Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

TÜM KADINLARIN GÜNÜNÜ KUTLARIM

Bu gününüz kutlu olsun. Kadın denince aklıma ilk annem gelir aklıma güzel annem can annem. Kadın günümüzde ki insanların hepsinin ila ki bir anneden olduğundan her insanın bir anneden bir candan olduğunu bilerek her kes için anne bir candır. Can olan anneler kadınlarımız hepsi birer anne olarak görmek hepimizin bir görevi annelerin kıymetini bilmemiz gerekmektedir.  Hadislerle atasözlerimizle kadınlarımız annelerimiz övgü ile hep yücelterek anlatılmış tanılanmıştır. Günümüzde ise insanlarımız ve yaşam felsefelerinde hep kadınlarımıza hakaret kadınlarımızı hep dert keder elem ile yaşatma içerisine girilmiştir. Her gün ülkemin bir yerlerinde kadına şiddet, kadına ölüm, kadınlarımıza kıyım böyle durumlara maruz bırakan kişilerin var olması beni ve toplumu gerçekten rahatsız ve mutsuz etmektedir. Kadınlarımızın en büyük görevlerinden biri başarılı ve kalkınan her erkeğin arkasında ila ki başarılı bir kadının olduğu tespitlerle tasdik edilmektedir. Yaz aylarında tarlada bağda bahçede çalışan kadınlarımız yemekte yapmada ekmek yapmada evin hayatın en ağır yükleri hep kadınlarımızın omuzlarında. Bu kadınlarımızın bizler için bir medarı iftihar ile gururla övgüleri hak eden kadınlarımızın bizler için elleri öpülecek kadınlarımızın özel bir günü değil her gün onlara saygı değer vermemiz gerektiğini bilmemiz lazım. Ülkemde yaşanan olayların hepsinde öncelikle bir eğitimsizlikten onlara aile içi eğitim verilmediğinden eğitimsiz insanın önce annesine ailesine saygısı olmadığından etrafındaki kadınlara hiç saygı duyamaz durum böyle olunca halk arasında kadınlara yapılan hakaret ve eylemler yapılmaktadır. Aile içi eğitimin annelerin kadınların varlığını bilinçlerine yerleştirmek gerekmektedir. Kadınlar bizler için birer varlık birer lütuf olan kadınlarımızın şahsiyetlerine önem ve değer vermemizin gerektiğini kadın demek başarı demek, kadın demek, anne demek, hepsinden önemlisi kadın demek erkek ile evlendiğinde eşi bedenin canının parçası demektir. Benim için kadınlara özel gün değil her gün kadınlarımız başta anneler olmak üzere hepsinin baş tacı olan kadınlarımızın sevgi ile saygı ile hepsinden önemlisi olan hürmetle anarak ben tüm kadınlarımızı kutlar kadınlarımızın bizler için yüce rabbimin bizlere birer emaneti olduğunu bilerek. Sizler bizler için en değerli varlıklar olarak tümünüzü yürekten kutlar hepinize kucak dolusu sevgi saygı ile en güzel günler dileyerek gününüzü kutlarım.        
Ekleme Tarihi: 08 Mart 2017 - Çarşamba

TÜM KADINLARIN GÜNÜNÜ KUTLARIM

Bu gününüz kutlu olsun.

Kadın denince aklıma ilk annem gelir aklıma güzel annem can annem.

Kadın günümüzde ki insanların hepsinin ila ki bir anneden olduğundan her insanın bir anneden bir candan olduğunu bilerek her kes için anne bir candır.

Can olan anneler kadınlarımız hepsi birer anne olarak görmek hepimizin bir görevi annelerin kıymetini bilmemiz gerekmektedir. 

Hadislerle atasözlerimizle kadınlarımız annelerimiz övgü ile hep yücelterek anlatılmış tanılanmıştır. Günümüzde ise insanlarımız ve yaşam felsefelerinde hep kadınlarımıza hakaret kadınlarımızı hep dert keder elem ile yaşatma içerisine girilmiştir.

Her gün ülkemin bir yerlerinde kadına şiddet, kadına ölüm, kadınlarımıza kıyım böyle durumlara maruz bırakan kişilerin var olması beni ve toplumu gerçekten rahatsız ve mutsuz etmektedir.

Kadınlarımızın en büyük görevlerinden biri başarılı ve kalkınan her erkeğin arkasında ila ki başarılı bir kadının olduğu tespitlerle tasdik edilmektedir. Yaz aylarında tarlada bağda bahçede çalışan kadınlarımız yemekte yapmada ekmek yapmada evin hayatın en ağır yükleri hep kadınlarımızın omuzlarında. Bu kadınlarımızın bizler için bir medarı iftihar ile gururla övgüleri hak eden kadınlarımızın bizler için elleri öpülecek kadınlarımızın özel bir günü değil her gün onlara saygı değer vermemiz gerektiğini bilmemiz lazım.

Ülkemde yaşanan olayların hepsinde öncelikle bir eğitimsizlikten onlara aile içi eğitim verilmediğinden eğitimsiz insanın önce annesine ailesine saygısı olmadığından etrafındaki kadınlara hiç saygı duyamaz durum böyle olunca halk arasında kadınlara yapılan hakaret ve eylemler yapılmaktadır. Aile içi eğitimin annelerin kadınların varlığını bilinçlerine yerleştirmek gerekmektedir. Kadınlar bizler için birer varlık birer lütuf olan kadınlarımızın şahsiyetlerine önem ve değer vermemizin gerektiğini kadın demek başarı demek, kadın demek, anne demek, hepsinden önemlisi kadın demek erkek ile evlendiğinde eşi bedenin canının parçası demektir.

Benim için kadınlara özel gün değil her gün kadınlarımız başta anneler olmak üzere hepsinin baş tacı olan kadınlarımızın sevgi ile saygı ile hepsinden önemlisi olan hürmetle anarak ben tüm kadınlarımızı kutlar kadınlarımızın bizler için yüce rabbimin bizlere birer emaneti olduğunu bilerek. Sizler bizler için en değerli varlıklar olarak tümünüzü yürekten kutlar hepinize kucak dolusu sevgi saygı ile en güzel günler dileyerek gününüzü kutlarım.    

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.