Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ÜLKEMDE ŞİDDETTİN NEDENLERİ

Ülkemde şiddetin dozu artırılmaktadır. Ülkemde halkın vatandaşlarımızın şiddet yüksek dozlarda her geçen gün artırılmaktadır. Halkımızın şiddette maruz kalması, şiddet uygulamasının başlıca nedenlerinden biri ekonomik krizlerin ekonomik olarak geçimsizliklerin had saflara çıkmasından kaynaklanmaktadır. Ülkemizde ki televizyon dizilerinde bakıldığında herkes keyifler içinde gül gülistanlık içresinde ekonomik sıkıntısı olmayan hatta öyle ki her kesim keyifler içinde eğlenceler lüks araçlar lüks yaşam içresinde yaşamaktadır. Ülkemin halkının yüzde otuzu kredi kartına borçtan dolayı icralık, kalan yüzde otuzu da kredi kartlarından evleri ipoteklerinden araçlarının nerede ise genel anlamda böylesi hepsi kredi altında kalmışlar. Ülkemde sırf bir hareket demekle Avrupa ve Amerika sanayi makinalarının ülkemdeki Pazar payını yükseltmek için ülkemin ekonomisi sözde düzelmesi için ülkemin hükumetine araçlarda ÖTV indirimi yaptırmakla araç piyasasını canlandırmak. Asıl iş ülkemizin üreteci araçların önünü tıkama taktiği iç piyasaya araç doldurup ucuz araç satar gösterip iç piyasada talebi artırımını doldurmak gelecekte piyasaları tıkamaktır. Ülkemde konutların nerede ise yüzde otuzu yine bankalara kredi sisteminde ipotekli bir şekilde böylece ülkemde halkın yüzde altmış, yetmişine yakın halk bankalara borçlu bu borçlular. Ülkemde halk böylesi bir durumda iken ülkemde yabancı uyruklu işçilerden yabancı uyruklu vatandaşlardan adeta geçilmiyor. Hangi sektöre baksan işçi çalışan personel hep yabancı olmuş. Ülkemde halkın çalışma işçilik potansiyelleri düşmüştür.
Ekleme Tarihi: 05 Aralık 2018 - Çarşamba

ÜLKEMDE ŞİDDETTİN NEDENLERİ

Ülkemde şiddetin dozu artırılmaktadır.

Ülkemde halkın vatandaşlarımızın şiddet yüksek dozlarda her geçen gün artırılmaktadır.

Halkımızın şiddette maruz kalması, şiddet uygulamasının başlıca nedenlerinden biri ekonomik krizlerin ekonomik olarak geçimsizliklerin had saflara çıkmasından kaynaklanmaktadır.

Ülkemizde ki televizyon dizilerinde bakıldığında herkes keyifler içinde gül gülistanlık içresinde ekonomik sıkıntısı olmayan hatta öyle ki her kesim keyifler içinde eğlenceler lüks araçlar lüks yaşam içresinde yaşamaktadır.

Ülkemin halkının yüzde otuzu kredi kartına borçtan dolayı icralık, kalan yüzde otuzu da kredi kartlarından evleri ipoteklerinden araçlarının nerede ise genel anlamda böylesi hepsi kredi altında kalmışlar.

Ülkemde sırf bir hareket demekle Avrupa ve Amerika sanayi makinalarının ülkemdeki Pazar payını yükseltmek için ülkemin ekonomisi sözde düzelmesi için ülkemin hükumetine araçlarda ÖTV indirimi yaptırmakla araç piyasasını canlandırmak. Asıl iş ülkemizin üreteci araçların önünü tıkama taktiği iç piyasaya araç doldurup ucuz araç satar gösterip iç piyasada talebi artırımını doldurmak gelecekte piyasaları tıkamaktır.

Ülkemde konutların nerede ise yüzde otuzu yine bankalara kredi sisteminde ipotekli bir şekilde böylece ülkemde halkın yüzde altmış, yetmişine yakın halk bankalara borçlu bu borçlular.

Ülkemde halk böylesi bir durumda iken ülkemde yabancı uyruklu işçilerden yabancı uyruklu vatandaşlardan adeta geçilmiyor. Hangi sektöre baksan işçi çalışan personel hep yabancı olmuş.

Ülkemde halkın çalışma işçilik potansiyelleri düşmüştür.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.