Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ÜLKEDE SON DURUM NE OLACAK

Bu yapılandırma içerisinde olanların tümüyle arındırılacak.Bu yapıların içerisinde olan tüm kişilerin ilişkileri ne olacak konumları ne olacak şimdi bunu düşünmeye başladılar.Bakın şimdiden sizlere yol haritası sizin başınız olan şahsiyetin yeri konumu güzel ve bunu bilesiniz.Sizlere yeni bir yerleşke hazırlaması içerisinde bulunacaklar bunu bilesiniz.Buradan yuvalanmış eğitimler almış her daldan her konumdan eğitilmiş tüm kişiler sizler için şimdi sizlere ülkeyi ele geçirin dediler bunu başaramadınız.Şimdiden sizler hepiniz gidin size vaat ettikleri bölgeye sizlere şimdiden diyorum.Bu yerin neresi mi onu sizler çok iyi biliyorsunuz. O yeri sizlere hazırlayan bey babalarınız sizlere orada faaliyetlerinizi ve yaşamınızı idame edeceksiniz.Bakın dünya üzerinde Türkiye arası olan tüm akıllı ülke liderleri sizlerin okullarını ve dershanelerinizi personellerinizi sürür gibi bir karar almaya başlamışlar.Ama size bunu burada söyleyeyim sakın ha size babalarınız önerilen yere gelmeyin. Eğer ki o yere gelme cüretinde bulunursanız emin olun ki sizleri kökten yok ederiz.Bu aşamada sizleri yapılandırmak için işler verip hepinizin işlerin başlarına yeniden görevler vereceklerdir.Çünkü sizler çok güzel beyin yıkama tekniğiyle yetiştirilmiş birer kendi branşlarınızda birer ağır abi olmuşsunuz.Böylesi çalışmalardan şimdi sizleri kapılarını açıp sizleri beklemeye başlamışlar.Eski örgüt üyesi olup gece gündür ona uşaklık eden sizler şimdi de meydanlarda darbeye karşı kareleri fotoğrafları çekip devletimin hükümetimin yanında görünme havası veren sizler. Düne kadar kendinizi yapının elemanı hatta emir eri gibi görüp gecenizi gündüzünüze katıp eşlerinizle gece oturumlarına derslerde hatta öyle illeri gitmiştiniz ki nerde ise her evi zorunlu bir hale getirme içerisine girmiştiniz.Sahi sizler böyle yapılar içerisinde yer alırken kendi aralarınızda eşlerinizi de bu yapılandırma içerisinde görevlendirip hatta onlara çok işler verdiniz sizler hiç ar yok çünkü sizler eşlerinizi kullanmakla başladınız. Şimdi eşleriniz ile birlikte nerelere gidip neler yapacaksınız. Bu düşüncelere düşünmenize gerek yok ağa babalarınız sizlere kapılarını açacak sizlere işler verecekler. Bunlar ne işler mi derseniz hiç merak etmeyin geçmişte nasıl ki kendilerine birer sadık köpekler idiniz ise şimdide sizlere köpeklik görevleri vereceklerdir. Köpeklerin görevleri nelerdir çok iyi bildiğinizden asla sizlerde bundan zaten geçmişten bu günümüze kendi konumuzdan zaten hoşnut olduğunuz bir görevdir.Tüm kurumlarda kendi lehinize kanun yasa çıkarma tüm istediklerinizi kendi lehinize yatığınızda ülkemin en güzel yerlerinden yerleri tüm güçleri kullanarak alıp orada kendi keyiflerinize göre yerler yatmak ile kendinizi üst görmeye başladınız. Biz Türk vatandaşı olarak bir insanı insan olduğundan başımızda taşımasını çok iyi biliriz yok eğer ki o insan bizi enayi yerine koyduğunu his etiği anda onu al aşağı yapmasını da paspas yapmasını da çok iyi bilen bir milletiz.
Ekleme Tarihi: 27 Temmuz 2016 - Çarşamba

ÜLKEDE SON DURUM NE OLACAK

Bu yapılandırma içerisinde olanların tümüyle arındırılacak.
Bu yapıların içerisinde olan tüm kişilerin ilişkileri ne olacak konumları ne olacak şimdi bunu düşünmeye başladılar.
Bakın şimdiden sizlere yol haritası sizin başınız olan şahsiyetin yeri konumu güzel ve bunu bilesiniz.
Sizlere yeni bir yerleşke hazırlaması içerisinde bulunacaklar bunu bilesiniz.
Buradan yuvalanmış eğitimler almış her daldan her konumdan eğitilmiş tüm kişiler sizler için şimdi sizlere ülkeyi ele geçirin dediler bunu başaramadınız.
Şimdiden sizler hepiniz gidin size vaat ettikleri bölgeye sizlere şimdiden diyorum.
Bu yerin neresi mi onu sizler çok iyi biliyorsunuz. O yeri sizlere hazırlayan bey babalarınız sizlere orada faaliyetlerinizi ve yaşamınızı idame edeceksiniz.
Bakın dünya üzerinde Türkiye arası olan tüm akıllı ülke liderleri sizlerin okullarını ve dershanelerinizi personellerinizi sürür gibi bir karar almaya başlamışlar.
Ama size bunu burada söyleyeyim sakın ha size babalarınız önerilen yere gelmeyin. Eğer ki o yere gelme cüretinde bulunursanız emin olun ki sizleri kökten yok ederiz.
Bu aşamada sizleri yapılandırmak için işler verip hepinizin işlerin başlarına yeniden görevler vereceklerdir.
Çünkü sizler çok güzel beyin yıkama tekniğiyle yetiştirilmiş birer kendi branşlarınızda birer ağır abi olmuşsunuz.
Böylesi çalışmalardan şimdi sizleri kapılarını açıp sizleri beklemeye başlamışlar.
Eski örgüt üyesi olup gece gündür ona uşaklık eden sizler şimdi de meydanlarda darbeye karşı kareleri fotoğrafları çekip devletimin hükümetimin yanında görünme havası veren sizler.
Düne kadar kendinizi yapının elemanı hatta emir eri gibi görüp gecenizi gündüzünüze katıp eşlerinizle gece oturumlarına derslerde hatta öyle illeri gitmiştiniz ki nerde ise her evi zorunlu bir hale getirme içerisine girmiştiniz.
Sahi sizler böyle yapılar içerisinde yer alırken kendi aralarınızda eşlerinizi de bu yapılandırma içerisinde görevlendirip hatta onlara çok işler verdiniz sizler hiç ar yok çünkü sizler eşlerinizi kullanmakla başladınız.
Şimdi eşleriniz ile birlikte nerelere gidip neler yapacaksınız. Bu düşüncelere düşünmenize gerek yok ağa babalarınız sizlere kapılarını açacak sizlere işler verecekler.
Bunlar ne işler mi derseniz hiç merak etmeyin geçmişte nasıl ki kendilerine birer sadık köpekler idiniz ise şimdide sizlere köpeklik görevleri vereceklerdir.
Köpeklerin görevleri nelerdir çok iyi bildiğinizden asla sizlerde bundan zaten geçmişten bu günümüze kendi konumuzdan zaten hoşnut olduğunuz bir görevdir.
Tüm kurumlarda kendi lehinize kanun yasa çıkarma tüm istediklerinizi kendi lehinize yatığınızda ülkemin en güzel yerlerinden yerleri tüm güçleri kullanarak alıp orada kendi keyiflerinize göre yerler yatmak ile kendinizi üst görmeye başladınız.
Biz Türk vatandaşı olarak bir insanı insan olduğundan başımızda taşımasını çok iyi biliriz yok eğer ki o insan bizi enayi yerine koyduğunu his etiği anda onu al aşağı yapmasını da paspas yapmasını da çok iyi bilen bir milletiz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.