Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

TÜM VATANDAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM

Beyler artık tüm ülkemin vatanımın halkına teşekkür ederim. Arkadaşlar değerli vatandaşlarım. Artık darbe bitmiştir. Ama bu demek değildir ki darbeciler ve darbe girişiminde bulunacak ihanetçi ve çapulcu Siyonist emperyalist güçlerin uşakları ve adamlıklarını yapan şahsiyetsiz şahısların bitmiş demesi değildir. Şimdi asıl bu zamandan sonra çok ayık ve uyanık olmamız gerektiğini bilmemiz hatta öyle yaşamamız gerektiğini çok iyi bilmeliyiz. Bu ülkemizin milletimizin vatanımızın ne kadar da düşmanı ve ülkemizin yıkılmasını dağılmasını isteyen düşmanlarımız ve onların emrinde olan domuzları artık net her kesim çıplak gözle gördü. Bizim artık devlet olarak ilk görevimiz AB müzakere bakanlığı denilen bir bakanlığı tamamen kaldırıp yerinde bu bakanlığa yeni iki görev verelim. Birinci görev Türkî birlikleri bakanlığı ikinci görev ise İslam birliği bakanlık görevini verip yeni dönemde yenidünya düzeninde artık geçmişte ki gibi artık kendimiz lider olmamızın gereksimi bilinçler içersinde artık hareket etmemizin gerektiğini değil artık görevimizin olduğunu bilerek işe koyulmamız gerekmektedir. Bu günlerde yapılacak önemli bir görüşme aslında dünya düzeninde yeniden yapılandırma adına yapılacak bir ziyaret olacağını şimdiden söylememiz gerektirmektedir. Reisi cumhurumuz yapacağı görüşme ile komşumuz olan Suriye iç savaşında artık sonlandırılacağını. Suriye içinde yuvalanıp duran işgalci güçlerin tümüne artık resti koyacaklarının kesinlikle Suriye topraklarının bölünmeden parçalanmasına müsaade edilmeyeceğini bilakis orada bulunan her kesimden her dilden, dinden, insanların birlik beraberlik içersinde yaşamasına müsaade edilip öylece yeniden yapılandırıp barışın sağlanacağının teminatı da verilecektir. Bunların yapılanması ile işin özünde artık orta doğuya bela olan dünyayı bir birine bırakıp sürekli kendi işgalciliğini görmeden orta doğuda kan dökmedikleri ülke neredeyse bırakmayan İsrail'in artık sonlandırılacağının da bir teminatı olan bir görüşme sağlanacağının açık ifadesi olacaktır. Ülkemizin kalkınması ekonomide tüm gücüyle yenilenen hatta öyle bir ekonomik ve yatırım hamleleri ile kalkınma programlarının düzenlenmesini sağlayan bir ülke olmasını sağlamış olmamız ekonomik olarak hiçbir sıkıntımızın kalmadığını ve hatta öyle bazen öylesi bir yaşam içersinde girmiş bulunuyor ki tüm dünya artık ülkemizde yaşamak ülkemizin vatandaşı olmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır milyonlarca insanların meydanlara dökülmesi tüm dünyaya resmen bakın biz diriyiz biz yaşıyoruz biz halen buradayız dercesine göğüslerini siper etmeye hazırlar.
Ekleme Tarihi: 15 Ağustos 2016 - Pazartesi

TÜM VATANDAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM

Beyler artık tüm ülkemin vatanımın halkına teşekkür ederim.

Arkadaşlar değerli vatandaşlarım. Artık darbe bitmiştir. Ama bu demek değildir ki darbeciler ve darbe girişiminde bulunacak ihanetçi ve çapulcu Siyonist emperyalist güçlerin uşakları ve adamlıklarını yapan şahsiyetsiz şahısların bitmiş demesi değildir.

Şimdi asıl bu zamandan sonra çok ayık ve uyanık olmamız gerektiğini bilmemiz hatta öyle yaşamamız gerektiğini çok iyi bilmeliyiz.

Bu ülkemizin milletimizin vatanımızın ne kadar da düşmanı ve ülkemizin yıkılmasını dağılmasını isteyen düşmanlarımız ve onların emrinde olan domuzları artık net her kesim çıplak gözle gördü.

Bizim artık devlet olarak ilk görevimiz AB müzakere bakanlığı denilen bir bakanlığı tamamen kaldırıp yerinde bu bakanlığa yeni iki görev verelim. Birinci görev Türkî birlikleri bakanlığı ikinci görev ise İslam birliği bakanlık görevini verip yeni dönemde yenidünya düzeninde artık geçmişte ki gibi artık kendimiz lider olmamızın gereksimi bilinçler içersinde artık hareket etmemizin gerektiğini değil artık görevimizin olduğunu bilerek işe koyulmamız gerekmektedir.

Bu günlerde yapılacak önemli bir görüşme aslında dünya düzeninde yeniden yapılandırma adına yapılacak bir ziyaret olacağını şimdiden söylememiz gerektirmektedir.

Reisi cumhurumuz yapacağı görüşme ile komşumuz olan Suriye iç savaşında artık sonlandırılacağını. Suriye içinde yuvalanıp duran işgalci güçlerin tümüne artık resti koyacaklarının kesinlikle Suriye topraklarının bölünmeden parçalanmasına müsaade edilmeyeceğini bilakis orada bulunan her kesimden her dilden, dinden, insanların birlik beraberlik içersinde yaşamasına müsaade edilip öylece yeniden yapılandırıp barışın sağlanacağının teminatı da verilecektir.

Bunların yapılanması ile işin özünde artık orta doğuya bela olan dünyayı bir birine bırakıp sürekli kendi işgalciliğini görmeden orta doğuda kan dökmedikleri ülke neredeyse bırakmayan İsrail'in artık sonlandırılacağının da bir teminatı olan bir görüşme sağlanacağının açık ifadesi olacaktır.

Ülkemizin kalkınması ekonomide tüm gücüyle yenilenen hatta öyle bir ekonomik ve yatırım hamleleri ile kalkınma programlarının düzenlenmesini sağlayan bir ülke olmasını sağlamış olmamız ekonomik olarak hiçbir sıkıntımızın kalmadığını ve hatta öyle bazen öylesi bir yaşam içersinde girmiş bulunuyor ki tüm dünya artık ülkemizde yaşamak ülkemizin vatandaşı olmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır milyonlarca insanların meydanlara dökülmesi tüm dünyaya resmen bakın biz diriyiz biz yaşıyoruz biz halen buradayız dercesine göğüslerini siper etmeye hazırlar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.