Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ÜLKEMDE GELİNEN SON DURUM NE?

Dünya ülkelerinin takip ettiği ve dünyanın tüm gözlerinin üzerinde olduğu ülkede savaşın bitme noktasına ve süper gücün savaştan çıkmasını sağlayan güç ülkemin dik duruşundandır. Ülkemizin komşusu olan komşu ülkede iş savaş başlatan ve ülkenin parçalanmasında önderlik olan Siyonist ve Emperyalist güçlerin küvet ve destek kullanarak kendi bünyelerinde kurmuş oldukları terör örgütleri ile komşu ülkelerin ilki olarak Irak’a iç savaş çıkararak parçalamak istediklerini orada nice sivil halkı yok edip ülkede büyük kaoslar yaratıp ülkenin tüm maddi ve manevi varlıklarını yağmalayarak ülkenin son halini içler acısı bir durumda bırakan başta Amerika olmak üzere tüm Siyonist ve Emperyalist güç sahipleri ülkelerin ne ilk nede son eserleri idi. Bu planları ikinci ülke olarak Suriye için uygulamaya geçerken bu eylemde 1990 yıllarında Irak için de sözde demokrasi sözde insan hakları adı altında yapılan eylemde söylenen ile yapılan arasında asla gerçeklik payı olmadığı.  Hatta tam aksine sivil toplumların yok oluşu halkın tüm varlıkları kişilik hakları ellerinden alındığı halkın, vatandaşların perişan ve dünya üzerinde ikinci bazı ülkelerde üçüncü sınıf insan sıfatıyla muamele gördüklerinin göstergesi olmuştu. Suriye için de bunu yapmak isteyen güçlerin kendi ideolojilerini gerçekleştirmek için bölgenin halkına vatandaşına acımasızca yok etmeyi kendilerine adeta büyük zafer gibi görerek ülkelerin iç savaş ile halkını yok etme planlarını devreye koymaya çalıştılar. Ülkemiz içinde yıllarca buna benzer hatta hiçbir zaman başaramadıkları eylemleri gerçekleştiremedikleri eylemlerin en başında PKK adı altında kurup yıllarca hem dışarıdan hem içerden destek verdikleri ve var oluşlarını ülkemin kalkınmasına en büyük engel teşkil ettirmekte oldukları örgütün kendilerince kurulup kendilerinin himayesinde idame edildiğini hepimiz bilmekteyiz. Bunların en son eylemleri olmadığı dünya üzerinde hep eylem ve katliamlara devam edecekleri ideolojilerinin peşinde olacak olan Siyonist ve Emperyalist güçlerin dünya üzerinde ki ülkeleri yok etmekten kendi ülkelerinde yapılan eylem ve kıyımlardan adeta be haber olmaktadırlar. İşte son örneklerinden biri Amerika ekonomisi dünya üzerinde büyük bir çöküş trendine girmiştir. Ülkede iç savaş başlamıştır. Bunları asla basına yansıtılmayacak diye ülke hükümetinde büyük baskılar yapılmaktadır. Avrupa’nın göbeğinde sarı yelekli diye aylardır yaptıkları eylemleri ile dünya medyasında düşmemekte kalmayıp ülkede aylardır adeta halk kaos içersinde yaşam mücadelecisi vermektedir. Ülkenin sermaye sahipleri kendilerine göre tedbir almış ve güvenli şekilde ülkelerinden ayrılıp başka ülkelerde yaşam için girişimlerde bulunmaktadırlar. Şimdi söyleyin bakalım siz beşiniz dünyadan büyük müsünüz? Dünya beşten büyük olduğunu kanıtladık. Şimdi sizler çıkın bunu açıklama yapınız da göreyim.
Ekleme Tarihi: 14 Ocak 2019 - Pazartesi

ÜLKEMDE GELİNEN SON DURUM NE?

Dünya ülkelerinin takip ettiği ve dünyanın tüm gözlerinin üzerinde olduğu ülkede savaşın bitme noktasına ve süper gücün savaştan çıkmasını sağlayan güç ülkemin dik duruşundandır.

Ülkemizin komşusu olan komşu ülkede iş savaş başlatan ve ülkenin parçalanmasında önderlik olan Siyonist ve Emperyalist güçlerin küvet ve destek kullanarak kendi bünyelerinde kurmuş oldukları terör örgütleri ile komşu ülkelerin ilki olarak Irak’a iç savaş çıkararak parçalamak istediklerini orada nice sivil halkı yok edip ülkede büyük kaoslar yaratıp ülkenin tüm maddi ve manevi varlıklarını yağmalayarak ülkenin son halini içler acısı bir durumda bırakan başta Amerika olmak üzere tüm Siyonist ve Emperyalist güç sahipleri ülkelerin ne ilk nede son eserleri idi.

Bu planları ikinci ülke olarak Suriye için uygulamaya geçerken bu eylemde 1990 yıllarında Irak için de sözde demokrasi sözde insan hakları adı altında yapılan eylemde söylenen ile yapılan arasında asla gerçeklik payı olmadığı.  Hatta tam aksine sivil toplumların yok oluşu halkın tüm varlıkları kişilik hakları ellerinden alındığı halkın, vatandaşların perişan ve dünya üzerinde ikinci bazı ülkelerde üçüncü sınıf insan sıfatıyla muamele gördüklerinin göstergesi olmuştu.

Suriye için de bunu yapmak isteyen güçlerin kendi ideolojilerini gerçekleştirmek için bölgenin halkına vatandaşına acımasızca yok etmeyi kendilerine adeta büyük zafer gibi görerek ülkelerin iç savaş ile halkını yok etme planlarını devreye koymaya çalıştılar.

Ülkemiz içinde yıllarca buna benzer hatta hiçbir zaman başaramadıkları eylemleri gerçekleştiremedikleri eylemlerin en başında PKK adı altında kurup yıllarca hem dışarıdan hem içerden destek verdikleri ve var oluşlarını ülkemin kalkınmasına en büyük engel teşkil ettirmekte oldukları örgütün kendilerince kurulup kendilerinin himayesinde idame edildiğini hepimiz bilmekteyiz.

Bunların en son eylemleri olmadığı dünya üzerinde hep eylem ve katliamlara devam edecekleri ideolojilerinin peşinde olacak olan Siyonist ve Emperyalist güçlerin dünya üzerinde ki ülkeleri yok etmekten kendi ülkelerinde yapılan eylem ve kıyımlardan adeta be haber olmaktadırlar.

İşte son örneklerinden biri Amerika ekonomisi dünya üzerinde büyük bir çöküş trendine girmiştir. Ülkede iç savaş başlamıştır. Bunları asla basına yansıtılmayacak diye ülke hükümetinde büyük baskılar yapılmaktadır.

Avrupa’nın göbeğinde sarı yelekli diye aylardır yaptıkları eylemleri ile dünya medyasında düşmemekte kalmayıp ülkede aylardır adeta halk kaos içersinde yaşam mücadelecisi vermektedir.

Ülkenin sermaye sahipleri kendilerine göre tedbir almış ve güvenli şekilde ülkelerinden ayrılıp başka ülkelerde yaşam için girişimlerde bulunmaktadırlar.

Şimdi söyleyin bakalım siz beşiniz dünyadan büyük müsünüz? Dünya beşten büyük olduğunu kanıtladık. Şimdi sizler çıkın bunu açıklama yapınız da göreyim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.