Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ÜLKEM, OYNANAN OYUNLARIN HEPSİNİN ÜSTESİNDEN GELECEKTİR

Şanlıurfa yine gündem konusu oldu.Şanlıurfa ilinin Suriye hudut sınırı en uzun olan il olma sebebiyle Suriye iç savaşında en çok mağdur olan ve en çok Suriyeliyi barındıran şehir olanakta bilinmektedir.Ülkemiz bu bölgede olan gelişen tüm olaylara karışmadan gelişmeleri izlemekte olması nedeniyle her şeyin kendiliğinden hal edileceği su olumsuzlukların ve bu yapılan iç hesapların hepsinin sonlanacağı günler pek yakındır.Ülkemizi Suriye iç savaşına çekmek isteyen içerden gezi olayları ile başlatıp ülkemizin yönetimine darbe nitelikli girişimlerde bulunan dış güçlerin tüm oyunları tutmaz oldu.Bakın ülkemizin liderleri hükümeti hep derler ya bizi dinlemişler bizim tüm gizli bilgilerimizi kendilerine yandaşlarına servis ediyorlar evet bunların hepsi doğrulanıyor hatta tescilleniyor.Bu gelişmeleri izlerken dış güçlerde bu senaryoların baş aktör ve bu senaristlerin başyapıtları olan şahsiyetler şimdi ülkemizin içindeki ve komşularda yaşanan bu tüm gelişmeleri önceden haberdar olunup sakın ha sizler bunlara biat etmeyin bunlara karışmayın diyenler mi var gibi şimdi bu oyun ve senaryocuların oyunlarının tutmamasına şaşıyorlar.Hani size yakın geçmişten bir sinema oyuncusu rahmetli Kemal SUNAL'ın oynadığı bir kabadayı filimin tüm rollerinde kendisine kurulan tüm tuzakların tuzağı yapanların başına patlıyor işte şimdi bize yapılan tüm tuzak ve oyunların kendilerine dönüp vuku bulmasından şimdi kendileri kendilerinden korkar oldular bizim içimizdeki ajan kim? Bakın Avrupa gazetecilerinin bölgede yaptıkları izlenimlerden dolayı rehin alınıp öldürülüyor.Bizim ve bizim himayemizde olan tüm şahısların burnu bile kanamadan almaktayız.Bunun böyle gelişmesi en son olayda Japon gazetecilerin Japonya hükümetinin ülkemizin yönetiminden hükümetinden gerekli yardımların ve kendi vatandaşlarının bizim ülkemiz aracılığıyla istenmesi en doğru olan kararlarıyla ülkemizin hükümetimizin girişimiyle rehinelerinin sağ selim alınması büyük bir başarının simgeler oldu.Tabi gelişen tüm olaylarda Türkiye kendine olan güveniyle halkın vatandaşın ülkesindeki gelişmelerin ilerleyen tarihler nezdinde ülkenin kalkınmada olması gelecekte her şeye sahip bir ülke olacağını görür olmaktadırlar.Ülkemizin gelişmeleri bununla da kalmayıp yıllardır ülkemin en önemli meselesi olan barış eylem planı bu birçok dış güçlerin istemediği ve hatta ülkem içersinde kendilerine uşaklık eden şahsiyetlerin bile artık nemalarının kesileceği günler olduğundan bundan rahatsız oldular. Bu barış eylem planında ülkemin tüm vatandaşı canı gönülden bu eylemin bir an önce gerçekleşmesini istemektedirler.Şimdi bu eylem ve fiillerde bulunan dış güçlerin mihrakları şaşar olmuşlar bırakın şaşar olsunlar öyle ki kahhar bile olsunlar ki yıllardır ülkemi vatandaşımı hatta kardeşlerimi bir birine kırdırdılar şimdide kendileri birazda kırılsın kendi kendilerini yesinler.
Ekleme Tarihi: 02 Şubat 2015 - Pazartesi

ÜLKEM, OYNANAN OYUNLARIN HEPSİNİN ÜSTESİNDEN GELECEKTİR

Şanlıurfa yine gündem konusu oldu.
Şanlıurfa ilinin Suriye hudut sınırı en uzun olan il olma sebebiyle Suriye iç savaşında en çok mağdur olan ve en çok Suriyeliyi barındıran şehir olanakta bilinmektedir.
Ülkemiz bu bölgede olan gelişen tüm olaylara karışmadan gelişmeleri izlemekte olması nedeniyle her şeyin kendiliğinden hal edileceği su olumsuzlukların ve bu yapılan iç hesapların hepsinin sonlanacağı günler pek yakındır.
Ülkemizi Suriye iç savaşına çekmek isteyen içerden gezi olayları ile başlatıp ülkemizin yönetimine darbe nitelikli girişimlerde bulunan dış güçlerin tüm oyunları tutmaz oldu.
Bakın ülkemizin liderleri hükümeti hep derler ya bizi dinlemişler bizim tüm gizli bilgilerimizi kendilerine yandaşlarına servis ediyorlar evet bunların hepsi doğrulanıyor hatta tescilleniyor.
Bu gelişmeleri izlerken dış güçlerde bu senaryoların baş aktör ve bu senaristlerin başyapıtları olan şahsiyetler şimdi ülkemizin içindeki ve komşularda yaşanan bu tüm gelişmeleri önceden haberdar olunup sakın ha sizler bunlara biat etmeyin bunlara karışmayın diyenler mi var gibi şimdi bu oyun ve senaryocuların oyunlarının tutmamasına şaşıyorlar.
Hani size yakın geçmişten bir sinema oyuncusu rahmetli Kemal SUNAL'ın oynadığı bir kabadayı filimin tüm rollerinde kendisine kurulan tüm tuzakların tuzağı yapanların başına patlıyor işte şimdi bize yapılan tüm tuzak ve oyunların kendilerine dönüp vuku bulmasından şimdi kendileri kendilerinden korkar oldular bizim içimizdeki ajan kim?
Bakın Avrupa gazetecilerinin bölgede yaptıkları izlenimlerden dolayı rehin alınıp öldürülüyor.
Bizim ve bizim himayemizde olan tüm şahısların burnu bile kanamadan almaktayız.
Bunun böyle gelişmesi en son olayda Japon gazetecilerin Japonya hükümetinin ülkemizin yönetiminden hükümetinden gerekli yardımların ve kendi vatandaşlarının bizim ülkemiz aracılığıyla istenmesi en doğru olan kararlarıyla ülkemizin hükümetimizin girişimiyle rehinelerinin sağ selim alınması büyük bir başarının simgeler oldu.
Tabi gelişen tüm olaylarda Türkiye kendine olan güveniyle halkın vatandaşın ülkesindeki gelişmelerin ilerleyen tarihler nezdinde ülkenin kalkınmada olması gelecekte her şeye sahip bir ülke olacağını görür olmaktadırlar.
Ülkemizin gelişmeleri bununla da kalmayıp yıllardır ülkemin en önemli meselesi olan barış eylem planı bu birçok dış güçlerin istemediği ve hatta ülkem içersinde kendilerine uşaklık eden şahsiyetlerin bile artık nemalarının kesileceği günler olduğundan bundan rahatsız oldular.
Bu barış eylem planında ülkemin tüm vatandaşı canı gönülden bu eylemin bir an önce gerçekleşmesini istemektedirler.
Şimdi bu eylem ve fiillerde bulunan dış güçlerin mihrakları şaşar olmuşlar bırakın şaşar olsunlar öyle ki kahhar bile olsunlar ki yıllardır ülkemi vatandaşımı hatta kardeşlerimi bir birine kırdırdılar şimdide kendileri birazda kırılsın kendi kendilerini yesinler.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.