Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

TÜRKİYE İLE RUSYA BİRLİKTE KUVVET DOĞURUYOR

Ani karar ansızın bir gecede geliriz. Bu işin özünde dünya dengelerini değiştiren durumlarda Sessiz kalma demesin den sonra artık tüm kararlar böyle ansızın gelişen billiniyor. Böyle ansızın görüşmeler çok önemli bir durum varlığının bir bildirisi olduğu bilinmelidir. Siyonist ve Emperyalist güçlerin yıllardır ülkemize ve özelikle orta doğuda yuvalayan beslediği terörist örgütlerin bu güne kadar yapmış oldukları tüm plan ve projeleri adeta imha edip tamamen bu planların hepsini hüsrana uğratan ülkemizin böylesi başarısını kabullenemeyen Amerika bu defa kendileri resmen devreye girip kendi işimi kendim yaparım demeye getirip kendisi Suriye'de aktif bir şekilde devreye girmiştir. Bu kadar açık bir şekilde kendini on plana koyan Amerika ülkemizin parçalanması ve ülkemizin kalkınmasını istemediği her şekilde beli etmektedir. Böylesi kendini dünyanın süper gücü olarak gören ve dünya üzerinde bir çok ülkede eylemler yapan bir çok ülkenin yer altı kaynaklarını gasp eden ülke konumunda olan ülkenin artık buna bir dur diyecek güçlerin artık olması gerekmektedir. Geçmişte süper güç olan Rusya uzun bir süre kendi kabuğuna çekilmesi ile karşı güç olan Amerika bunu fırsat bilip orta doğuyu tamamen halka vatandaşlara cehennem ettirdi. Bu olaylara karşı güçlü halk kitlesini arkasına alan ülkemin hükümeti bu konuda ki kararlı ve istikrarlı bir çalışma sonucunda komşu ülkenin de gücüne güç katarak birlikte istişare içersin’de yapılan birlik içinde ki görüş ve fikir alışverişleri ile bunun üstesinden geleceğinden dolayı iki komşu ülke her zaman olmasa da arada bir böyle ansızın görüş ve istişare görüşmeleri sağlayacağının olması gayet doğal ve normaldir. Tabi bu yapılan görüşmelerde Siyonist Emperyalist güçler haliyle rahatsız olmaktadır. Rahatsız olmaları gayet normal ve doğaldır. Evet eyy Siyonist Emperyalist güçler biz Osmanlı olarak yeniden güçlü bir şekilde geliyoruz. Bundan rahatsız olan her kimse buyursun önümüze buyursun çıksın. Güçlü ülke güçlü devlet güçlü komşu ile biz yeni yolumuza devam ediyoruz. Rusya geçmişte Sesiz kalması ve Körfez savaşı döneminde ülkesini vatanı sıkıntılı dönemlere koymuştu. Yeniden yapılan oyunlara tekrar Sesiz kalmaması gerektiğini artık ne olursa olsun bölgede yapılacak her durumda kendilerinin de Yar alması gerektiğini bilmekte ve bu vesile ile artık bir çok konuda Türkiye ile beraber fikir birliği içersin’de hareket etmektedir. Evet, işte Bundan dolayı artık komşum olan ülke bu defa ayağa kalktı ve Suriye Topraklarını batıya ve Amerika’ya kapattığı artık bu bölge bizimdir. Diyecek olan ortak ittifak içine girildi.
Ekleme Tarihi: 08 Mayıs 2017 - Pazartesi

TÜRKİYE İLE RUSYA BİRLİKTE KUVVET DOĞURUYOR

Ani karar ansızın bir gecede geliriz.

Bu işin özünde dünya dengelerini değiştiren durumlarda Sessiz kalma demesin den sonra artık tüm kararlar böyle ansızın gelişen billiniyor. Böyle ansızın görüşmeler çok önemli bir durum varlığının bir bildirisi olduğu bilinmelidir.

Siyonist ve Emperyalist güçlerin yıllardır ülkemize ve özelikle orta doğuda yuvalayan beslediği terörist örgütlerin bu güne kadar yapmış oldukları tüm plan ve projeleri adeta imha edip tamamen bu planların hepsini hüsrana uğratan ülkemizin böylesi başarısını kabullenemeyen Amerika bu defa kendileri resmen devreye girip kendi işimi kendim yaparım demeye getirip kendisi Suriye'de aktif bir şekilde devreye girmiştir.

Bu kadar açık bir şekilde kendini on plana koyan Amerika ülkemizin parçalanması ve ülkemizin kalkınmasını istemediği her şekilde beli etmektedir.

Böylesi kendini dünyanın süper gücü olarak gören ve dünya üzerinde bir çok ülkede eylemler yapan bir çok ülkenin yer altı kaynaklarını gasp eden ülke konumunda olan ülkenin artık buna bir dur diyecek güçlerin artık olması gerekmektedir.

Geçmişte süper güç olan Rusya uzun bir süre kendi kabuğuna çekilmesi ile karşı güç olan Amerika bunu fırsat bilip orta doğuyu tamamen halka vatandaşlara cehennem ettirdi.

Bu olaylara karşı güçlü halk kitlesini arkasına alan ülkemin hükümeti bu konuda ki kararlı ve istikrarlı bir çalışma sonucunda komşu ülkenin de gücüne güç katarak birlikte istişare içersin’de yapılan birlik içinde ki görüş ve fikir alışverişleri ile bunun üstesinden geleceğinden dolayı iki komşu ülke her zaman olmasa da arada bir böyle ansızın görüş ve istişare görüşmeleri sağlayacağının olması gayet doğal ve normaldir.

Tabi bu yapılan görüşmelerde Siyonist Emperyalist güçler haliyle rahatsız olmaktadır. Rahatsız olmaları gayet normal ve doğaldır. Evet eyy Siyonist Emperyalist güçler biz Osmanlı olarak yeniden güçlü bir şekilde geliyoruz. Bundan rahatsız olan her kimse buyursun önümüze buyursun çıksın. Güçlü ülke güçlü devlet güçlü komşu ile biz yeni yolumuza devam ediyoruz.

Rusya geçmişte Sesiz kalması ve Körfez savaşı döneminde ülkesini vatanı sıkıntılı dönemlere koymuştu. Yeniden yapılan oyunlara tekrar Sesiz kalmaması gerektiğini artık ne olursa olsun bölgede yapılacak her durumda kendilerinin de Yar alması gerektiğini bilmekte ve bu vesile ile artık bir çok konuda Türkiye ile beraber fikir birliği içersin’de hareket etmektedir.

Evet, işte Bundan dolayı artık komşum olan ülke bu defa ayağa kalktı ve Suriye Topraklarını batıya ve Amerika’ya kapattığı artık bu bölge bizimdir. Diyecek olan ortak ittifak içine girildi.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.