Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ÜLKEMDE ARTIK HERŞEY NETLEŞSİN

Ülkemde 15 Temmuzda ülkemi bölüp parçalamak isteyen ihanetçilerin halen devlet ve meclis içerisinde olmasını kendime ve kişiliğime yediremiyorum.Ülkemin içerisinde bulunan bu olgunun deşifresini bu güne kadar hiç kimse yazmadı ama şimdi ben söylüyorum.Bu olgunun işin başında görevlerinin en üst seviyesinde olduğu dönemlerde olan zamanlardan başlamak gerek diyerek ilk patlağın verildiği gün işte tam o gün idi.Mit Müsteşarı Hakan Fidan beyefendinin sorgulamaya davet edilirken, kendisini ifade için çağırdıklarında o gün Sayın Erdoğan'a ulaşamadığından bir üst makam olan dönemin Cumhurbaşkanı Sayın Gül beyefendinin Hakan Fidan'a git sorun yok demesinden orada işte iplerin koptuğunu anlaşıldığı ve en üst makamda ihanetçilere halen bağlı bir şekilde olduğunun anlaşıldığı olmuştur.Hakan Fidan Beyefendi sonradan başbakana ulaşması ile Cumhurbaşkanı gidebilirsin demesi ile orada dönen komplo ve oyunların nispeten anlaşılıp o gün bu ihanetçilerin ne kadar kararlı ve içten pazarlıkçı oldukları anlaşıldı.Hemen akabinde bu olguya ve yapıya sadık olarak bağlı olanların çok etken olanları hemen ayıklandılar. İşte sorun burada kalan kısmı kendilerini gizleyip halen içerde olan ve halen parti içinde görevleri başında olanların varlığı büyük bir sıkıntı bir şekilde halen parti içinde ve devletin bir çok kurumunda varlıklarının olgusu gerçekten büyük rahatsızlık vermektedir.Bu referandum öncesi bunları dile ne kadar de getirmemeye özen gösterdik ise halk arasında bunların varlıkları bilindiğinden dolayı halk bu yönden kendi partisine kendi liderine sitem ederek referandum süresinde büyük sıkıntılar yaşatmış oldular.Bu referandum süresinde ve böylesi değişim bir oylamada en doğru kararın ve iyi bir çalışmanın gerçek oranı çok yükseklerde olması gerekmekte idi. İçerde böyle ihanetçilerin varlıklarını ve böylesi gizlenmiş gelecek seçimlere kadar bunların görevleri başlarında olmasını hazım etmeyen partili ve vatandaşlar bundan dolayı referandumda karşıt oy kullanmaları ortaya çıkmıştır. Tabi ki bu halen içimizde olan ihanetçilerin sosyal medya ve sahnelerde devletimin hükümetimin yanında görünüp halen ihanetler içerisinde olduğunu halen ihanetler yapmakta olduklarının bu referandumda net bir şekilde anlaşılmıştır.En kısa zaman içerisinde tüm bu yapılarla bağlantıları olan tüm makam ve mevkideki kişilerin hemen ayırt edilip deşifre edip devletimizi vatanımızı bu ihanetçilerden arındırmalıyız. Yeniden güçlü bir ülke için her ne makamda her ne mevkide olursa olsun. Hemen alı koyulup arındırmalıyız.
Ekleme Tarihi: 21 Nisan 2017 - Cuma

ÜLKEMDE ARTIK HERŞEY NETLEŞSİN

Ülkemde 15 Temmuzda ülkemi bölüp parçalamak isteyen ihanetçilerin halen devlet ve meclis içerisinde olmasını kendime ve kişiliğime yediremiyorum.
Ülkemin içerisinde bulunan bu olgunun deşifresini bu güne kadar hiç kimse yazmadı ama şimdi ben söylüyorum.
Bu olgunun işin başında görevlerinin en üst seviyesinde olduğu dönemlerde olan zamanlardan başlamak gerek diyerek ilk patlağın verildiği gün işte tam o gün idi.
Mit Müsteşarı Hakan Fidan beyefendinin sorgulamaya davet edilirken, kendisini ifade için çağırdıklarında o gün Sayın Erdoğan'a ulaşamadığından bir üst makam olan dönemin Cumhurbaşkanı Sayın Gül beyefendinin Hakan Fidan'a git sorun yok demesinden orada işte iplerin koptuğunu anlaşıldığı ve en üst makamda ihanetçilere halen bağlı bir şekilde olduğunun anlaşıldığı olmuştur.
Hakan Fidan Beyefendi sonradan başbakana ulaşması ile Cumhurbaşkanı gidebilirsin demesi ile orada dönen komplo ve oyunların nispeten anlaşılıp o gün bu ihanetçilerin ne kadar kararlı ve içten pazarlıkçı oldukları anlaşıldı.
Hemen akabinde bu olguya ve yapıya sadık olarak bağlı olanların çok etken olanları hemen ayıklandılar.
İşte sorun burada kalan kısmı kendilerini gizleyip halen içerde olan ve halen parti içinde görevleri başında olanların varlığı büyük bir sıkıntı bir şekilde halen parti içinde ve devletin bir çok kurumunda varlıklarının olgusu gerçekten büyük rahatsızlık vermektedir.
Bu referandum öncesi bunları dile ne kadar de getirmemeye özen gösterdik ise halk arasında bunların varlıkları bilindiğinden dolayı halk bu yönden kendi partisine kendi liderine sitem ederek referandum süresinde büyük sıkıntılar yaşatmış oldular.
Bu referandum süresinde ve böylesi değişim bir oylamada en doğru kararın ve iyi bir çalışmanın gerçek oranı çok yükseklerde olması gerekmekte idi.
İçerde böyle ihanetçilerin varlıklarını ve böylesi gizlenmiş gelecek seçimlere kadar bunların görevleri başlarında olmasını hazım etmeyen partili ve vatandaşlar bundan dolayı referandumda karşıt oy kullanmaları ortaya çıkmıştır.
Tabi ki bu halen içimizde olan ihanetçilerin sosyal medya ve sahnelerde devletimin hükümetimin yanında görünüp halen ihanetler içerisinde olduğunu halen ihanetler yapmakta olduklarının bu referandumda net bir şekilde anlaşılmıştır.
En kısa zaman içerisinde tüm bu yapılarla bağlantıları olan tüm makam ve mevkideki kişilerin hemen ayırt edilip deşifre edip devletimizi vatanımızı bu ihanetçilerden arındırmalıyız.
Yeniden güçlü bir ülke için her ne makamda her ne mevkide olursa olsun. Hemen alı koyulup arındırmalıyız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.