Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ÜLKEM HAK ETİĞİ YERİNİ GÖRMEKTE

Dünya şaşırıyor. Bu Türkiye'ye ne oluyor? Dünya üzerinde geçmişte Osmanlı Devletinin gayri müslüman olanları Osmanlı devletine idareci ve yönetici yapmadığından dolayı gayri Müslimler dünya üzerinde kendilerini ticarete odakladılar. Bu vesile ile dünya üzerinde ki gayri Müslim olanlar ticaret erbabı ve Ticaret uzmanları oldular. Bu vesile ile dünya üzerinde ticaret anlamında ne varsa ilk onların imalatı yada ilk piyasası onların elinden geçer. Dünya üzerinde artık sıcak savaşların bittiği bir döneme girmesinden artık dünya üzerinde sadece soğuk savaş ve ekonomi savaşlar mevcut hale gelmiştir. Dünya üzerinde nüfus bakımından en çok olan Çin üretim alanında artık tamamen bir dünya lideri konumunda olan ülkenin tüm üretimler dünya ülkelerine gitmektedir. Amerika ve yahudi iş adamları başta Çin olmak üzere dünya üzerinde bir çok ülkenin liman işletmelerini kendi bünyelerine alıp oradan taşımacılık adı altında para kazanmaktadırlar. Bu yoldan imalat yapmadan iş istihdamı yapmadan başta Çin olmak üzere dünyanın bir çok ülkesinin ihracat etmiş oldukları üründen kendileri dolaylı yoldan ortak olmuş oluyorlar. Bu gelişmelere ve artık dünya üzerinde Türklerin de iyi bir pazara ve dünya üzerinde en iyi pazarlama metoduna sahip bir Türklerin var olması ile bizler neden üretimleri yapılan ürünleri ülkemizde ve dünya ülkelerine bizim pazarlama sistemlerimizle satılmasın düşüncesiyle atağa geçtik. Ülkemizin hem coğrafi konumunda hep bu ticaretin pazarlama konusunda başarılı bir ülke olmasından dolayı ticaretin en önemli konumu olan taşıma ve zamandan tasarruf yapmanın en kısa yoldan yapmasını gerektiren taşıma işleminin neden bizler yapmayalım düşüncesi ile kolları sıvadık. Ülkemizi Çin’den üretilen bir ürünü 15 gün içinde avrupa ya ulaştırma olanağı sağlayacak olmamız gerçekten heybetli bir iş. Bu işi yapmakla kısmen de olsa gelecekte limanların gereksiz ve iş yapamayacak duruma düşecektir. Böylesi bir projeyi gelir elde eden ülkeler tabi ki ülkemizin böylesi projeleri tasvip ve önerilere karşı dünya üzerinde etken bir rol oynayacak olması tabi ki dünya üzerinde gelişme gösteren ve kendi çıkarlarına menfaat ve çıkarları doğrultusunda ister istemez ülkemize ve bize düşman oldukları beyan edeceklerdir. Bu ipek yol projesi ile artık dünya üzerinde bir çok ürün ve ticaretin yeni rotası artık Türk taşımacılık ve Türk markası adı altında işlem görecek demektir. Bu vesile ile artık geleceğin dünya liderliğine hakim olacak konuma gelme aşamasında olmasından dolayı dünya ülkeleri ve dünya liderleri rahatsız olmaktadırlar. Varsın olsunlar biz geleceğe yeniden hakim ve lider olacağımızı geçmişten geleceğe demişiz. Dünya ülkeleri artık bunu böyle bilesiniz.
Ekleme Tarihi: 29 Mayıs 2017 - Pazartesi

ÜLKEM HAK ETİĞİ YERİNİ GÖRMEKTE

Dünya şaşırıyor. Bu Türkiye'ye ne oluyor?

Dünya üzerinde geçmişte Osmanlı Devletinin gayri müslüman olanları Osmanlı devletine idareci ve yönetici yapmadığından dolayı gayri Müslimler dünya üzerinde kendilerini ticarete odakladılar. Bu vesile ile dünya üzerinde ki gayri Müslim olanlar ticaret erbabı ve Ticaret uzmanları oldular.

Bu vesile ile dünya üzerinde ticaret anlamında ne varsa ilk onların imalatı yada ilk piyasası onların elinden geçer.

Dünya üzerinde artık sıcak savaşların bittiği bir döneme girmesinden artık dünya üzerinde sadece soğuk savaş ve ekonomi savaşlar mevcut hale gelmiştir.

Dünya üzerinde nüfus bakımından en çok olan Çin üretim alanında artık tamamen bir dünya lideri konumunda olan ülkenin tüm üretimler dünya ülkelerine gitmektedir.

Amerika ve yahudi iş adamları başta Çin olmak üzere dünya üzerinde bir çok ülkenin liman işletmelerini kendi bünyelerine alıp oradan taşımacılık adı altında para kazanmaktadırlar.

Bu yoldan imalat yapmadan iş istihdamı yapmadan başta Çin olmak üzere dünyanın bir çok ülkesinin ihracat etmiş oldukları üründen kendileri dolaylı yoldan ortak olmuş oluyorlar.

Bu gelişmelere ve artık dünya üzerinde Türklerin de iyi bir pazara ve dünya üzerinde en iyi pazarlama metoduna sahip bir Türklerin var olması ile bizler neden üretimleri yapılan ürünleri ülkemizde ve dünya ülkelerine bizim pazarlama sistemlerimizle satılmasın düşüncesiyle atağa geçtik.

Ülkemizin hem coğrafi konumunda hep bu ticaretin pazarlama konusunda başarılı bir ülke olmasından dolayı ticaretin en önemli konumu olan taşıma ve zamandan tasarruf yapmanın en kısa yoldan yapmasını gerektiren taşıma işleminin neden bizler yapmayalım düşüncesi ile kolları sıvadık.

Ülkemizi Çin’den üretilen bir ürünü 15 gün içinde avrupa ya ulaştırma olanağı sağlayacak olmamız gerçekten heybetli bir iş. Bu işi yapmakla kısmen de olsa gelecekte limanların gereksiz ve iş yapamayacak duruma düşecektir. Böylesi bir projeyi gelir elde eden ülkeler tabi ki ülkemizin böylesi projeleri tasvip ve önerilere karşı dünya üzerinde etken bir rol oynayacak olması tabi ki dünya üzerinde gelişme gösteren ve kendi çıkarlarına menfaat ve çıkarları doğrultusunda ister istemez ülkemize ve bize düşman oldukları beyan edeceklerdir.

Bu ipek yol projesi ile artık dünya üzerinde bir çok ürün ve ticaretin yeni rotası artık Türk taşımacılık ve Türk markası adı altında işlem görecek demektir. Bu vesile ile artık geleceğin dünya liderliğine hakim olacak konuma gelme aşamasında olmasından dolayı dünya ülkeleri ve dünya liderleri rahatsız olmaktadırlar. Varsın olsunlar biz geleceğe yeniden hakim ve lider olacağımızı geçmişten geleceğe demişiz.

Dünya ülkeleri artık bunu böyle bilesiniz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.