Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

TÜM OYUNLARIN MİMARI YOK OLMAKTADIR

Ülkem üzerinden oynanan oyunlara bir yenisi ekleyenleri izlemeye devam ediyoruz. Bir gün içersinde yurt dışından bir takım insanlar çağırılıyor. Türk vatandaşları olan personeller ne tesadüf o gün hepsine izin veriliyor. Aynı gün içinde tüm kameralar arızalı oluyor. Bir ziyaretçi konsolosluğa yalnız alınıyor ve haber yok oluyor. Bu kadar tesadüfü yolda geçen bir zavallı aciz insana desen o bile durup böylesi saçma bir senaryoyu yazana gülerler der. Şimdi bu senaryoyu yazan liderleri hatta bu senaryonun başkahramanı olan ülke kalkıp hem de ülkenin lideri kalkıp özel açıklamada bulunması ne kadar manidar ve ne kadar önemli bir oyun olduğunu ortaya koymuştur. Ülkemiz üzerinden oynanan oyunların bununla kalmayıp bu olayın ülkemizde güvenliğin ve böylesi bir sözde dost görünen ülkenin konsolosluğunda yapılması tabi ki bizleri derinden üzmekte hatta bizlere karşı yapılan bir hakaret niteliğinde eylemdir. Bu yapılan oyunun içinde konsolosluktaki kişilerinde bu oyunu oynatan ülkenin piyonları oldukları ve özelikle ülkelerinin liderleri de Amerika ülkesine bağlı ve Amerika emri havalesinde hizmet veren kişilerdir. Amerika ülkemiz üzerinden tüm oyunları İsrail adına oynatıp ülkemizi parçalamak isteyenlerin oyunlarının son halkaları değildir. Bakın oyun sonunda neler çıkacak? Amerika yine bu esnada Suudi Arabistan’a silah satışları yapacaklar bu satıştan büyük kazançlar elde edecekler. Bu kazançlardan Amerika kasasına büyük bir getiri koymuş olacaktır. Sonrası yine orada yapmış oldukları eylem ve piyonlarına bölgede terör eylemleri ülkelerde iç savaşlar yaptırımları devam edecektir. İşte sonuçta bakın dünya üzerinde nerede bir iç savaş nerde bir katliam varsa orada Amerika askerleri orada Amerika temsilcileri vardır. Kuveyt bakanı birleşmiş meclisinde hitap ettiği gibi bakın işte uyanan ülkelerin arasına girmektedir. Bakın katar ülkemiz ile istişare ile yol aldığından kalkınma ve başarılı bir gelişme göstermektedir. Buna müdahil olan Kuveyt bunun farkına varmasıyla artık Kuveyt’e ülkemiz ile olan ilişkilerini en üst seviyelere çıkarma trendine girmiştir. Bu yapılan tüm oyunlar ile sonuç itibarıyla artık Amerika ülkesinin ekonomik krizlere girmiş bulunmaktadır. Bu krizlerden böylesi parası çok olan ülkelere yaptırmakta olduğu baskılarla ekonomisini düzeltmeye çalışsa da artık çok geç kalındığını ve bu ekonomik krizin tam 1990 yıllarından beri gelmektedir. Irak’ı parçalamakla oradan yapmış olduğu rantlardan elde etiği servetler yine kurtarmasına engel olamadığı gibi artı Suudi Arabistan da kendisini kurtaramayacaktır. Amerika ülkesi ekonomik olarak bitmiştir şimdi destekçisi olan İsrail yatırımlarını çekmesi ile iki ülke birden çökecek ve artık İsrail ve Amerika ülkeleri büyük bir hüsrana uğrayarak iflaslarını beyan edecekler.      
Ekleme Tarihi: 15 Ekim 2018 - Pazartesi

TÜM OYUNLARIN MİMARI YOK OLMAKTADIR

Ülkem üzerinden oynanan oyunlara bir yenisi ekleyenleri izlemeye devam ediyoruz.

Bir gün içersinde yurt dışından bir takım insanlar çağırılıyor. Türk vatandaşları olan personeller ne tesadüf o gün hepsine izin veriliyor. Aynı gün içinde tüm kameralar arızalı oluyor. Bir ziyaretçi konsolosluğa yalnız alınıyor ve haber yok oluyor.

Bu kadar tesadüfü yolda geçen bir zavallı aciz insana desen o bile durup böylesi saçma bir senaryoyu yazana gülerler der.

Şimdi bu senaryoyu yazan liderleri hatta bu senaryonun başkahramanı olan ülke kalkıp hem de ülkenin lideri kalkıp özel açıklamada bulunması ne kadar manidar ve ne kadar önemli bir oyun olduğunu ortaya koymuştur.

Ülkemiz üzerinden oynanan oyunların bununla kalmayıp bu olayın ülkemizde güvenliğin ve böylesi bir sözde dost görünen ülkenin konsolosluğunda yapılması tabi ki bizleri derinden üzmekte hatta bizlere karşı yapılan bir hakaret niteliğinde eylemdir.

Bu yapılan oyunun içinde konsolosluktaki kişilerinde bu oyunu oynatan ülkenin piyonları oldukları ve özelikle ülkelerinin liderleri de Amerika ülkesine bağlı ve Amerika emri havalesinde hizmet veren kişilerdir.

Amerika ülkemiz üzerinden tüm oyunları İsrail adına oynatıp ülkemizi parçalamak isteyenlerin oyunlarının son halkaları değildir.

Bakın oyun sonunda neler çıkacak? Amerika yine bu esnada Suudi Arabistan’a silah satışları yapacaklar bu satıştan büyük kazançlar elde edecekler. Bu kazançlardan Amerika kasasına büyük bir getiri koymuş olacaktır.

Sonrası yine orada yapmış oldukları eylem ve piyonlarına bölgede terör eylemleri ülkelerde iç savaşlar yaptırımları devam edecektir.

İşte sonuçta bakın dünya üzerinde nerede bir iç savaş nerde bir katliam varsa orada Amerika askerleri orada Amerika temsilcileri vardır.

Kuveyt bakanı birleşmiş meclisinde hitap ettiği gibi bakın işte uyanan ülkelerin arasına girmektedir. Bakın katar ülkemiz ile istişare ile yol aldığından kalkınma ve başarılı bir gelişme göstermektedir. Buna müdahil olan Kuveyt bunun farkına varmasıyla artık Kuveyt’e ülkemiz ile olan ilişkilerini en üst seviyelere çıkarma trendine girmiştir.

Bu yapılan tüm oyunlar ile sonuç itibarıyla artık Amerika ülkesinin ekonomik krizlere girmiş bulunmaktadır. Bu krizlerden böylesi parası çok olan ülkelere yaptırmakta olduğu baskılarla ekonomisini düzeltmeye çalışsa da artık çok geç kalındığını ve bu ekonomik krizin tam 1990 yıllarından beri gelmektedir. Irak’ı parçalamakla oradan yapmış olduğu rantlardan elde etiği servetler yine kurtarmasına engel olamadığı gibi artı Suudi Arabistan da kendisini kurtaramayacaktır.

Amerika ülkesi ekonomik olarak bitmiştir şimdi destekçisi olan İsrail yatırımlarını çekmesi ile iki ülke birden çökecek ve artık İsrail ve Amerika ülkeleri büyük bir hüsrana uğrayarak iflaslarını beyan edecekler.

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.