Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ÜLKEMDE AKAN KANLARIN SORUMLUSU KİM.

Ülkemde bu olan durumların tek adresi vardır. Ülkemi parçalamak isteyenlerin ülkemin kalkınmasını, varlığını, birliğini, gelişmesini istemeyen güçlerin tek sorumlusu olduğunu kesindir. Ülkemi yıllardır içinde yapılandırmakta oldukları ve içten yıkmaya çalıştıkları her kesim tarafından bilinmektedir. Dıştan ülkemize karşı saldırı ve savaş vermelerine yeltenemeyen güçlerin içerden yıkmak için uzun zamanlı plan ve projelerden işe koyuldular. Bu işin başında terör belası ile işe başlayış daha sonrası emniyet biriminin en üst kademesine kadar yükseldiler. Bunlara kukla ve piyon olan domuzlarımızın varlığı ile ülkenin birçok kurum ve kademesinde yer aldılar. Bunların uzantıları olan kişiliksiz kişilerin halen kendilerini deşifre ettirmeyip halen bulundukları kamu kurumlarda her biri gizli birer panzehir gibi durmaktadır. İşte daha dün gibi 4 önemli akademisyenimin canına kıyan caninin onların uzantısı olan panzehirlerinden biridir. Bunların aşıcısı olan kişiliksiz kişisi olan bunak sümüklü domuzun geçmişte çok iyi beyin yıkama dersleri aldığı ve almış olduğu derslerden alt kademedeki varislerine bunları çok iyi aşılayan yalancı şeytanın ta kendisi olan hileci düzenbazın oyunlarıdır. Bakın şimdi bu kişiliksiz kişilerin varlığı bunların gizli birer katil olacaklarını ben geçmişte bire bir yaşamış biriyim. Beni bunların elinden çektiklerimi ben çok iyi biliyorum. Geçen yıl beni bunların uzantısı olan görevden atılan ve özelde barınmak için daldan dala atlayan bir kendi benliğini satmış bir şahısın gece araba ile banı çarpması olmuştur. Bu durumda yanında bulunan şahıstan dolayı acilen hastaneye kaldırılıp belimdeki omurgada hasar mevcut iken daha teknik takiplerim devam ederken acil servis sedyesinde bunların uzantısı olan emniyet güçlerinin içinde bulunan yandaşları ile bir olup o esnada gözdağı verip orada davandan vazgeç tehdidinde bulundular. Benim şahsım ve kişiliğim gereği bunların karşısında kendi gücümü kullanmaya değil yüce rabim olan ilahi hakkın yüce divanına havale edip bunların bana yaptığı katliam gibi eylemi kendi içimde kimse ile ailem ile paylaşmadım. Aile bireylerim duyması demek aile faciasının büyüyeceği ve bu durumun gelecekte büyük enkazlar doğuracağını bildiğimden içime atım. Şimdi bunları demek ki bu kişiliksiz kişilerin halen insanlarımızın içinde dolaşması bunların halen toplum içinde kurumlar ve birimler içinde olmasından bu olayların patlamasında gelecekte bunların çok kişinin canına kıyacağının göstergesidir. Pensilvanya’da bulunan bu illegal domuzun kırmızı listesinde adımın anılması özellikle benim adıma verilen demeç ve tehditler ile birde özelikle yazılarımın engellenmesi okunmaması yazılarımı yayınlayan sitelere siber saldırıların yapılması öneren kişiliksiz domuzların bana yaptıklarını tüm halkıma vatanıma yapacak kadar şerefsiz, onursuz, haysiyetsiz, kişiliksiz kişilerdir.
Ekleme Tarihi: 11 Nisan 2018 - Çarşamba

ÜLKEMDE AKAN KANLARIN SORUMLUSU KİM.

Ülkemde bu olan durumların tek adresi vardır.

Ülkemi parçalamak isteyenlerin ülkemin kalkınmasını, varlığını, birliğini, gelişmesini istemeyen güçlerin tek sorumlusu olduğunu kesindir.

Ülkemi yıllardır içinde yapılandırmakta oldukları ve içten yıkmaya çalıştıkları her kesim tarafından bilinmektedir.

Dıştan ülkemize karşı saldırı ve savaş vermelerine yeltenemeyen güçlerin içerden yıkmak için uzun zamanlı plan ve projelerden işe koyuldular. Bu işin başında terör belası ile işe başlayış daha sonrası emniyet biriminin en üst kademesine kadar yükseldiler.

Bunlara kukla ve piyon olan domuzlarımızın varlığı ile ülkenin birçok kurum ve kademesinde yer aldılar. Bunların uzantıları olan kişiliksiz kişilerin halen kendilerini deşifre ettirmeyip halen bulundukları kamu kurumlarda her biri gizli birer panzehir gibi durmaktadır.

İşte daha dün gibi 4 önemli akademisyenimin canına kıyan caninin onların uzantısı olan panzehirlerinden biridir.

Bunların aşıcısı olan kişiliksiz kişisi olan bunak sümüklü domuzun geçmişte çok iyi beyin yıkama dersleri aldığı ve almış olduğu derslerden alt kademedeki varislerine bunları çok iyi aşılayan yalancı şeytanın ta kendisi olan hileci düzenbazın oyunlarıdır.

Bakın şimdi bu kişiliksiz kişilerin varlığı bunların gizli birer katil olacaklarını ben geçmişte bire bir yaşamış biriyim.

Beni bunların elinden çektiklerimi ben çok iyi biliyorum.

Geçen yıl beni bunların uzantısı olan görevden atılan ve özelde barınmak için daldan dala atlayan bir kendi benliğini satmış bir şahısın gece araba ile banı çarpması olmuştur. Bu durumda yanında bulunan şahıstan dolayı acilen hastaneye kaldırılıp belimdeki omurgada hasar mevcut iken daha teknik takiplerim devam ederken acil servis sedyesinde bunların uzantısı olan emniyet güçlerinin içinde bulunan yandaşları ile bir olup o esnada gözdağı verip orada davandan vazgeç tehdidinde bulundular.

Benim şahsım ve kişiliğim gereği bunların karşısında kendi gücümü kullanmaya değil yüce rabim olan ilahi hakkın yüce divanına havale edip bunların bana yaptığı katliam gibi eylemi kendi içimde kimse ile ailem ile paylaşmadım. Aile bireylerim duyması demek aile faciasının büyüyeceği ve bu durumun gelecekte büyük enkazlar doğuracağını bildiğimden içime atım.

Şimdi bunları demek ki bu kişiliksiz kişilerin halen insanlarımızın içinde dolaşması bunların halen toplum içinde kurumlar ve birimler içinde olmasından bu olayların patlamasında gelecekte bunların çok kişinin canına kıyacağının göstergesidir.

Pensilvanya’da bulunan bu illegal domuzun kırmızı listesinde adımın anılması özellikle benim adıma verilen demeç ve tehditler ile birde özelikle yazılarımın engellenmesi okunmaması yazılarımı yayınlayan sitelere siber saldırıların yapılması öneren kişiliksiz domuzların bana yaptıklarını tüm halkıma vatanıma yapacak kadar şerefsiz, onursuz, haysiyetsiz, kişiliksiz kişilerdir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.