Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

SURİYE, TÜRKİYE VE ÖRGÜTLER

Suriye iç savaşın başlangıcı ve halkı isyana teşviki gelinen nokta.Siyonist, Emperyalist güç olan İsrail bölgeyi tamamen kana bulamakla görevli bir toplum olarak daim varlığını göstermek için yıllardır yapmış oldukları oyunları sonucuna gelinmektedir.Ülkemizin üzerinde 30 yıldan fazlasıyla oynanan oyunlar başarı elde edemediği gibi Irak liderini devirdi.Halk orada bölündü. Yene iç savaş başladı. Libya halkını isyana teşvik etti. Mısır kendi emellerine uşak olan kişileri lider yaptı. Mısırın senaryosunun aynısı ülkemiz içinde yazılmıştı. Bu senaryoya halk biyat etmedi. Ülkem için yazılan, düşünülen senaryo geri tepince başka çareler arayışına gittikleri apaçık ortadadır.Suriye'de iç savaşın başladığı günden itibaren Türkiye'yi de bu savaşa müdahil olmasını ve Türkiye'de halk isyanı ve iç savaş kargaşası yaşatma çabasına girdiler.Devlet olarak halkında bilinçlenmesi ve bu fitne ve fesat ülkelerinin kendi emelleri için insanları kullandığının bilincine vardığımızdan dolayı bu çalışmaları sonuç vermez oldu.Suriye içersinde yeniden yapılan yapılandırma ve alınan yerlere sınırımız boyunca oluşan tampon bölge ve bu bölgeye birleştirilen Kürt kökenli halkın üzerinden senaryolar kurup bu insanları kullanıp gelecekte kendi düşüncesi olan büyük İsrail kurma çabası içersinde olmaktan öte bir şey olmadığı apaçık gözle önünde.Amerika ve İsrail in emri havalesinde olan bu terör güçlerinin her ne isim ve düşünce adı altında olurlarsa olsunlar sonuç itibari ile fikir ve ideolojilerinin sonucu bölgede büyük İsrail devletinin temel içgüdülerinin emellerine hizmet etmekten öte bir plan olmadığı apaçık ortadadır.Suriye'de 4 yıla yakın bir zaman içersinde iç savaş devam ederken orada binlerce Müslüman katledilirken hiç kimsenin sesi çıkmazken dünya buna seyirci olurken ne odluda sınırımıza yönelik yapılan tampon bölgesine karşı ülkemin cumhurbaşkanı komşu ülkenin varlığına ve toprak bütünlüğünün bölünmezligine karşı daima saygımız söz konusu toprak bütünlüğü bölündüğü anda müdahalemiz kaçınılmaz dendiğinde neden dünya ülkelerinin avazı çıkar oldu.Ülkemize karşı oluşacak olan her türlü tehlike tabiî ki bizi ilgilendirir.Siyonist, Emperyalist güçlerin 30 yıldır ülkemin zavallı ve aciz olan Kürt halkının üzerinde oynadığı oyunların artık bu Kürt halkının bilinçli ve aydınlarının kendileri üzerinden ülkemize karşı piyon olarak kullanıldıklarının farkına vardılar.Siyonist, Emperyalist ülkelerin, ülkemde olan baronlarının köklüleri artık öldükleri yeni yetmelerde artık güçsüz kaldıkları halkımın uyanışı ile artık onların seneryo ve oyunlarının sonuçsuz kalacağını bilmeleri gereklidir.
Ekleme Tarihi: 20 Temmuz 2015 - Pazartesi

SURİYE, TÜRKİYE VE ÖRGÜTLER

Suriye iç savaşın başlangıcı ve halkı isyana teşviki gelinen nokta.
Siyonist, Emperyalist güç olan İsrail bölgeyi tamamen kana bulamakla görevli bir toplum olarak daim varlığını göstermek için yıllardır yapmış oldukları oyunları sonucuna gelinmektedir.
Ülkemizin üzerinde 30 yıldan fazlasıyla oynanan oyunlar başarı elde edemediği gibi Irak liderini devirdi.
Halk orada bölündü. Yene iç savaş başladı. Libya halkını isyana teşvik etti. Mısır kendi emellerine uşak olan kişileri lider yaptı. Mısırın senaryosunun aynısı ülkemiz içinde yazılmıştı. Bu senaryoya halk biyat etmedi.
Ülkem için yazılan, düşünülen senaryo geri tepince başka çareler arayışına gittikleri apaçık ortadadır.
Suriye'de iç savaşın başladığı günden itibaren Türkiye'yi de bu savaşa müdahil olmasını ve Türkiye'de halk isyanı ve iç savaş kargaşası yaşatma çabasına girdiler.
Devlet olarak halkında bilinçlenmesi ve bu fitne ve fesat ülkelerinin kendi emelleri için insanları kullandığının bilincine vardığımızdan dolayı bu çalışmaları sonuç vermez oldu.
Suriye içersinde yeniden yapılan yapılandırma ve alınan yerlere sınırımız boyunca oluşan tampon bölge ve bu bölgeye birleştirilen Kürt kökenli halkın üzerinden senaryolar kurup bu insanları kullanıp gelecekte kendi düşüncesi olan büyük İsrail kurma çabası içersinde olmaktan öte bir şey olmadığı apaçık gözle önünde.
Amerika ve İsrail in emri havalesinde olan bu terör güçlerinin her ne isim ve düşünce adı altında olurlarsa olsunlar sonuç itibari ile fikir ve ideolojilerinin sonucu bölgede büyük İsrail devletinin temel içgüdülerinin emellerine hizmet etmekten öte bir plan olmadığı apaçık ortadadır.
Suriye'de 4 yıla yakın bir zaman içersinde iç savaş devam ederken orada binlerce Müslüman katledilirken hiç kimsenin sesi çıkmazken dünya buna seyirci olurken ne odluda sınırımıza yönelik yapılan tampon bölgesine karşı ülkemin cumhurbaşkanı komşu ülkenin varlığına ve toprak bütünlüğünün bölünmezligine karşı daima saygımız söz konusu toprak bütünlüğü bölündüğü anda müdahalemiz kaçınılmaz dendiğinde neden dünya ülkelerinin avazı çıkar oldu.
Ülkemize karşı oluşacak olan her türlü tehlike tabiî ki bizi ilgilendirir.
Siyonist, Emperyalist güçlerin 30 yıldır ülkemin zavallı ve aciz olan Kürt halkının üzerinde oynadığı oyunların artık bu Kürt halkının bilinçli ve aydınlarının kendileri üzerinden ülkemize karşı piyon olarak kullanıldıklarının farkına vardılar.
Siyonist, Emperyalist ülkelerin, ülkemde olan baronlarının köklüleri artık öldükleri yeni yetmelerde artık güçsüz kaldıkları halkımın uyanışı ile artık onların seneryo ve oyunlarının sonuçsuz kalacağını bilmeleri gereklidir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.