Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

SURİYEYİ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ

Amerika yıktığı yok ettiği ülkeden çıkarsa ne olacak telaşı başladı. Bu kadar cahil ve siyonist yapıların yandaşları olan halka ne anlatmak gerekiyor. Bir ülkeyi yok edip yıkan Amerika bölgede istediğini yapıp istediğini almış olmalarından zaten amaç güderek bölgeye gelen amaç ve gayelerini aldıktan sonra kalmasının da bir anlamı kalmamıştır. Amerikanın en büyük hayali ekonomisine katkı sağlamak idi. Bunu yaptı dünya ülkelerin en varlıklı ülkesi olarak görülen hiç bir üretimi olmayan yer altı kaynaklarının varlıklarından dünyanın en zengin ülkesi konumunda olan Suudi Arabistan nerede ise tüm varlıklarını sermayelerini himayesine almayı başarmışlardır. Böylesi bir karlı durumdan kendini sürmekle güçlü ülke konumunu sağlamış demek değildir. Sermayelerin kısa sürede tükeneceğinin Amerika bile şimdi üretimi yapamaz duruma gelmiş bir durumdadır. Amerikanın iç savaştan ülkenin çeşitli bölgelerinde her gün çatışma kargaşa ve isyan vardır. Bunu basına yansıtmama basının haber veya gösteri olarak bile yayınlaması durumunda büyük cezalar ile karşılaşacaklarını çok iyi bilmektedirler. Amerika kıta'sının durumu vahim sonuçlarla hüsranlara uğramaktadır. Ülkeleri ekonomik olarak çöküş dönemine girilmiş olup artık gerçek amada dünya üzerinde büyük enkazlar bırakacak şekilde infilak edecekleri aşamaya gelinmiştir. Suriye yeniden yapılanması sağlanıp bu işten yine en karlı ülkemiz olacaktır. İşte Irak örneğinde olduğu gibi bakın Irak inşa edilmekte inşasında en büyük payı ülkemiz yararlanmaktadır. Bunların en büyük tedarikçi firmaları nerede ise hepsi ülkemizin firmaları olup ürünleri de ülkemizden tedarik etmektedirler. Aynı durum Suriye içinde geçerli olacak şimdiden artık ülkemizin başta inşaat firmaları olmak üzere yeni iş alanları iş imkanları açılacaktır. Halk olarak oraya yerleşecek olan aslı Suriyeli olsalar da artık yeni kimlikleri Türk vatandaşı olan toplumdan oluşacağından gelecekte de artık Suriye vatandaşı olarak değil Türk vatandaşı olmakla kendilerini artık Türk halkı olarak göreceklerdir. Kararlı dik duruşla kazanan ülkem oldu. Kaybeden Siyonist Emperyalist güçler oldu. Şimdi Amerika artık çıkıp açıklasın asırlardır dünya üzerinde kurmuş oldukları ajanlar, yapılar, terörler ve cemiyetler hepsi çökmüştür.  
Ekleme Tarihi: 28 Aralık 2018 - Cuma

SURİYEYİ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ

Amerika yıktığı yok ettiği ülkeden çıkarsa ne olacak telaşı başladı.

Bu kadar cahil ve siyonist yapıların yandaşları olan halka ne anlatmak gerekiyor. Bir ülkeyi yok edip yıkan Amerika bölgede istediğini yapıp istediğini almış olmalarından zaten amaç güderek bölgeye gelen amaç ve gayelerini aldıktan sonra kalmasının da bir anlamı kalmamıştır.

Amerikanın en büyük hayali ekonomisine katkı sağlamak idi. Bunu yaptı dünya ülkelerin en varlıklı ülkesi olarak görülen hiç bir üretimi olmayan yer altı kaynaklarının varlıklarından dünyanın en zengin ülkesi konumunda olan Suudi Arabistan nerede ise tüm varlıklarını sermayelerini himayesine almayı başarmışlardır.

Böylesi bir karlı durumdan kendini sürmekle güçlü ülke konumunu sağlamış demek değildir.

Sermayelerin kısa sürede tükeneceğinin Amerika bile şimdi üretimi yapamaz duruma gelmiş bir durumdadır. Amerikanın iç savaştan ülkenin çeşitli bölgelerinde her gün çatışma kargaşa ve isyan vardır. Bunu basına yansıtmama basının haber veya gösteri olarak bile yayınlaması durumunda büyük cezalar ile karşılaşacaklarını çok iyi bilmektedirler.

Amerika kıta'sının durumu vahim sonuçlarla hüsranlara uğramaktadır. Ülkeleri ekonomik olarak çöküş dönemine girilmiş olup artık gerçek amada dünya üzerinde büyük enkazlar bırakacak şekilde infilak edecekleri aşamaya gelinmiştir.

Suriye yeniden yapılanması sağlanıp bu işten yine en karlı ülkemiz olacaktır. İşte Irak örneğinde olduğu gibi bakın Irak inşa edilmekte inşasında en büyük payı ülkemiz yararlanmaktadır. Bunların en büyük tedarikçi firmaları nerede ise hepsi ülkemizin firmaları olup ürünleri de ülkemizden tedarik etmektedirler.

Aynı durum Suriye içinde geçerli olacak şimdiden artık ülkemizin başta inşaat firmaları olmak üzere yeni iş alanları iş imkanları açılacaktır.

Halk olarak oraya yerleşecek olan aslı Suriyeli olsalar da artık yeni kimlikleri Türk vatandaşı olan toplumdan oluşacağından gelecekte de artık Suriye vatandaşı olarak değil Türk vatandaşı olmakla kendilerini artık Türk halkı olarak göreceklerdir.

Kararlı dik duruşla kazanan ülkem oldu. Kaybeden Siyonist Emperyalist güçler oldu. Şimdi Amerika artık çıkıp açıklasın asırlardır dünya üzerinde kurmuş oldukları ajanlar, yapılar, terörler ve cemiyetler hepsi çökmüştür.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.