Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ÜLKEMDE DARBELER

Bu hükümetin atlatmış olduğu kaçıncı darbe girişimi derseniz artık inan sayısını unuttum.Bu yapılan darbe girişimi ile ülkemin milletini hakir görüp ülkemin hükümetini pasif gören zihniyetlerin almış oldukları cevap çok net işe bu kadar.Bakın bu darbe girişimi olmadan önce geçmiş yazılarımdan anımsatmalar yapayım. Her defasında demiştim devlet içerisinde yuvalan olan personel ve yandaş personel ve yönetici idarecilerin var olduğunu bunların temizlenmedikçe bunlar ayıklanmadıkça ülkemde her an her şey olasılığı mevcuttur.Şimdi neden bu şekilde bir girişim yapıldı?Sivil darbe girişimleri defalarca yapıldı! Hepsi başarısız ve sonuç alınmadan sonlandırıldı. Bu yapılan girişim en son girişim değildir. Bunu da burada hatırlatmamız gerekmektedir. Çünkü bu yapıların başları yöneticileri idarecileri hepsi halen özgür ve dışarıdalar.Ülkemde yapılan darbe girişimlerinin hepsinde dış menşeli destekçi ülkelerin ve dışa bağımlı bir şekilde koordinasyonla yapıldığı bunların akıl hocalarının dış menşeli ülkeler ve kişiler olduğu bilinmektedir.Ülkemin geleceğini ülkemin halkını vatanını bölmeye ve böylesi bir girişime girmeye artık hiç kimsenin gücünün yetmediği an itibarıyla net görür olmaktadırlar.Bu darbeyi yapan kişilerin halen uzantıları olan şahısların görevleri başlarında olduğundan ve bu girişimin burada kalmayacağını bizlere bir yandan hatırlatmalarla göndermeler yapmaktadırlar.Ülkemin vakur ve cefakar, fedakar insanlarının ülkeyi canlarının pahasına koruyan ve kollayan bir halk olduğunu şimdi görmektedirler. Görevleri başlarında yuvalanmış olan örgüt ve yapıların adamları uşakları olan tüm personellerin bir an önce deşifre edilip ki bunların hepsinin net olarak kendi kurum ve birimlerinde isimleri bilinmektedir.Bunların bizim ülkemize yapmış oldukları darbeye karşı birler ülkenin hükümeti olarak bunların hepsinin pazartesi mesaiye başlarken. Kurum ve daire girişlerinde bunların işten men ve işten uzaklaştırma hatta gerekenleri de tutuklama yöntemiyle işlerine son vermemizin böylesi bir girişimle kendilerinin ülkemin hükümetine vatanımın iradesine kendileri darbe yapmayı planlarken en büyük darbeyi kendilerinin yemesini tam yerinde bir işlem olacaktır. Bunların güvendiği ve kendilerini yuvalanmalarını sağlayan ülkelerin ve güçlerin kendilerine bakmakla mükellef kılsınlar ve kendilerine güç veren güçlerin liderlerin peşinden gidecekleri yere gitsinler de görelim. Bu ülkeyi yılarca kan gölüne çevirip yıllarca ülkemizin insanları üzerinden nemalanan böylesi güçlerin kendilerinin dış güçlere uşaklık köpeklik etiklerinin yetmediği gibi tüm halkımızı da kendilerine benzetmeye asla izin vermeyeceğimizi ve asla ülkemizi vatanımızı bölmeyeceğimizin net bir göstergesini 3 gün zarfında tüm dünyaya göstereceğiz. Biz Osmanlının torunları olarak bir karış toprağımız için canımızı malımızı heba ederiz bunu tüm dünya bilsin bir Türkleri galeyana getirmesinler yeniden yazarız destan.
Ekleme Tarihi: 18 Temmuz 2016 - Pazartesi

ÜLKEMDE DARBELER

Bu hükümetin atlatmış olduğu kaçıncı darbe girişimi derseniz artık inan sayısını unuttum.
Bu yapılan darbe girişimi ile ülkemin milletini hakir görüp ülkemin hükümetini pasif gören zihniyetlerin almış oldukları cevap çok net işe bu kadar.
Bakın bu darbe girişimi olmadan önce geçmiş yazılarımdan anımsatmalar yapayım.
Her defasında demiştim devlet içerisinde yuvalan olan personel ve yandaş personel ve yönetici idarecilerin var olduğunu bunların temizlenmedikçe bunlar ayıklanmadıkça ülkemde her an her şey olasılığı mevcuttur.
Şimdi neden bu şekilde bir girişim yapıldı?
Sivil darbe girişimleri defalarca yapıldı! Hepsi başarısız ve sonuç alınmadan sonlandırıldı.
Bu yapılan girişim en son girişim değildir.
Bunu da burada hatırlatmamız gerekmektedir. Çünkü bu yapıların başları yöneticileri idarecileri hepsi halen özgür ve dışarıdalar.
Ülkemde yapılan darbe girişimlerinin hepsinde dış menşeli destekçi ülkelerin ve dışa bağımlı bir şekilde koordinasyonla yapıldığı bunların akıl hocalarının dış menşeli ülkeler ve kişiler olduğu bilinmektedir.
Ülkemin geleceğini ülkemin halkını vatanını bölmeye ve böylesi bir girişime girmeye artık hiç kimsenin gücünün yetmediği an itibarıyla net görür olmaktadırlar.
Bu darbeyi yapan kişilerin halen uzantıları olan şahısların görevleri başlarında olduğundan ve bu girişimin burada kalmayacağını bizlere bir yandan hatırlatmalarla göndermeler yapmaktadırlar.
Ülkemin vakur ve cefakar, fedakar insanlarının ülkeyi canlarının pahasına koruyan ve kollayan bir halk olduğunu şimdi görmektedirler.
Görevleri başlarında yuvalanmış olan örgüt ve yapıların adamları uşakları olan tüm personellerin bir an önce deşifre edilip ki bunların hepsinin net olarak kendi kurum ve birimlerinde isimleri bilinmektedir.
Bunların bizim ülkemize yapmış oldukları darbeye karşı birler ülkenin hükümeti olarak bunların hepsinin pazartesi mesaiye başlarken.
Kurum ve daire girişlerinde bunların işten men ve işten uzaklaştırma hatta gerekenleri de tutuklama yöntemiyle işlerine son vermemizin böylesi bir girişimle kendilerinin ülkemin hükümetine vatanımın iradesine kendileri darbe yapmayı planlarken en büyük darbeyi kendilerinin yemesini tam yerinde bir işlem olacaktır.

Bunların güvendiği ve kendilerini yuvalanmalarını sağlayan ülkelerin ve güçlerin kendilerine bakmakla mükellef kılsınlar ve kendilerine güç veren güçlerin liderlerin peşinden gidecekleri yere gitsinler de görelim.

Bu ülkeyi yılarca kan gölüne çevirip yıllarca ülkemizin insanları üzerinden nemalanan böylesi güçlerin kendilerinin dış güçlere uşaklık köpeklik etiklerinin yetmediği gibi tüm halkımızı da kendilerine benzetmeye asla izin vermeyeceğimizi ve asla ülkemizi vatanımızı bölmeyeceğimizin net bir göstergesini 3 gün zarfında tüm dünyaya göstereceğiz.

Biz Osmanlının torunları olarak bir karış toprağımız için canımızı malımızı heba ederiz bunu tüm dünya bilsin bir Türkleri galeyana getirmesinler yeniden yazarız destan.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.