Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ÜLKEM GELECEK DÖNEM YEREL YÖNETİMLERİNİ BELİRLEMİŞTİR

Ülkemde yapılan yerel seçimleri olası durumlar olmaması sesiz ve belasız yapılması ülkem için vatanım vatandaşlarım için büyük bir hoşnutluk mutluluk içerisinde geçmiştir. Ülkemin bazı yerlerinde bir iki olayın vuku bulması ile bu olayda bir kaç vatandaşımızın hayatına mal olması kaç kişinin yaralanmasına neden olması ile nispeten bu olan olaylarla olaysız bir seçim geçirmiş olduk. İlimiz Şanlıurfa ilinde çok renkli geçeceği gündeme gelmişti bu renkli olacağının başlı özeliklerinden biri ilimizde halk nezdinde bazı liyakat olmayacak adayların öne çıkması ile ilimizin ilçelerinde adayların yersiz açıklamaları ve gereksiz söylenişler ile seçimin rengini değiştirecek anlamında bazı durumlar göz önüne getirilmişti. Bu düşüncelerden yola çıkarak ilimizde halkın adaylar ile olan bağından çok devletin bekası ve ülkenin geleceği göz önüne alınarak ilimizin halkı gerekli özveri göstererek ülkemizin bekasına biat etmiştir. İlimde tek bir ilçenin bu konuda şaşması geçmişte bir milletvekili ilçede halkına ölümlü bir vuku bulup orada yapılmış fiilin üst makamlara değişik lanse edilmesi ile ve ilçede değil tüm yurt genelinde bu kişilerin kendileri ve ailelerinin yaptıkları işlerin illegal olmasını bilmelerine söylenmelerine rağmen üst makamlarda itibar görmeleri ve hatta adeta ödüllendirilmiş gibi üst makamlarda görev verilmesi ile bu ilçedeki halkın vatandaşla adeta alay edilip onlar haklı sizler haksız duruma düşürmekle halk sandıkta gerekli cevabı vermiştir. İlimizdeki seçimleri ilimizin gerekli özverili vermiştir. İlimiz ve ilçelerimizde ki yeni yönetimlerin iyi bir ekip kurulması ile devletimizin hükumetimizin ilimize yatırımları daha aktif ve hızlandırmasını sağlayacak yatırımların gelişmeler göstermenin zamanı gelmiştir. İlimiz ülkenin en kalabalık illerin en başında gelmektedir. Bu kalabalık halka hizmetin sadece belediyecilikle değil devletin de büyük özveri gerekmektedir. Geçmiş yönetimlerin iyi ekip kurmadan ekip çalışmasında başarılar göstermediği görülmektedir. Biz aydın yazarlar olarak biz idarecileri işlevsizliğini eleştirirken bizlere karşı büyük eylem ve bir çok yerlere girişimizi bile engel teşkil etmek istediler. Yazılarımızın yayınlanmasına bile mani olmaya çalıştılar. Çünkü yaptıkları yanlış yatırımlar yaptıkları halkımızın parasını heba ettiklerini defalarca dile getirdim.
Ekleme Tarihi: 02 Nisan 2019 - Salı

ÜLKEM GELECEK DÖNEM YEREL YÖNETİMLERİNİ BELİRLEMİŞTİR

Ülkemde yapılan yerel seçimleri olası durumlar olmaması sesiz ve belasız yapılması ülkem için vatanım vatandaşlarım için büyük bir hoşnutluk mutluluk içerisinde geçmiştir.

Ülkemin bazı yerlerinde bir iki olayın vuku bulması ile bu olayda bir kaç vatandaşımızın hayatına mal olması kaç kişinin yaralanmasına neden olması ile nispeten bu olan olaylarla olaysız bir seçim geçirmiş olduk.

İlimiz Şanlıurfa ilinde çok renkli geçeceği gündeme gelmişti bu renkli olacağının başlı özeliklerinden biri ilimizde halk nezdinde bazı liyakat olmayacak adayların öne çıkması ile ilimizin ilçelerinde adayların yersiz açıklamaları ve gereksiz söylenişler ile seçimin rengini değiştirecek anlamında bazı durumlar göz önüne getirilmişti.

Bu düşüncelerden yola çıkarak ilimizde halkın adaylar ile olan bağından çok devletin bekası ve ülkenin geleceği göz önüne alınarak ilimizin halkı gerekli özveri göstererek ülkemizin bekasına biat etmiştir.

İlimde tek bir ilçenin bu konuda şaşması geçmişte bir milletvekili ilçede halkına ölümlü bir vuku bulup orada yapılmış fiilin üst makamlara değişik lanse edilmesi ile ve ilçede değil tüm yurt genelinde bu kişilerin kendileri ve ailelerinin yaptıkları işlerin illegal olmasını bilmelerine söylenmelerine rağmen üst makamlarda itibar görmeleri ve hatta adeta ödüllendirilmiş gibi üst makamlarda görev verilmesi ile bu ilçedeki halkın vatandaşla adeta alay edilip onlar haklı sizler haksız duruma düşürmekle halk sandıkta gerekli cevabı vermiştir.

İlimizdeki seçimleri ilimizin gerekli özverili vermiştir.

İlimiz ve ilçelerimizde ki yeni yönetimlerin iyi bir ekip kurulması ile devletimizin hükumetimizin ilimize yatırımları daha aktif ve hızlandırmasını sağlayacak yatırımların gelişmeler göstermenin zamanı gelmiştir.

İlimiz ülkenin en kalabalık illerin en başında gelmektedir.

Bu kalabalık halka hizmetin sadece belediyecilikle değil devletin de büyük özveri gerekmektedir. Geçmiş yönetimlerin iyi ekip kurmadan ekip çalışmasında başarılar göstermediği görülmektedir. Biz aydın yazarlar olarak biz idarecileri işlevsizliğini eleştirirken bizlere karşı büyük eylem ve bir çok yerlere girişimizi bile engel teşkil etmek istediler. Yazılarımızın yayınlanmasına bile mani olmaya çalıştılar. Çünkü yaptıkları yanlış yatırımlar yaptıkları halkımızın parasını heba ettiklerini defalarca dile getirdim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.