Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

TÜRKİYE RUSYA DÜNYAYA DÜNYALARINI GÖSTERDİ

Türkiye içinde yıllarca varlıklarını gösteren ve hep ülkemizi kendi emellerine alet edip ele geçirmek isteyen Siyonist emperyalist güçlerin oyunlarını yine bozğuna uğratıldı. Dünya devi olarak kendilerini gösteren Siyonist ülkelerin tüm dünya üzerinde hakimiyet kıla bilme adına kendi ülkelerinde kendi vatandaşlarını bile acımasızca hunharca katıl edecek kadar canı birer sistem sahipleri ülkelerdir. 11 Eylül'de Dünya'ya İslam düşmanı ve İslam'a karşı resmen bir savaş başlatıp bunun üzerinden rant sağlayıp dünya ülkelerine karşı kendilerini güçlü kılma içeresinde girip kendi ideolojilerini yeniden güçlendirmek için yaptıkları bir oyun idi. Tıpkı yıllarca dünya ülkelerini uyutup ellerindeki değerli mal varlıklarını alıp o ülkenin  halkını vatandaşını en kısa zaman içeresinde yok etme çabaları içeresinde oldukları gibi yeni plan ve projeler ile hayata geçirmek için yeniden dünya üzerinde bir çok ülke insanlarını uyutup onların ellerinden en değerli hazineleri alıp sonrada kendilerini kendi sistemlerine köle edip sonrada yok etme politikası içeresinde olmaları gibi izlenimler sergilediler. Rusya bunların bu yapılan oyunların bilincine varıp. Uyanış göstermesi ile zaten bu Uyanışı daha önceden sezmiş olan Türkiye ile resmen savaş ilan eden bu Siyonist ve Emperyalist güçlerin her defasında oyunu bozan ve hepsinden önemlisi olan bu Siyonist ve Emperyast güçlere karşı dik duran bir ülke ve bunların artık her dediklerine boyun eğmeyen bir devlet ve hükümeti karşılarında görünce artık işler değişti bunun farkına varan Rusya'da artık Türkiye ile ilişkilerini son derece iyi geçirme içeresinde girildiği dönem içeresine girildi. Rusya neden daha önce bizimle ilişkilerini bu denli düşünmeyip bu güne kadar gelindi? Ülkemizde başa gelen her hükümet Siyonist ve Emperyalist güçlerin uzantıları ve bağlantıları olmasından dolayı başa gelen hükümetlere güvenme konusunda çok sıkıntılı dönemler içeresinde idi. Bu süreçlerin oluşması çok zaman aldığından bu konuda ister istemez Rusya bu konuda tam güveneceği hükümeti gördüğünden yeni harekete geçti.  Geçmişte Rusya bu hareketi Irak döneminde kaçırdığı için yıkılma gösterdi, yeniden aynı hatayi yapmamak için ve en önemlisi olan ülkemin mevcut hükümetine güvenmesi ile dünyaya meydan okuması olmuştur. Artık dünya bunu bilsin ki, Rusya ve Türkiye ayrılmaz iki kardeş ülke olduğunu bir daha dünya ülkelerine özellikle Siyonist ve emperyalist dış devletlerine resmen tescillediler. Artık ekonomi olarak ta istişare içiresinde olup dünya borsalarında ülkelerinin ürünlerini ve mallarını fark gözetmeksizin pazarlayacaklarını ve dünyada artık sadece dolar değil diğer paralarında işlem görmesini itibarlaştırma içeresinde birlikte hareket edecekler.
Ekleme Tarihi: 27 Ekim 2016 - Perşembe

TÜRKİYE RUSYA DÜNYAYA DÜNYALARINI GÖSTERDİ

Türkiye içinde yıllarca varlıklarını gösteren ve hep ülkemizi kendi emellerine alet edip ele geçirmek isteyen Siyonist emperyalist güçlerin oyunlarını yine bozğuna uğratıldı.

Dünya devi olarak kendilerini gösteren Siyonist ülkelerin tüm dünya üzerinde hakimiyet kıla bilme adına kendi ülkelerinde kendi vatandaşlarını bile acımasızca hunharca katıl edecek kadar canı birer sistem sahipleri ülkelerdir.

11 Eylül'de Dünya'ya İslam düşmanı ve İslam'a karşı resmen bir savaş başlatıp bunun üzerinden rant sağlayıp dünya ülkelerine karşı kendilerini güçlü kılma içeresinde girip kendi ideolojilerini yeniden güçlendirmek için yaptıkları bir oyun idi.

Tıpkı yıllarca dünya ülkelerini uyutup ellerindeki değerli mal varlıklarını alıp o ülkenin  halkını vatandaşını en kısa zaman içeresinde yok etme çabaları içeresinde oldukları gibi yeni plan ve projeler ile hayata geçirmek için yeniden dünya üzerinde bir çok ülke insanlarını uyutup onların ellerinden en değerli hazineleri alıp sonrada kendilerini kendi sistemlerine köle edip sonrada yok etme politikası içeresinde olmaları gibi izlenimler sergilediler.

Rusya bunların bu yapılan oyunların bilincine varıp. Uyanış göstermesi ile zaten bu Uyanışı daha önceden sezmiş olan Türkiye ile resmen savaş ilan eden bu Siyonist ve Emperyalist güçlerin her defasında oyunu bozan ve hepsinden önemlisi olan bu Siyonist ve Emperyast güçlere karşı dik duran bir ülke ve bunların artık her dediklerine boyun eğmeyen bir devlet ve hükümeti karşılarında görünce artık işler değişti bunun farkına varan Rusya'da artık Türkiye ile ilişkilerini son derece iyi geçirme içeresinde girildiği dönem içeresine girildi.

Rusya neden daha önce bizimle ilişkilerini bu denli düşünmeyip bu güne kadar gelindi? Ülkemizde başa gelen her hükümet Siyonist ve Emperyalist güçlerin uzantıları ve bağlantıları olmasından dolayı başa gelen hükümetlere güvenme konusunda çok sıkıntılı dönemler içeresinde idi. Bu süreçlerin oluşması çok zaman aldığından bu konuda ister istemez Rusya bu konuda tam güveneceği hükümeti gördüğünden yeni harekete geçti.  Geçmişte Rusya bu hareketi Irak döneminde kaçırdığı için yıkılma gösterdi, yeniden aynı hatayi yapmamak için ve en önemlisi olan ülkemin mevcut hükümetine güvenmesi ile dünyaya meydan okuması olmuştur.

Artık dünya bunu bilsin ki, Rusya ve Türkiye ayrılmaz iki kardeş ülke olduğunu bir daha dünya ülkelerine özellikle Siyonist ve emperyalist dış devletlerine resmen tescillediler.

Artık ekonomi olarak ta istişare içiresinde olup dünya borsalarında ülkelerinin ürünlerini ve mallarını fark gözetmeksizin pazarlayacaklarını ve dünyada artık sadece dolar değil diğer paralarında işlem görmesini itibarlaştırma içeresinde birlikte hareket edecekler.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.