Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

TÜRKİYE RUSYA KARDEŞ OLDUĞUNU YENİLEDİ

Türkiye ile Rusya için Suriye üzerinden oynanan Oyunun neticesi ne oldu?Siyonist Emperyalist güçlerin sahipleri olan ülkeler bizim Rusya olan ilişkimiz Suriye üzerinden koparmak için ellerinden gelen her ani en iyi şekilde uyguladıklarını sandiyorlardı!Irak'ta iç savaş çıkarıp Irak liderini aşılar. Libya liderini öldürdüler. Sırada ki Mısır liderini asma kararı verdiler ama süreçleri beklemek istediler. Suriye içersinde iç savaş çıkarıp tüm islam ülkeleri ile olan ilişkilerimizi bozup bizim islam ülkeleriyle ve komşu ülkeler ile tamamen bizleri koparıp yanlız başımıza bırakacaklarını sandılar. Burada yapılan oyunları bizler uzaktan öncelikle iyi bir izlenim ve gözlemle onların yapmak istedikleri ve oynamak istedikleri oyunları hepsini izledik. Onların akıllarınca bizim bunların üzerimizden oynamak istedikleri oyunları hiç bilmiyor ve hiç bir şeyden be haber yaşıyoruz sandılar.Yıllarca ülkemiz ve üzerimizde oynadıkları ve ülkemin toprak bütünlüğünü bozma cüretini gösterme cesareti içersine girip yıllarca içimizde hain ihanetci bir toplum yapılandırıp içimizde büyütüp bir anda içerden bizi yıkacaklarını düşleyerek harekete geçtiler. Bu Siyonist ve Emperyalist güçlerin içimizdeki uşakları.İşte tam artık işlem tamam derken işte o anda gerçek dost kardeş ülke olan ve biz yıllarca arkamızı dönmüş görünsekte bir birimizi kırıp dış dünya ülkelerine karşı düşman ilan etsekte işin özünde kardeşlik olduğundan asla bir birimizi büyük taruzlara ve büyük felaketlere karşı daim müdafaa edip bir birimizi kolamışızdır.Bu günlerde geçirmekte olan felaketleri bir yıl önceden devlet olarak haberimiz var olup ülkemizi parçalamak isteyen Siyonist ve Emperyalist güçlerin uşaklığını yapan ihanetci güçlerin geçmişte terör örgütlerin Doğu ve Güneydoğu da yapmış oldukları mühimmat ve terörist örgüt elemanlarının yapılandırmasını sağlayıp darbe girişiminde devletimin büyük kentlerdeki darbecilerle boğuşurken onlar Doğu ve Güneydoğu bölgesinde devleti lav edip orada özerklik ilan etme içersinde akıllarınca bulunacak planlar ile ise koyuldular. Ülkemin görevde olup o ihanetci ve Uşak olmayan kişilerin uyanması ve ülkemde dönen ihanetlerin planlarının gerçekleşmemesi için bir yıldan önceden Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde resmen bir temizlik savaşı verip orada bir yıl boyunca yüzlerce şehit vermemize rağmen orada bir türlü terörist ve terörist güçlerden arındırma yapılanmadı. Çünkü halen içimizde o güçlere yardım ve devletime ihanet eden kendi benliklerini satmış insanların halen var olmasından ama bunların da artık son aşamasına gelindiğini ve göreve ihanet edenlerin artık asla göz yaşlarına bakılmadıgının farkına vardıklarından dolayı kendilerine nispeten de olsa çeki düzen vermeye başladılar.
Ekleme Tarihi: 26 Ekim 2016 - Çarşamba

TÜRKİYE RUSYA KARDEŞ OLDUĞUNU YENİLEDİ

Türkiye ile Rusya için Suriye üzerinden oynanan Oyunun neticesi ne oldu?
Siyonist Emperyalist güçlerin sahipleri olan ülkeler bizim Rusya olan ilişkimiz Suriye üzerinden koparmak için ellerinden gelen her ani en iyi şekilde uyguladıklarını sandiyorlardı!
Irak'ta iç savaş çıkarıp Irak liderini aşılar. Libya liderini öldürdüler.
Sırada ki Mısır liderini asma kararı verdiler ama süreçleri beklemek istediler. Suriye içersinde iç savaş çıkarıp tüm islam ülkeleri ile olan ilişkilerimizi bozup bizim islam ülkeleriyle ve komşu ülkeler ile tamamen bizleri koparıp yanlız başımıza bırakacaklarını sandılar.
Burada yapılan oyunları bizler uzaktan öncelikle iyi bir izlenim ve gözlemle onların yapmak istedikleri ve oynamak istedikleri oyunları hepsini izledik. Onların akıllarınca bizim bunların üzerimizden oynamak istedikleri oyunları hiç bilmiyor ve hiç bir şeyden be haber yaşıyoruz sandılar.
Yıllarca ülkemiz ve üzerimizde oynadıkları ve ülkemin toprak bütünlüğünü bozma cüretini gösterme cesareti içersine girip yıllarca içimizde hain ihanetci bir toplum yapılandırıp içimizde büyütüp bir anda içerden bizi yıkacaklarını düşleyerek harekete geçtiler.
Bu Siyonist ve Emperyalist güçlerin içimizdeki uşakları.
İşte tam artık işlem tamam derken işte o anda gerçek dost kardeş ülke olan ve biz yıllarca arkamızı dönmüş görünsekte bir birimizi kırıp dış dünya ülkelerine karşı düşman ilan etsekte işin özünde kardeşlik olduğundan asla bir birimizi büyük taruzlara ve büyük felaketlere karşı daim müdafaa edip bir birimizi kolamışızdır.
Bu günlerde geçirmekte olan felaketleri bir yıl önceden devlet olarak haberimiz var olup ülkemizi parçalamak isteyen Siyonist ve Emperyalist güçlerin uşaklığını yapan ihanetci güçlerin geçmişte terör örgütlerin Doğu ve Güneydoğu da yapmış oldukları mühimmat ve terörist örgüt elemanlarının yapılandırmasını sağlayıp darbe girişiminde devletimin büyük kentlerdeki darbecilerle boğuşurken onlar Doğu ve Güneydoğu bölgesinde devleti lav edip orada özerklik ilan etme içersinde akıllarınca bulunacak planlar ile ise koyuldular.
Ülkemin görevde olup o ihanetci ve Uşak olmayan kişilerin uyanması ve ülkemde dönen ihanetlerin planlarının gerçekleşmemesi için bir yıldan önceden Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde resmen bir temizlik savaşı verip orada bir yıl boyunca yüzlerce şehit vermemize rağmen orada bir türlü terörist ve terörist güçlerden arındırma yapılanmadı.
Çünkü halen içimizde o güçlere yardım ve devletime ihanet eden kendi benliklerini satmış insanların halen var olmasından ama bunların da artık son aşamasına gelindiğini ve göreve ihanet edenlerin artık asla göz yaşlarına bakılmadıgının farkına vardıklarından dolayı kendilerine nispeten de olsa çeki düzen vermeye başladılar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.