Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

TÜM EYLEMLERİN SONU OLDU BU DARBE

Ülkemde yapılan darbe girişiminin kaçıncısı artık öyle çok oldu ki sayısını ve tarihlerini artık karıştırdık. Ülkemde ihanet içersinde yapılan eylemlerin nerde ise hepsinde bu yapıcıların emri vakisi içersinde yapılmıştır. Ülkemizde artık halkıma vatanıma hatta tüm terör örgütlerine yönelik yapılacak eylemlerin artık sonlandırılacağı bilinmelidir. Bakın ülkemin Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesinde artık terör adına eylem yapan güçlerinde halk vatandaş olarak istenilmediğini apaçık görür oldular. Şimdi sıra Doğu Anadolu bölgesinde eylemlerin yapması için dışarıdan zorunlu yönlendirme ile zorla yaptırmak için mücadele vermek için yıllarca kendi emelleri için kullandıkları örgütün dış güç bağlantısını emri vaki ile sıkıştırma ile zorlama yoluyla yaptırmaya gidecekler. İçerden bu yapılara bilgi sızdırma yapılmayacak. Artık bunlara bilgiler verilmeden operasyonlar gerçekleşecektir. Bu durumda yapılacak her eylemi artık karşı güçler eylemciler bilgiler alamayacak ve böylesi bir durumda operasyonda büyük zayi verecek olan örgüt güçlerin kayıpları çok olacağından zorunlu olarak operasyona girmemeye özen gösterecekler. Bundan sonra artık böylesi durumlarda iç bölgelere kadar girişler önlenmiş olacak çünkü iç bölgelere kadar gide bilen terör örgüt elemanları mühimmatlara göz yuman ihanetçi yardımcı güvenlik güçlerindeki bağlantılar bitiğinden artık bu konuda çok zorluklar içinde kalacaklar. Artık terör örgütlerin elemanları artık bu bilgiden yoksun kalacaklar ki geçmişte insansız hava araçlarının İsrail menşeli olması nedeniyle kendi bilgileri doğrultusunda kullanıldığından kendi istedikleri gibi eylemlerini işletiyorlardı artık bunlarında yerli araçlara dönüşmesi oda ayrı bir bağlantı kopukluğu yaşattığının artık terör güçlerin bölgesel olarak sonuçlamıştır. Artık dışarıda olan terör güçlerinin artık yurt içinde eylemler gerçekleştirmesi artık zor bir hal almış oluyor. Bundan sonra kurum içersinde ispiyoncu ve ihanetçilerin olmaması için artık gerekli özveriliği gösterirsek artık dışarıda olan terörlerin eylem yapması çok zorunlu bir haldeler. Ülkemiz içinde yapılan bu eylem ile birçok şeyin artık netleştiğini devlet içinde devlet olmakta olan güçlerin sonlandığını artık devletimin içinde ihanetçi şahsiyetlerin sonlandığının kesin bir göstergesi yaşanmış olmaktadır. Geçmişte ülkem içinde yapılan eylemlerin genelinde bu devlet içinde ihanetçilerin yaptığının apaçık ortaya çıkmış olması artık ülkem içinde devletime karşı güvensiz olan halkımız da artık gerçekleri görünce devletine vatanına hükümetine artık tamamen bir güven içersinde birlik beraberlik içersinde yaşadığımızın artık gerçekleri görür oldular. Artık ülkemde dil din ayırımı yapmaksızın birlik beraberlik içersinde kenetleşme paylaşma içersinde yaşamaya kenetlenmeye yöneleceklerdir.
Ekleme Tarihi: 09 Ağustos 2016 - Salı

TÜM EYLEMLERİN SONU OLDU BU DARBE

Ülkemde yapılan darbe girişiminin kaçıncısı artık öyle çok oldu ki sayısını ve tarihlerini artık karıştırdık.

Ülkemde ihanet içersinde yapılan eylemlerin nerde ise hepsinde bu yapıcıların emri vakisi içersinde yapılmıştır.

Ülkemizde artık halkıma vatanıma hatta tüm terör örgütlerine yönelik yapılacak eylemlerin artık sonlandırılacağı bilinmelidir.

Bakın ülkemin Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesinde artık terör adına eylem yapan güçlerinde halk vatandaş olarak istenilmediğini apaçık görür oldular.

Şimdi sıra Doğu Anadolu bölgesinde eylemlerin yapması için dışarıdan zorunlu yönlendirme ile zorla yaptırmak için mücadele vermek için yıllarca kendi emelleri için kullandıkları örgütün dış güç bağlantısını emri vaki ile sıkıştırma ile zorlama yoluyla yaptırmaya gidecekler.

İçerden bu yapılara bilgi sızdırma yapılmayacak. Artık bunlara bilgiler verilmeden operasyonlar gerçekleşecektir.

Bu durumda yapılacak her eylemi artık karşı güçler eylemciler bilgiler alamayacak ve böylesi bir durumda operasyonda büyük zayi verecek olan örgüt güçlerin kayıpları çok olacağından zorunlu olarak operasyona girmemeye özen gösterecekler.

Bundan sonra artık böylesi durumlarda iç bölgelere kadar girişler önlenmiş olacak çünkü iç bölgelere kadar gide bilen terör örgüt elemanları mühimmatlara göz yuman ihanetçi yardımcı güvenlik güçlerindeki bağlantılar bitiğinden artık bu konuda çok zorluklar içinde kalacaklar.

Artık terör örgütlerin elemanları artık bu bilgiden yoksun kalacaklar ki geçmişte insansız hava araçlarının İsrail menşeli olması nedeniyle kendi bilgileri doğrultusunda kullanıldığından kendi istedikleri gibi eylemlerini işletiyorlardı artık bunlarında yerli araçlara dönüşmesi oda ayrı bir bağlantı kopukluğu yaşattığının artık terör güçlerin bölgesel olarak sonuçlamıştır.

Artık dışarıda olan terör güçlerinin artık yurt içinde eylemler gerçekleştirmesi artık zor bir hal almış oluyor. Bundan sonra kurum içersinde ispiyoncu ve ihanetçilerin olmaması için artık gerekli özveriliği gösterirsek artık dışarıda olan terörlerin eylem yapması çok zorunlu bir haldeler.

Ülkemiz içinde yapılan bu eylem ile birçok şeyin artık netleştiğini devlet içinde devlet olmakta olan güçlerin sonlandığını artık devletimin içinde ihanetçi şahsiyetlerin sonlandığının kesin bir göstergesi yaşanmış olmaktadır.

Geçmişte ülkem içinde yapılan eylemlerin genelinde bu devlet içinde ihanetçilerin yaptığının apaçık ortaya çıkmış olması artık ülkem içinde devletime karşı güvensiz olan halkımız da artık gerçekleri görünce devletine vatanına hükümetine artık tamamen bir güven içersinde birlik beraberlik içersinde yaşadığımızın artık gerçekleri görür oldular.

Artık ülkemde dil din ayırımı yapmaksızın birlik beraberlik içersinde kenetleşme paylaşma içersinde yaşamaya kenetlenmeye yöneleceklerdir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.