Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ÜLKEM ARTIK MİLLİ TRENLERİNİ YAPACAK

Dünya üzerinde geçmişten günümüze en çok engellere uğramış olan hizmetleri hep geriye atılmış olan ülkemin en büyük gelir kaynaklarından devletime bütçede büyük katkıları sağlayan kurumun sürekli atık duruma düşmesini yıpratılmasını yapmış oldukları kurumun artık uyandı. Geçmişte başa gelen her hükümetin özelikle bu kurumun asla hizmet atağına kalkmaması için adeta ellerinden geleni yapmışlardır. Bu kurumuzun kalkınma hamlesinde ülkemin kalkınma hamlesine girmiş olan hükümetin bu konuda gerekli çalışmaları ve her ne pahasına olursa olsun artık bu kurumun başarılı ve gelişmişlikle yeniden hizmete geçmesini isteyen hükümetin bu desteğiyle atağa geçmiştir. Kurumun içindeki ekip ve personellerin büyük başarılı özverili çalışmalarından birlik beraberlik içinde dünya ülkeleri üzerinde yüksek bir şekilde hizmet sunan bu kurumun muadillerini inceleyip ülkemdeki konumlarını ve çalışmalarının en iyi şekilde hizmetlerin yapılmasını sağlayacaklarının projelendirip hizmet atağına yıllar önceden geçtiler. İlk yapılan bir kısımla nerde ise birkaç yıl hem dene hem de hizmetin ne şekilde bir yarar ve zarar getireceğinin en iyi şekilde bir araştırma niteliğinde hizmet sundular. Öyle ki zaman, zaman artık seferlerin bile yetersiz kaldığını halkın kullanımına sunulan hizmettin yetersiz olduğunu beklen den daha çok memnuniyetlerin ve işlevliğinin sağlandığını gördüler. Buna ilaveten hattı uzatıp Ankara İstanbul arasında hizmette sunmak için ellerinden geleni yapmak istediler. Ne acı ki işte o zaman yine bu kuruma bile ihanetçi ve ülkemin ekmeğini yiyen onursuz haysiyetsiz bir o kadar şerefsizlerin var olduğunu gün yüzüne çıktılar. Yapımına resmen kıyım yaptılar. Bilinçli olarak bataklık hem zemin uygun olmayan yerlerden projeleri bilinçli bir şekilde yaptılar. Buna rağmen yılmayan idarenin ve kurumun içindeki çalışkan bir o kadar cefakar kardeşlerimiz yılmadan bu işi başaracağız diyerekten başla canla çalışıp kısa zamanda bu işlemi tamamlayıp bu yönde de hizmet vermeyi başardılar. Hemen akabinde diğer bölgelerde yeni yapılan projeler ile ilaveler çoğalmaya başlarken işin özünde yurdun dört bir yanına hizmetin böyle hizmetlere layık olan halkımıza sunmak için ellerini sıvadılar. İşin sadece döşemesiyle bitmeyeceğini işin özünde bu döşenen raylarda hizmet verecek makinelerin milli olması gerekmektedir. Şimdi işin o yönüne odaklanan kurum var gücüyle işe koyulup işin özü olan makineleri kendilerimizin üretmesi gerekmektedir. Şimdiden bu yönde yapılan tüm yatırımlar ile işe koyulan kurum gelecekte kendi fabrikalarda kendi milli makinelerini yapacaklardır. Bu başarılı çalışmalarından dolayı başta bu kurumun tüm personellerini yürekten kutlarım yapmış ve yapacakları hizmetlerden dolayı gelecekte bu hizmetten faydalanacak olan tüm ulusum adına şimdiden tüm kurumun çalışanlarına şükranlarımı bir borç bilerekten ellerine yüreklerine sağlık deyip şükranlarımı sunarım.  
Ekleme Tarihi: 07 Aralık 2017 - Perşembe

ÜLKEM ARTIK MİLLİ TRENLERİNİ YAPACAK

Dünya üzerinde geçmişten günümüze en çok engellere uğramış olan hizmetleri hep geriye atılmış olan ülkemin en büyük gelir kaynaklarından devletime bütçede büyük katkıları sağlayan kurumun sürekli atık duruma düşmesini yıpratılmasını yapmış oldukları kurumun artık uyandı.

Geçmişte başa gelen her hükümetin özelikle bu kurumun asla hizmet atağına kalkmaması için adeta ellerinden geleni yapmışlardır.

Bu kurumuzun kalkınma hamlesinde ülkemin kalkınma hamlesine girmiş olan hükümetin bu konuda gerekli çalışmaları ve her ne pahasına olursa olsun artık bu kurumun başarılı ve gelişmişlikle yeniden hizmete geçmesini isteyen hükümetin bu desteğiyle atağa geçmiştir.

Kurumun içindeki ekip ve personellerin büyük başarılı özverili çalışmalarından birlik beraberlik içinde dünya ülkeleri üzerinde yüksek bir şekilde hizmet sunan bu kurumun muadillerini inceleyip ülkemdeki konumlarını ve çalışmalarının en iyi şekilde hizmetlerin yapılmasını sağlayacaklarının projelendirip hizmet atağına yıllar önceden geçtiler.

İlk yapılan bir kısımla nerde ise birkaç yıl hem dene hem de hizmetin ne şekilde bir yarar ve zarar getireceğinin en iyi şekilde bir araştırma niteliğinde hizmet sundular. Öyle ki zaman, zaman artık seferlerin bile yetersiz kaldığını halkın kullanımına sunulan hizmettin yetersiz olduğunu beklen den daha çok memnuniyetlerin ve işlevliğinin sağlandığını gördüler.

Buna ilaveten hattı uzatıp Ankara İstanbul arasında hizmette sunmak için ellerinden geleni yapmak istediler. Ne acı ki işte o zaman yine bu kuruma bile ihanetçi ve ülkemin ekmeğini yiyen onursuz haysiyetsiz bir o kadar şerefsizlerin var olduğunu gün yüzüne çıktılar.

Yapımına resmen kıyım yaptılar. Bilinçli olarak bataklık hem zemin uygun olmayan yerlerden projeleri bilinçli bir şekilde yaptılar.

Buna rağmen yılmayan idarenin ve kurumun içindeki çalışkan bir o kadar cefakar kardeşlerimiz yılmadan bu işi başaracağız diyerekten başla canla çalışıp kısa zamanda bu işlemi tamamlayıp bu yönde de hizmet vermeyi başardılar.

Hemen akabinde diğer bölgelerde yeni yapılan projeler ile ilaveler çoğalmaya başlarken işin özünde yurdun dört bir yanına hizmetin böyle hizmetlere layık olan halkımıza sunmak için ellerini sıvadılar.

İşin sadece döşemesiyle bitmeyeceğini işin özünde bu döşenen raylarda hizmet verecek makinelerin milli olması gerekmektedir.

Şimdi işin o yönüne odaklanan kurum var gücüyle işe koyulup işin özü olan makineleri kendilerimizin üretmesi gerekmektedir.

Şimdiden bu yönde yapılan tüm yatırımlar ile işe koyulan kurum gelecekte kendi fabrikalarda kendi milli makinelerini yapacaklardır.

Bu başarılı çalışmalarından dolayı başta bu kurumun tüm personellerini yürekten kutlarım yapmış ve yapacakları hizmetlerden dolayı gelecekte bu hizmetten faydalanacak olan tüm ulusum adına şimdiden tüm kurumun çalışanlarına şükranlarımı bir borç bilerekten ellerine yüreklerine sağlık deyip şükranlarımı sunarım.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.