görevlerini üstlenme görevlerine bulunmaktadırlar.

Ülkemde hükümetin varlığı birliği demek devletimin varlığı birliği demek ise o zaman ülkemde kurumlarda işlerde tüm halkım aynı durumda ve aynı safta tutulmalıdır. Özel ve ayırımcılık işin içine girmesiyle halkım vatandaşım başta devletine vatanına kırgın olmaktadır.

Halkımızın devletine vatanına kırılması gelecekte ülkemizin geleceğinden sıkıntılar duyulmasına halkımızın yanlış ve illegal yollara başvurmaların çoğalması olacağından halkın vatandaşların sokaklara dökülmeler çoğalacağının başlangıcı olacağından göstergesi olacaktır.

Hak adaletin yerini bulması için hak adaletin adil olması için halkın vatandaşların hak ettikleri gibi yapılanması işe muhtaç olanların gerçek işverenlerin hak sahiplerinin hakkıyla haklarına varılması gerekmektedir. Siyasi partilerin kapıları siyasetçilerin kapılarında halkımızın aşındırmasına gerek duyulmamalıdır.

Siyasetçi ülkeme vatanıma hizmet için kendi görevlerini yapmaya koyulsunlar iş takipçiliği iş akışlarını işçi yönlendirmelerini yapmayı bıraksınlar.

Ülkemin vatandaşımın hakkı olan haklarını bırakın kendilerine sizin kapılarınızda değil sizin yandaş ve adamlığınızla aşamalara gelmesinler. Sizle değil kendi hak emekleriyle işlerine makam mevkilerine kavuşmasını sağlasınlar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.