Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ÜLKEMDE NELER OLUYOR YA!

Bir taraftan dünya üzerinde gelişmelerimizi benimsemeyen bizleri çekemeyen ülkelerin bizim kalkınmamızı hazım edemeyenler, dışardan besledikleri terörleri bizlere azdıran güçlerin bir yandan içerden bizleri yıkmak için görev verdikleri personeller. Ülkemde yatırımların yatmasına müsaade verilmeden yıllarca bizleri koyun gibi uyutup bizleri sistem üzerinden kendilerine köle edip kendilerine bağımlı yaparak yaşamamızı sağlayan zihniyetlere artık bir dur denildiği anda olanlar olmaya başladı. Kalkınma hamlesi başlatan hükümeti lav etmek için dışardan destekledikleri örgütlere kendi adamlarıyla yardım eder oldular. İçerde hükümeti yıkmak için halkı galeyana getirip sokaklara döküp sokakları kan gölüne çevirip günlerce ülkemin en çabuk kanan halkın şehrin insanlarını gerek maddi desteklerle, gerek psikolojik desteklerle halkı sokaklara dökerek birçok ile maddi ve manevi zararlar verip zavallı insanlarımızın kanan cahil insanlarımızın ölümlerine neden oldular. Ülkemde sürekli karmaşıklık olsun sürekli meseleler olsun ki kalkınmaya planlarımız olmasın gelecekten habersiz köle yaşantımıza devam etmemizi sağlamak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Dışardan bunları yöneten idare eden güçlerin halen işleri başlarında olması ve halen bizim içimizde görevleri başlarında olanların olması gerçekten içler acısı vermektedir. Ülkemin Cumhurbaşkanı çıkıp bize mülteci olarak gelen Suriyeli vatandaşları vatandaş olarak kimlik vereceğiz denilince kıyametler kopmaya başladı. Ülkemizi yılardır kan gölüne çeviren kendilerine her türlü hak ve özgürlük verilen insanlarımıza her defasında ülkemi güvenlik ve emniyet güçlerini şehit eden insanlarımıza ne demeliyiz. Bakın şimdi güney doğu illerinde yeniden şehirler yapılmaktadır. Yeni yerleşkeler yeni düzenler yapılmaya başlandığı halde hiç kimse halen ülkesinden devletinden memnun değil gibi görünmekte yaşamaktadır. İçimdeki hainler dışımdaki hainlerden daha korkunç ve daha vahinlerdir. Ülkemin içerden ve dışardan bu kadar hain ve ihanetçiler ile uğraşırken bunları arındırmak için ülkemde yapılan maddi kayıpların hadi var hesabı yok bir zaman içerisinde 30 yıldan fazla bir süre içerisinde terör örgütünü yok etmek için harcanan parayla yeniden bir Türkiye kurulacak kadar büyük bir servet harcatıldı. Şimdi bu işlerin bitmesiyle ülkenin kalkınmasını sağlamak amacıyla yapılan yatırımların ülkemin kalkınması için harcanan paraların gelecekte geri dönüşüm olarak hazineye akacağını bilen güçlerin buna müsaade etmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Hatta öyle ki yapmaya devam edecekler. Terör örgütünden daha kötü olan ve her kademede ülkemin hükümetimin düşmanı olan örgütün tüm baştaki üyeleri halen dışarda kendi istek ve emellerini yapmaktan kendilerini geri koyamadıkları apaçık ortadadır.
Ekleme Tarihi: 15 Temmuz 2016 - Cuma

ÜLKEMDE NELER OLUYOR YA!

Bir taraftan dünya üzerinde gelişmelerimizi benimsemeyen bizleri çekemeyen ülkelerin bizim kalkınmamızı hazım edemeyenler, dışardan besledikleri terörleri bizlere azdıran güçlerin bir yandan içerden bizleri yıkmak için görev verdikleri personeller.

Ülkemde yatırımların yatmasına müsaade verilmeden yıllarca bizleri koyun gibi uyutup bizleri sistem üzerinden kendilerine köle edip kendilerine bağımlı yaparak yaşamamızı sağlayan zihniyetlere artık bir dur denildiği anda olanlar olmaya başladı.

Kalkınma hamlesi başlatan hükümeti lav etmek için dışardan destekledikleri örgütlere kendi adamlarıyla yardım eder oldular.

İçerde hükümeti yıkmak için halkı galeyana getirip sokaklara döküp sokakları kan gölüne çevirip günlerce ülkemin en çabuk kanan halkın şehrin insanlarını gerek maddi desteklerle, gerek psikolojik desteklerle halkı sokaklara dökerek birçok ile maddi ve manevi zararlar verip zavallı insanlarımızın kanan cahil insanlarımızın ölümlerine neden oldular.

Ülkemde sürekli karmaşıklık olsun sürekli meseleler olsun ki kalkınmaya planlarımız olmasın gelecekten habersiz köle yaşantımıza devam etmemizi sağlamak için ellerinden geleni yapmaktadırlar.

Dışardan bunları yöneten idare eden güçlerin halen işleri başlarında olması ve halen bizim içimizde görevleri başlarında olanların olması gerçekten içler acısı vermektedir.

Ülkemin Cumhurbaşkanı çıkıp bize mülteci olarak gelen Suriyeli vatandaşları vatandaş olarak kimlik vereceğiz denilince kıyametler kopmaya başladı.

Ülkemizi yılardır kan gölüne çeviren kendilerine her türlü hak ve özgürlük verilen insanlarımıza her defasında ülkemi güvenlik ve emniyet güçlerini şehit eden insanlarımıza ne demeliyiz.

Bakın şimdi güney doğu illerinde yeniden şehirler yapılmaktadır.

Yeni yerleşkeler yeni düzenler yapılmaya başlandığı halde hiç kimse halen ülkesinden devletinden memnun değil gibi görünmekte yaşamaktadır.

İçimdeki hainler dışımdaki hainlerden daha korkunç ve daha vahinlerdir.

Ülkemin içerden ve dışardan bu kadar hain ve ihanetçiler ile uğraşırken bunları arındırmak için ülkemde yapılan maddi kayıpların hadi var hesabı yok bir zaman içerisinde 30 yıldan fazla bir süre içerisinde terör örgütünü yok etmek için harcanan parayla yeniden bir Türkiye kurulacak kadar büyük bir servet harcatıldı.

Şimdi bu işlerin bitmesiyle ülkenin kalkınmasını sağlamak amacıyla yapılan yatırımların ülkemin kalkınması için harcanan paraların gelecekte geri dönüşüm olarak hazineye akacağını bilen güçlerin buna müsaade etmemek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Hatta öyle ki yapmaya devam edecekler.

Terör örgütünden daha kötü olan ve her kademede ülkemin hükümetimin düşmanı olan örgütün tüm baştaki üyeleri halen dışarda kendi istek ve emellerini yapmaktan kendilerini geri koyamadıkları apaçık ortadadır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.