Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

TÜRKİYE ALMAYACAKSIN DİYENLERE BİZ KURUYORUZ

Aylardır ülkemi tehdit eden ve ellerinden gelen tüm ekonomik ve terör eylemlerini ülkem üzerinde oynatan siyonist ve emperyalist güçlerin orta doğuda yıkmadıkları devlet yapmadıkları katliam çeşitleri kalmamıştır. Bunların Ortadoğuda yıkmadıkları yapmadıkları kalmadığı gibi birde illegal ülkeler yapmaktadırlar. İşte geçmişte en belirgin örneklerinden biri Rusya parçalanırken Türkiye’nin sınırında hemen kurmuş oldukları Ermenistan bu ülkenin geçmişte kendilerinin yapmış oldukları soykırımı, geçmişte tam tersi olan Türkiye Ermenistan halkına bağrını açmış olup Ermenistan halkını ülkede barındırmış ve hatta koruyup kollamış eşit haklar verip ülkemizde olan Ermenileri halkına Türk halkına göre bir çok haklar ve üstünlükler bile verilmiştir. Siyonistler ne yaptılar. Yıllarca bir soykırım deyip ortaya bir dedikodu atıp kendi meclislerinde kendi topluluklarında bunu gündem konusu yapıp sırf dünya üzerindeki  itibarımızı yıpratıp ülkemizi suçlamaktı. Bu bitmeden komşu ülkemiz olan Irak ile İran’ı yıllarca hiç yere savaştırıp orada Irak ülkesini parçalayıp Ermenilerin oyunlarının aynı senaryoyu burada uygulamaktalar. Bakın şimdi orada terör olarak örgütledikleri kişileri illerde Türkiye bakın işte Kürt halkına soykırım yapmaktadır. Diyecekler ve Türk halkının Kürt halkına düşürüp buradan nemalanmakta olan bu siyonistlerin oyunlarıdır. Geçmişe bakın Kürt halkını en iyi vatandaş eden tüm hak ve hürriyetlerini benimseyip vatandaş kılan kütleye düşman edilmekte olan Kürt halkının ne kadar zavallı olduklarını şimdi çok iyi ve net görmekteyim. Ülkemizi geçmişten günümüze başta savunma alanında olmakla beraber bir çok teknolojik bakımdan geri bırakmaya çalışan siyonist devletlere karşı ülkemiz başta savunma sanayisi olarak güçlenip sanayileşmeye yönelmesini kabullenemeyen bu siyonistler şimdi ekonomik baskılar yaparak siz bu savunma füzeleri alamasınız. Hiç kusura bakmayın kuruyoruz, hata gelecekte daha iyi teknolojisi olan füzeleri beraber Rusya ile üretip dünya ülkelerine satacağız. Sizler değil ekonomik baskı sizler geçmişinizden günümüze halen dünya muhtelif yerlerinde terörist yaptırımları yaparak terörün en büyük finansmanları olarak destekler verip ülkeleri yıkan halkı yok eden siyonistlerin maddi olarak en büyük destekçileri olan Arap ülkelerin kralları sizlere köle olmaya ve sizlerin kurmuş olduğunuz sistemle Müslümanları Müslümanların paralarıyla yok ederken sözde Müslüman olan Arap kralları sizlere kölelik etmeye devam ediyorlar. Sizler ülkemiz olarak bizlerin geçmişte kurdurduğunu hükumet yok artık şimdi halkımızın gerçek iradesi ve vatan sevdalıları vardır.  
Ekleme Tarihi: 17 Haziran 2019 - Pazartesi

TÜRKİYE ALMAYACAKSIN DİYENLERE BİZ KURUYORUZ

Aylardır ülkemi tehdit eden ve ellerinden gelen tüm ekonomik ve terör eylemlerini ülkem üzerinde oynatan siyonist ve emperyalist güçlerin orta doğuda yıkmadıkları devlet yapmadıkları katliam çeşitleri kalmamıştır.

Bunların Ortadoğuda yıkmadıkları yapmadıkları kalmadığı gibi birde illegal ülkeler yapmaktadırlar.

İşte geçmişte en belirgin örneklerinden biri Rusya parçalanırken Türkiye’nin sınırında hemen kurmuş oldukları Ermenistan bu ülkenin geçmişte kendilerinin yapmış oldukları soykırımı, geçmişte tam tersi olan Türkiye Ermenistan halkına bağrını açmış olup Ermenistan halkını ülkede barındırmış ve hatta koruyup kollamış eşit haklar verip ülkemizde olan Ermenileri halkına Türk halkına göre bir çok haklar ve üstünlükler bile verilmiştir.

Siyonistler ne yaptılar. Yıllarca bir soykırım deyip ortaya bir dedikodu atıp kendi meclislerinde kendi topluluklarında bunu gündem konusu yapıp sırf dünya üzerindeki  itibarımızı yıpratıp ülkemizi suçlamaktı.

Bu bitmeden komşu ülkemiz olan Irak ile İran’ı yıllarca hiç yere savaştırıp orada Irak ülkesini parçalayıp Ermenilerin oyunlarının aynı senaryoyu burada uygulamaktalar. Bakın şimdi orada terör olarak örgütledikleri kişileri illerde Türkiye bakın işte Kürt halkına soykırım yapmaktadır. Diyecekler ve Türk halkının Kürt halkına düşürüp buradan nemalanmakta olan bu siyonistlerin oyunlarıdır. Geçmişe bakın Kürt halkını en iyi vatandaş eden tüm hak ve hürriyetlerini benimseyip vatandaş kılan kütleye düşman edilmekte olan Kürt halkının ne kadar zavallı olduklarını şimdi çok iyi ve net görmekteyim. Ülkemizi geçmişten günümüze başta savunma alanında olmakla beraber bir çok teknolojik bakımdan geri bırakmaya çalışan siyonist devletlere karşı ülkemiz başta savunma sanayisi olarak güçlenip sanayileşmeye yönelmesini kabullenemeyen bu siyonistler şimdi ekonomik baskılar yaparak siz bu savunma füzeleri alamasınız. Hiç kusura bakmayın kuruyoruz, hata gelecekte daha iyi teknolojisi olan füzeleri beraber Rusya ile üretip dünya ülkelerine satacağız.

Sizler değil ekonomik baskı sizler geçmişinizden günümüze halen dünya muhtelif yerlerinde terörist yaptırımları yaparak terörün en büyük finansmanları olarak destekler verip ülkeleri yıkan halkı yok eden siyonistlerin maddi olarak en büyük destekçileri olan Arap ülkelerin kralları sizlere köle olmaya ve sizlerin kurmuş olduğunuz sistemle Müslümanları Müslümanların paralarıyla yok ederken sözde Müslüman olan Arap kralları sizlere kölelik etmeye devam ediyorlar. Sizler ülkemiz olarak bizlerin geçmişte kurdurduğunu hükumet yok artık şimdi halkımızın gerçek iradesi ve vatan sevdalıları vardır.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.