Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

TÜRKİYE + RUSYA = DÜNYA

Komşu ülkelerde savaş olursa konu Türkiye demektir. Diyen büyük üstat N. Erbakan aynen öyle oldu. Bu ülke üzerinden biri parçalamak için her oyunu önceden kurup taktik edip oynamaya koyuldular. Bu işte tam kader değişecek olaylar intikal etti denildi. Bu aşamada geçmişten alınan dersler ile işe konuldu. Dış güçlerin bu oyunlarının hazırlığı yapılırken güneydoğu ve doğu Anadolu bölgesinde dış güçlerin emri doğrultusunda depolanan mühimmat yığıntıları oluşurken buna göz yuman iç hainlerin yardımıyla yapılan sevkiyatlar ve stoklama hazırlıkları içine girildiğinde ülkemizin derinliklerinden sesler gelmeye başlandığı tam o günlerde uyanan devlet içten bir plan ile işe koyuldu. Önce Kuzey Irak Kürt liderini çağırıp birkaç madde halinde kendilerine yol haritası verildi bu verilen notlar içinde ya bizlerle yoluna devam ya da dış güçlerle yoluna devam bu konuda karar sizin siz kendi kararınızı ve devam edeceğiniz yolu seçmeye haizsiniz. Biz ülke olarak bilelim ki ona göre bizim de yolumuzun beli olan çizelgede devam edeceğiz. İşte tam o gece alınan karar ile bize hep dost gibi görünen ve hep kuyumuzu kazan ülkelerin itirazları başladı. Olamaz. Hayır. Yıllarca sizlere her konuda maddi, manevi destek olduk şimdi bizleri satıp Türkiye ile birlikte hareket edemesin demeye başladılar. İşte o anda işler ipler koptu. Devletimin güvenilir güçleri ile kısmen de olsa güneydoğu Anadolu bölgesinde mühimmatlar temizlenirken iç ihanetçiler dış güçlerine işler vahin deyip durdular. Hemen ikinci devre işe başlandı. Suriye’ye olan bölgemize çok hızlı bir şekilde kendilerinin kolları olan örgütleri sınırımıza süratle empoze edip beklemeye başladılar. Akabinde ülkemde büyük bir şekilde darbe için düğmeye bastılar işte tam bu noktada ipler koptu. Rusya tam o anda tüm birlikleriyle ve hava kuvvetleriyle ülkem için teyakkuza geçti. Türkiye’de darbe olup Türk toprakları parçalama yaparsanız ben ülke olarak her şekilde bu ülkeye girerim demesi ile şaşırdılar. Uyuyan dev uyandı deyip şaşırdılar. İçerden halkında ayaklanması ile bu oyunlar ile bu ülke ile baş edilemez deyip duraklama dönemine girdiler. Eğer ki o gece darbe başarılı olsa idi. Suriye’den ülkemize binlerce terör ve eylem timleri girip Güneydoğu ve Doğu Anadolu’yu parçalamak ve orada devlet otoritesini tamamen yok edeceklerini düşlediler. Bu oyunların tümü ters tepince yeniden sil baştan der gibi geriye dönüş ile Kuzey Irak Kürt liderinin ülkemizle görüşmelerini kıskanmak ve oldu. Son nokta Kuzey Irak olarak Türkiye’ye katılmak isteriz demesiyle son nokta konmuş oldu. Rusya ülke olarak geçmişten günümüze hiçbir zaman düşman olmamışız bir Osmanlı tarihçesinde bile Rusya ile asla savaş ve muhaberemiz olmamıştır. Geçmişte Sarıkamış olayını aralayın bakın yine orada yine fitneciler ve oyunlar karşımıza çıkıyor. Kaf dağın iki yakası vermişiz sırtımızı dağa vız gelir bize balkandan gelen vaha.
Ekleme Tarihi: 06 Mart 2017 - Pazartesi

TÜRKİYE + RUSYA = DÜNYA

Komşu ülkelerde savaş olursa konu Türkiye demektir.

Diyen büyük üstat N. Erbakan aynen öyle oldu. Bu ülke üzerinden biri parçalamak için her oyunu önceden kurup taktik edip oynamaya koyuldular. Bu işte tam kader değişecek olaylar intikal etti denildi.

Bu aşamada geçmişten alınan dersler ile işe konuldu.

Dış güçlerin bu oyunlarının hazırlığı yapılırken güneydoğu ve doğu Anadolu bölgesinde dış güçlerin emri doğrultusunda depolanan mühimmat yığıntıları oluşurken buna göz yuman iç hainlerin yardımıyla yapılan sevkiyatlar ve stoklama hazırlıkları içine girildiğinde ülkemizin derinliklerinden sesler gelmeye başlandığı tam o günlerde uyanan devlet içten bir plan ile işe koyuldu.

Önce Kuzey Irak Kürt liderini çağırıp birkaç madde halinde kendilerine yol haritası verildi bu verilen notlar içinde ya bizlerle yoluna devam ya da dış güçlerle yoluna devam bu konuda karar sizin siz kendi kararınızı ve devam edeceğiniz yolu seçmeye haizsiniz. Biz ülke olarak bilelim ki ona göre bizim de yolumuzun beli olan çizelgede devam edeceğiz.

İşte tam o gece alınan karar ile bize hep dost gibi görünen ve hep kuyumuzu kazan ülkelerin itirazları başladı. Olamaz. Hayır. Yıllarca sizlere her konuda maddi, manevi destek olduk şimdi bizleri satıp Türkiye ile birlikte hareket edemesin demeye başladılar. İşte o anda işler ipler koptu.

Devletimin güvenilir güçleri ile kısmen de olsa güneydoğu Anadolu bölgesinde mühimmatlar temizlenirken iç ihanetçiler dış güçlerine işler vahin deyip durdular. Hemen ikinci devre işe başlandı. Suriye’ye olan bölgemize çok hızlı bir şekilde kendilerinin kolları olan örgütleri sınırımıza süratle empoze edip beklemeye başladılar. Akabinde ülkemde büyük bir şekilde darbe için düğmeye bastılar işte tam bu noktada ipler koptu.

Rusya tam o anda tüm birlikleriyle ve hava kuvvetleriyle ülkem için teyakkuza geçti. Türkiye’de darbe olup Türk toprakları parçalama yaparsanız ben ülke olarak her şekilde bu ülkeye girerim demesi ile şaşırdılar. Uyuyan dev uyandı deyip şaşırdılar. İçerden halkında ayaklanması ile bu oyunlar ile bu ülke ile baş edilemez deyip duraklama dönemine girdiler. Eğer ki o gece darbe başarılı olsa idi. Suriye’den ülkemize binlerce terör ve eylem timleri girip Güneydoğu ve Doğu Anadolu’yu parçalamak ve orada devlet otoritesini tamamen yok edeceklerini düşlediler.

Bu oyunların tümü ters tepince yeniden sil baştan der gibi geriye dönüş ile Kuzey Irak Kürt liderinin ülkemizle görüşmelerini kıskanmak ve oldu. Son nokta Kuzey Irak olarak Türkiye’ye katılmak isteriz demesiyle son nokta konmuş oldu.

Rusya ülke olarak geçmişten günümüze hiçbir zaman düşman olmamışız bir Osmanlı tarihçesinde bile Rusya ile asla savaş ve muhaberemiz olmamıştır. Geçmişte Sarıkamış olayını aralayın bakın yine orada yine fitneciler ve oyunlar karşımıza çıkıyor.

Kaf dağın iki yakası vermişiz sırtımızı dağa vız gelir bize balkandan gelen vaha.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.