Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ÜLKEMDE KAOSLAR DEVAM EDİYOR

Yine darbe hazırlığı olmaktadır. Bu yapılara alt yapı oluşturan ekonomik ve siyasi kanatlar halen görevleri başında devam ederken dış güçlerin hazırlık olmasını sağlamak için halen güvenlik güçlerindeki arkadaş yandaş sevdası ile doldurulan kişilerin halen içten pazarlık yapmasını sağlamaktadırlar. Geçmişten günümüze hep eğitim sistemleri ile uğraşıp gençlerimizi oradan kandırıp kendilerine yandaş etmeyi sağlayan güçlerin halen bu kurumlar üzerinden görevler yapmaktadırlar. Şehirlerde kültür mantarı gibi özel eğitim okulları ve eğitim dershaneleri yaygın bir şekilde açılmaktadır. Bu eğitim kurumlarının genelinde bakıldığında yine geçmişten eğitim camiasından atılmış yada alınmamış ihanetçi yandaşların kadrolarından gelen şahsiyetlerin vermiş oldukları eğitimle beyinleri inceden inceye hükümete karşı doldurulmaktadır. En alt kademelerde bunlar olurken üst kademelerde neler olmaktadır. Yine değişen bir şey yok eskiden bir ünite kendi kadrolarını kurarken şimdi diğer ünite kadrolarını kurmakta bunların hangisi gelirse gelsin bu ülkede cemaat, tarikat, yapı, görüş, yandaş ile değil gerçek amaçlar gerçek olan kanun ve yasalar işlenmeli işin özünde ülkemizin yasa ve kanunları hüküm sürmelidir. Görüşlerin yapıların siyasi ve ilmi görüşler ülkeme geçmişten günümüze kadar olan süreçte hep zarar vermişlerdir. Bu zararların sonucunda ülke vatandaşları olarak hepimiz büyük hüsran ve büyük enkazlar yaşadığımızı ve halende büyük eziyetler yaşamaktayız. Bakın şimdi ülkemde yaşayan yapıların kökenine bakın Siyonist Emperyalist güçlere bağlı olarak çalışan ajan gibi hizmet edenler olmaktadırlar. Din adı altında v.s. gibi durumları hep devreye sokarak halkımızı vatandaşlarımızı ihmal edip kendilerine verilen emir doğrultusunda yapılanma sağlanmışlardır. Yeniden ülkemizin geçmişi ve Türklük ile bu defa yeniden bizleri bir birimize kırdırmak için Siyonist güçlerin neferleri halen işlerin başında olmasından kendi bildiklerini okumaktadırlar. Ülkemizin bunlardan temizlenmesi için devrimlerin en büyüğünü halkımızın artık gerçek vatan gerçek icraat yapan hükümetin peşinde gitmesini sağlamasını hatta öyle ki artık dünya ülkelerine bile ülkemizin gücünü yüceliğini göstermiş olan ülkemizin hükümetinin yapmış olduğu başarının takdir edilmesini tüm vatandaşlar olarak artık birlik beraberlik içinde güven vermeliyiz. Hükümetinde görevlerinin en başında artık böylesi yapıların yapılanmasına yapıların iş başında olan eleman ve ekipmanlarını artık görevlerine son vermesini sağlayıp artık bu ülkede illegal işlerin ajanlık edenlerin çalışma alanı olmadığını artık bildirmemiz gerekeni yapmasını sağlamasını yapmalıdır. Bu durumda ihtiyati tedbirleri şimdiden alınması yapılmasa gelecekte bu yapıların geçmişteki yapılar gibi güçlü kılındığında bunlarla baş edilmesi sağlanamaz o zaman yapılacak olan işlerin hezimete uğrayacağı bir çağ olacaktır. Şimdiden bunlara kesinlikle müsaade edilmemesini eğitimden güvenliğe tüm kurumların yeniden en iyi şekilde koordinesini sağlamalıyız.  
Ekleme Tarihi: 09 Ocak 2018 - Salı

ÜLKEMDE KAOSLAR DEVAM EDİYOR

Yine darbe hazırlığı olmaktadır.

Bu yapılara alt yapı oluşturan ekonomik ve siyasi kanatlar halen görevleri başında devam ederken dış güçlerin hazırlık olmasını sağlamak için halen güvenlik güçlerindeki arkadaş yandaş sevdası ile doldurulan kişilerin halen içten pazarlık yapmasını sağlamaktadırlar.

Geçmişten günümüze hep eğitim sistemleri ile uğraşıp gençlerimizi oradan kandırıp kendilerine yandaş etmeyi sağlayan güçlerin halen bu kurumlar üzerinden görevler yapmaktadırlar.

Şehirlerde kültür mantarı gibi özel eğitim okulları ve eğitim dershaneleri yaygın bir şekilde açılmaktadır. Bu eğitim kurumlarının genelinde bakıldığında yine geçmişten eğitim camiasından atılmış yada alınmamış ihanetçi yandaşların kadrolarından gelen şahsiyetlerin vermiş oldukları eğitimle beyinleri inceden inceye hükümete karşı doldurulmaktadır.

En alt kademelerde bunlar olurken üst kademelerde neler olmaktadır. Yine değişen bir şey yok eskiden bir ünite kendi kadrolarını kurarken şimdi diğer ünite kadrolarını kurmakta bunların hangisi gelirse gelsin bu ülkede cemaat, tarikat, yapı, görüş, yandaş ile değil gerçek amaçlar gerçek olan kanun ve yasalar işlenmeli işin özünde ülkemizin yasa ve kanunları hüküm sürmelidir.

Görüşlerin yapıların siyasi ve ilmi görüşler ülkeme geçmişten günümüze kadar olan süreçte hep zarar vermişlerdir. Bu zararların sonucunda ülke vatandaşları olarak hepimiz büyük hüsran ve büyük enkazlar yaşadığımızı ve halende büyük eziyetler yaşamaktayız.

Bakın şimdi ülkemde yaşayan yapıların kökenine bakın Siyonist Emperyalist güçlere bağlı olarak çalışan ajan gibi hizmet edenler olmaktadırlar.

Din adı altında v.s. gibi durumları hep devreye sokarak halkımızı vatandaşlarımızı ihmal edip kendilerine verilen emir doğrultusunda yapılanma sağlanmışlardır.

Yeniden ülkemizin geçmişi ve Türklük ile bu defa yeniden bizleri bir birimize kırdırmak için Siyonist güçlerin neferleri halen işlerin başında olmasından kendi bildiklerini okumaktadırlar.

Ülkemizin bunlardan temizlenmesi için devrimlerin en büyüğünü halkımızın artık gerçek vatan gerçek icraat yapan hükümetin peşinde gitmesini sağlamasını hatta öyle ki artık dünya ülkelerine bile ülkemizin gücünü yüceliğini göstermiş olan ülkemizin hükümetinin yapmış olduğu başarının takdir edilmesini tüm vatandaşlar olarak artık birlik beraberlik içinde güven vermeliyiz.

Hükümetinde görevlerinin en başında artık böylesi yapıların yapılanmasına yapıların iş başında olan eleman ve ekipmanlarını artık görevlerine son vermesini sağlayıp artık bu ülkede illegal işlerin ajanlık edenlerin çalışma alanı olmadığını artık bildirmemiz gerekeni yapmasını sağlamasını yapmalıdır.

Bu durumda ihtiyati tedbirleri şimdiden alınması yapılmasa gelecekte bu yapıların geçmişteki yapılar gibi güçlü kılındığında bunlarla baş edilmesi sağlanamaz o zaman yapılacak olan işlerin hezimete uğrayacağı bir çağ olacaktır. Şimdiden bunlara kesinlikle müsaade edilmemesini eğitimden güvenliğe tüm kurumların yeniden en iyi şekilde koordinesini sağlamalıyız.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.