Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

TURANLARI BİZLER YÜCELTECEĞİZ SEN DEĞİL

Yeni kurulacak parti hadi bakalım hayırlısı olsun. Emir ve talimatlar direk aldığından kurulacak partinin tüm talimat ve gelişmelerini direktif olarak almasından ve kurulacak partinin il çalışmalarının talimatlarını bile almış durumdadır. Bu locanın yapısı tek taraflı ve tek bir hedeften olaya bakmaz. Geçmişten bu günlere bakıldığında hep değişik plan projeler ve farklı kesimlerden iletişim içinden bağlantılı çalışmalar üzerinden faaliyet göstermişlerdir. Bakın bu loca üyeleri ve yetiştirme tarzlarına bakıldığında hepsi aynı şekilde ve aynı sistem mettik üzerinde yapılmakta ve değişik versiyonlar ile şekillenmektedir. Bakın bu FETÖ örgütü ile PKK örgütü arasında hiçbir fark yok bileri dağda silahlı eğitim ile devletine, vatanına, milletine, ulusuna ihanet için eğitilmiş ve öylece aşılandırılmıştır. Bir diğeri ise devlet içinde devleti ele geçirme ve devletim kurumları üzerinde vatana, millete, devlete ihanet için ellerinden gelen her çabayı sarf edenlerdir. Şimdi bu iki yapının içindeki sisteme bakıldığında denklemede bir fark var mı? Yoktur tabi ki yoktur. Çünkü bunları yapan yaptıran güçlerin aynı merkezden aynı sistem metrikten yönetilip yapılandığından dolayı aynıdır. Şimdi bu kadar zaman içinde böylesi emek verilmiş böylesi güçlere getirilmiş durumda birde böylece başarısız kalınmış olmalarından dolayı şimdi bu işlevleri yapan yaptıran güçlerin bu oyundan vazgeçeceğini mi sanıyorsunuz. Kusura bakmayın sizler tamamen aldanıyor ve hayal kuruyorsunuz. Bunun geçmişteki siyasi kanadı olan ve siyaset ayakları olarak tabir edilen partinin ve siyasetçilerinde bu konuda başarısız olmalarından dolayı büyük bir yanılgı içine düşürülmüşlerdir. Ülkemizin başarıdan başarıya koşmakta olan ve kurulduğu günden buyana sürekli güven tazeleyen her seçimde bir öncekinden daha başarılı sonuçlar elde etmesinden dolayı bu olgulaşmanın bir an önce önünü kesmeye var güçleriyle işe koyulmaktadırlar. Şimdi bu vesile ile ülkemdeki asil kanından olan ve gözlerini kırpmadan can veren aslan yiğitlerimin kulanmış olduğu bir deyimi ile bir Turanlarız. Bu ismimizi kullanmasına izin vermeyiz. Bizi ihanete uğratan ve bizleri satan bizleri dış güçlere emrine koyacak kişilerin emri havalesine koyacak hiçbir güce kişiye biat etmeyeceğimizi şimdiden söyleyelim. Turan ismi ile yola çıkarsan bunu başta diyeyim senin güneydoğudaki yandaşların seni doğu ve güneydoğuda hezimete uğratırlar bunu bilesin. Orada eski yapıların devamı olan kişiler ile yola çıkman seni çok ihya etmeyecektir. Bizim halkımızın geçmişinden günümüze gelen turan isminin asıl amacını bizim yapacağımız başarılı kalkınma ve geleceğe birlik içinde yücelecek olan varlığımızın adıdır. Bunu sen kullanamasın partinin ismini buna müsaade etmeyeceklerdir.  
Ekleme Tarihi: 23 Ağustos 2017 - Çarşamba

TURANLARI BİZLER YÜCELTECEĞİZ SEN DEĞİL

Yeni kurulacak parti hadi bakalım hayırlısı olsun.

Emir ve talimatlar direk aldığından kurulacak partinin tüm talimat ve gelişmelerini direktif olarak almasından ve kurulacak partinin il çalışmalarının talimatlarını bile almış durumdadır.

Bu locanın yapısı tek taraflı ve tek bir hedeften olaya bakmaz. Geçmişten bu günlere bakıldığında hep değişik plan projeler ve farklı kesimlerden iletişim içinden bağlantılı çalışmalar üzerinden faaliyet göstermişlerdir.

Bakın bu loca üyeleri ve yetiştirme tarzlarına bakıldığında hepsi aynı şekilde ve aynı sistem mettik üzerinde yapılmakta ve değişik versiyonlar ile şekillenmektedir.

Bakın bu FETÖ örgütü ile PKK örgütü arasında hiçbir fark yok bileri dağda silahlı eğitim ile devletine, vatanına, milletine, ulusuna ihanet için eğitilmiş ve öylece aşılandırılmıştır. Bir diğeri ise devlet içinde devleti ele geçirme ve devletim kurumları üzerinde vatana, millete, devlete ihanet için ellerinden gelen her çabayı sarf edenlerdir.

Şimdi bu iki yapının içindeki sisteme bakıldığında denklemede bir fark var mı? Yoktur tabi ki yoktur.

Çünkü bunları yapan yaptıran güçlerin aynı merkezden aynı sistem metrikten yönetilip yapılandığından dolayı aynıdır.

Şimdi bu kadar zaman içinde böylesi emek verilmiş böylesi güçlere getirilmiş durumda birde böylece başarısız kalınmış olmalarından dolayı şimdi bu işlevleri yapan yaptıran güçlerin bu oyundan vazgeçeceğini mi sanıyorsunuz. Kusura bakmayın sizler tamamen aldanıyor ve hayal kuruyorsunuz.

Bunun geçmişteki siyasi kanadı olan ve siyaset ayakları olarak tabir edilen partinin ve siyasetçilerinde bu konuda başarısız olmalarından dolayı büyük bir yanılgı içine düşürülmüşlerdir.

Ülkemizin başarıdan başarıya koşmakta olan ve kurulduğu günden buyana sürekli güven tazeleyen her seçimde bir öncekinden daha başarılı sonuçlar elde etmesinden dolayı bu olgulaşmanın bir an önce önünü kesmeye var güçleriyle işe koyulmaktadırlar.

Şimdi bu vesile ile ülkemdeki asil kanından olan ve gözlerini kırpmadan can veren aslan yiğitlerimin kulanmış olduğu bir deyimi ile bir Turanlarız. Bu ismimizi kullanmasına izin vermeyiz.

Bizi ihanete uğratan ve bizleri satan bizleri dış güçlere emrine koyacak kişilerin emri havalesine koyacak hiçbir güce kişiye biat etmeyeceğimizi şimdiden söyleyelim.

Turan ismi ile yola çıkarsan bunu başta diyeyim senin güneydoğudaki yandaşların seni doğu ve güneydoğuda hezimete uğratırlar bunu bilesin. Orada eski yapıların devamı olan kişiler ile yola çıkman seni çok ihya etmeyecektir.

Bizim halkımızın geçmişinden günümüze gelen turan isminin asıl amacını bizim yapacağımız başarılı kalkınma ve geleceğe birlik içinde yücelecek olan varlığımızın adıdır. Bunu sen kullanamasın partinin ismini buna müsaade etmeyeceklerdir.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.