Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

UKRAYNA DA DEĞİŞİM ZAMANI

Ukrayna halkın kendi iradesi ile ve ülkesini topraklarını ve kendi benlik ve iradesiyle biz gerçek olarak Rus vatandaşıyız, biz Rusya’ya bağlı bir halkız dediler. Şimdi bu halkın iradesi ile benlikleri ile varlıklarını ve bağımlılıklarını belirtip dile getirmeleri bile nerdeyse suç sayacaklar Siyonistlerin emperyalistlerin halkın iradesine karşı çıkmaktadır. Hiç kusura bakmayın zaten geçmişinden beri Rus halkı olan bir toplumun koparılmış bir toplum halk olarak görünmekten ise kendi eski kökenlerine  Bakın şimdi dünya özelikle Siyonist ve emperyalist güçler yaygara koparır oldular. Ne oluyor yahu size geçmişine dönmek geçmişiyle özdeşleşmek suç mu? Siyonist emperyalist güçlerin ülkeyi işgal ve mallarını aldıkları insanların özüne dönmesi tabi ki işlerine gelmez. Siyonist emperyalist güçler sizler hani dediniz. Ukrayna sen savaşa gir.  Rusya eyvallah etme savaşa ve saldırıdan korkmayın. Özelikle olası bir savaşta tüm askeri ve teçhizatlar ile sana sonuna kadar destek veriyoruz. Neredesiniz? Savaş yaklaşık yedi ayını doldurmak üzere hani siz sözde Avrupa, Amerika, Birleşik milletler topluluğu, NATO hepinize ne oldu?   Hiç kimse halkını vatandaşını korumaya gelen güce karşı koyamaz. Bakın şimdi Rusya kendi halkını vatandaşını korumakla mükellef onun için hiçbir güç hiçbir küvet engel olamaz olmaya da güçleri yetmez. Rusya kendi açısından son derece haklı ve kararlıdır. Olan başta Avrupa’ya olacak. Rusya Avrupa’ya gaz vermese Avrupa başta sanayi olarak durma noktasına gelecek akabinde bu yıl ki kış mevsimini donarak geçireceklerini hesaplamaktadırlar. Şimdiden Avrupa ülkeleri enerji özelikle ısınmada kullanılmaması için elektrik akımlarına büyük zamanlar getiriyorlar Avrupa halkı elektrikle ısınmayı akıllarına koymasınlar diye çünkü elektrik akımı ile sanayi ve ulaşımın büyük bölümü elektrik akımı üzerinden sağlanmaktadır. Siyonist ve Emperyalist ülkelerin hani siz Ukrayna arkasında destekçileri idiniz? Ne oldu şimdi adamı savaşta yolda bıraktınız?  Sahi sizler nerdesiniz hani hepiniz söz vermiştiniz işte iş gereceğe varınca ortalıkta yok oldunuz. Merak etmeyiniz artık dünya dengeleri değişti değişmeye devam edecektir.
Ekleme Tarihi: 03 Ekim 2022 - Pazartesi

UKRAYNA DA DEĞİŞİM ZAMANI

Ukrayna halkın kendi iradesi ile ve ülkesini topraklarını ve kendi benlik ve iradesiyle biz gerçek olarak Rus vatandaşıyız, biz Rusya’ya bağlı bir halkız dediler.
Şimdi bu halkın iradesi ile benlikleri ile varlıklarını ve bağımlılıklarını belirtip dile getirmeleri bile nerdeyse suç sayacaklar Siyonistlerin emperyalistlerin halkın iradesine karşı çıkmaktadır.
Hiç kusura bakmayın zaten geçmişinden beri Rus halkı olan bir toplumun koparılmış bir toplum halk olarak görünmekten ise kendi eski kökenlerine 
Bakın şimdi dünya özelikle Siyonist ve emperyalist güçler yaygara koparır oldular. Ne oluyor yahu size geçmişine dönmek geçmişiyle özdeşleşmek suç mu?
Siyonist emperyalist güçlerin ülkeyi işgal ve mallarını aldıkları insanların özüne dönmesi tabi ki işlerine gelmez.
Siyonist emperyalist güçler sizler hani dediniz. Ukrayna sen savaşa gir.  Rusya eyvallah etme savaşa ve saldırıdan korkmayın. Özelikle olası bir savaşta tüm askeri ve teçhizatlar ile sana sonuna kadar destek veriyoruz. Neredesiniz? Savaş yaklaşık yedi ayını doldurmak üzere hani siz sözde Avrupa, Amerika, Birleşik milletler topluluğu, NATO hepinize ne oldu?  
Hiç kimse halkını vatandaşını korumaya gelen güce karşı koyamaz. Bakın şimdi Rusya kendi halkını vatandaşını korumakla mükellef onun için hiçbir güç hiçbir küvet engel olamaz olmaya da güçleri yetmez.
Rusya kendi açısından son derece haklı ve kararlıdır.
Olan başta Avrupa’ya olacak. Rusya Avrupa’ya gaz vermese Avrupa başta sanayi olarak durma noktasına gelecek akabinde bu yıl ki kış mevsimini donarak geçireceklerini hesaplamaktadırlar. Şimdiden Avrupa ülkeleri enerji özelikle ısınmada kullanılmaması için elektrik akımlarına büyük zamanlar getiriyorlar Avrupa halkı elektrikle ısınmayı akıllarına koymasınlar diye çünkü elektrik akımı ile sanayi ve ulaşımın büyük bölümü elektrik akımı üzerinden sağlanmaktadır. Siyonist ve Emperyalist ülkelerin hani siz Ukrayna arkasında destekçileri idiniz? Ne oldu şimdi adamı savaşta yolda bıraktınız? 
Sahi sizler nerdesiniz hani hepiniz söz vermiştiniz işte iş gereceğe varınca ortalıkta yok oldunuz. Merak etmeyiniz artık dünya dengeleri değişti değişmeye devam edecektir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.