Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

SURUÇ HALKINI GALEYANA GETİRMEKTİR BUNA AYIK OLALIM

20 Temmuz 2015 ülkemde kanlı bir eylem vakası olarak not düşüldü.Büyük düşman oyunları bitmez bitmeyeceğini her defasında dile getirmişim. Yine getirmeye devam edeceğim.İsrail ve Amerika Kürt halkımızın üzerinden oynamak isteyim ülkemdeki yönetimin lav etmesi için ellerinden gelen her yolu denektedirler.Biraz geriye gidelim. Gezi olaylarında Kürt halkı sokağa dökülmedi diye kendi oyunlarına gelinmedi diye feryat figan etiller. Onlara uşaklık edenlerin kendi askerleri değil adeta emir erleri gibi onlardan gelen talimatları bire bir uygulayan ve onların emri havalesinde çalışan paralelciler ülkemde halen onların lehine yayın yapmakta ve onların emri doğrultularında halen hareket etmektedirler.Bunların oyunları bitmez diyorum. Seçim arifesinde Diyarbakır'da HDP mitinginde yapılan eylemin tamamen onların düzenlemiş olduğu bir oyun olduğu apaçık ortaya çıktı ve ne ilginçtir ki emniyet birimlerini suçladılar peki şimdi sizlere sormazlar mı? Emniyet içersinde sizin ne kadar ekip ve elamanlarınız var nerde ise geçişten bu güne kadar hepsi sizin emri havalenizde idiler.Hatta eski İçişler bakanı sizin gazeteniz yayın kuruluşunuz basıldığında orada adeta kalkanlık yapacak kadar kendini beli eden şahsiyetleri de gördük.Şimdi dünkü olayın yaşandığı anda nasıl oluyor Ankara OTÜ da pankart açılıyor Suruç'ta katliam yapılacak deniliyor.Ne ilginçtir şimdi Türkiye ile Rusya birlikte hareket ediyor diye hemen yapılan patlamanın Rusya menşeli olduğu söyleniyor.Bunların hepsi ülkemizin ve var olan güçlü bir hükümet iradesinin varlığını bütünlüğünü hazım edemeyen Siyonist ve emperyalist güçlerin ülkemizin kalkınmasına ve ülkemizin birlik ve bütünlüğüne göz diken o zalimlerin o çocuk katillerinin kendi ülkelerindeki kana doymayıp bizim ülkemizi de yıllardır kana böldükleri ve halende bölüp parçalamak istediklerinden yapılan oyunlardır.Dün yapılan eylemin tek suçlusu ve sorumlusu paralel yapının başının ülkemize iadesinin istenmesine ramak kala yapılan bu saldırı az biz zamanda olsa oyalayıp yapının başı olan şahsı zaman içersinde ortadan kaybetmektir.Geçmişte demiştim yine diyorum teslim etmeyecekler imha ederler. Ülkemin halkının başı sağ olsun ölen vatan evlatlarımıza haktan rahmet diler kederli başta ailelerine ve tüm ulusumuza başımız sağ olsun lütfen artık bu paralel ve bu gibi oluşumlara biat etmeyelim galeyana gelmeyelim.
Ekleme Tarihi: 22 Temmuz 2015 - Çarşamba

SURUÇ HALKINI GALEYANA GETİRMEKTİR BUNA AYIK OLALIM

20 Temmuz 2015 ülkemde kanlı bir eylem vakası olarak not düşüldü.
Büyük düşman oyunları bitmez bitmeyeceğini her defasında dile getirmişim. Yine getirmeye devam edeceğim.
İsrail ve Amerika Kürt halkımızın üzerinden oynamak isteyim ülkemdeki yönetimin lav etmesi için ellerinden gelen her yolu denektedirler.
Biraz geriye gidelim. Gezi olaylarında Kürt halkı sokağa dökülmedi diye kendi oyunlarına gelinmedi diye feryat figan etiller.
Onlara uşaklık edenlerin kendi askerleri değil adeta emir erleri gibi onlardan gelen talimatları bire bir uygulayan ve onların emri havalesinde çalışan paralelciler ülkemde halen onların lehine yayın yapmakta ve onların emri doğrultularında halen hareket etmektedirler.
Bunların oyunları bitmez diyorum. Seçim arifesinde Diyarbakır'da HDP mitinginde yapılan eylemin tamamen onların düzenlemiş olduğu bir oyun olduğu apaçık ortaya çıktı ve ne ilginçtir ki emniyet birimlerini suçladılar peki şimdi sizlere sormazlar mı? Emniyet içersinde sizin ne kadar ekip ve elamanlarınız var nerde ise geçişten bu güne kadar hepsi sizin emri havalenizde idiler.
Hatta eski İçişler bakanı sizin gazeteniz yayın kuruluşunuz basıldığında orada adeta kalkanlık yapacak kadar kendini beli eden şahsiyetleri de gördük.
Şimdi dünkü olayın yaşandığı anda nasıl oluyor Ankara OTÜ da pankart açılıyor Suruç'ta katliam yapılacak deniliyor.
Ne ilginçtir şimdi Türkiye ile Rusya birlikte hareket ediyor diye hemen yapılan patlamanın Rusya menşeli olduğu söyleniyor.
Bunların hepsi ülkemizin ve var olan güçlü bir hükümet iradesinin varlığını bütünlüğünü hazım edemeyen Siyonist ve emperyalist güçlerin ülkemizin kalkınmasına ve ülkemizin birlik ve bütünlüğüne göz diken o zalimlerin o çocuk katillerinin kendi ülkelerindeki kana doymayıp bizim ülkemizi de yıllardır kana böldükleri ve halende bölüp parçalamak istediklerinden yapılan oyunlardır.
Dün yapılan eylemin tek suçlusu ve sorumlusu paralel yapının başının ülkemize iadesinin istenmesine ramak kala yapılan bu saldırı az biz zamanda olsa oyalayıp yapının başı olan şahsı zaman içersinde ortadan kaybetmektir.
Geçmişte demiştim yine diyorum teslim etmeyecekler imha ederler.
Ülkemin halkının başı sağ olsun ölen vatan evlatlarımıza haktan rahmet diler kederli başta ailelerine ve tüm ulusumuza başımız sağ olsun lütfen artık bu paralel ve bu gibi oluşumlara biat etmeyelim galeyana gelmeyelim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.