Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

SU ŞEHRİNDE SUSUZ KALMIŞAM

Şanlıurfa ilinde havaların sıcaklığı nerede ise zaman zaman 50 derece üzerinde seyrederken güneşin etkisi gün içersin de birçok cadde sokak adeta insan yaşamayan şehir görünümü vermektedir. Böyle bir ilde halkımızın artık kış hazırlığı kış aylarında tüketilecek yiyecek ve tüketecek ürünlerin kurutma ve hazırlığı başladığı bir zaman içersin de çalışma gösterdiği şu günlerde Şanlıurfa belediyesi gerçekten halkımıza vatandaşımıza yardımcı olarak gerekli özverili çalışmaları gösterdiğinden kendilerini ve birimlerini kutluyorum. Böyle belediyecilik böyle yöneticilik ile şehrimi yöneten insanların akıl zekalarına şaşıyorum. Bu kişileri bu yöneticileri bu kadar bilgiden yoksun insanları nasıl bir araya getirmiş ve bu kişiler ile şehiri yönetiyorsunuz halen şaşıyorum. Nerde ise her gün şehrimdeki sıcaklık ve terden dolayı kokuşan insanların bir banyo değil ise de bir düş alması gerekirken alacağı duş suyunu bulamaz hale gelmiştir. Yazın sıcaklığında sunun artık gerekli olduğu bir zaman biriminde akmayan sulara ne demek lazım. İlimde zaten içme ve sağlıklı su içmeye hasret olan şehrime geçmişte yer altı kaynak suyunu kesip nerde ise tüm ilimin halkının yüzmek için gittiği baraj göletinin suyunu halkımıza içme suyu olarak sunan bu yönetimin birde bu yetmez gibi bu sıcak günlerde akmayan suyun derdine düşer olmaktayız. Şanlıurfa belediyesinin su idaresi diye bir kurumun varlığını dile getirmişler bu kurum yapmış olduğu hesaplamalara göre yeniden şehrin içme tüketme olduğu suya zam yapmıştır. Bu ülkede nerde ise en pahalı fiyata suyu Şanlıurfa halkı tüketmektedir. Bu belediyenin bünyesindeki kişilerin birimlerin bilgilerinden yoksun ve halkımızın sırtından gereksiz plan projelerin giderlerini halkıma yükletmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Eğer siz çok bilgili ve gerçek anlamda idareci olmuş olsa idiniz. Günümüzün gelinen son deminde halen ilimin bir çok alanında suları dinamo ile halk binalarda kulanmaya maruz bırakılmıştır. Böyle bir zaman içersin de suyun sadece baraj göletinden geldiğinden büyük masraf ve yağmur yok su barajımızın su sıkıntısı olacak durumunun da olmadığı halde ilimizin en yüksek fiyata halkımızın su tüketmesini isteyen yönetime ben ne demeliyim bilemiyorum. Sizler idareci ve yönetici olacak kadar bilgi ve becerikli kişiler değilsiniz. Sizlerin yaptığınız görevleri halkımızı soyup kendi yanlaşlarınıza plan projelerinde önderlik edip halkımızın paralarını bu yandaşların plan proje sahiplerin kasalarını şişirmeden başka ne işe yarıyorsunuz. Çıkıp bunu halkımıza açık bir dille ifade ediniz? Kusura bakmayın sizin ilimizi değil inan ki sizler kendi ailelerinizi idare edemeyecek kadar bilgiden yoksul insanlarsınız. Şanlıurfa ilinin halkına ve zavallı vatandaşlarımızın yaşadığı şehirin düştüğü duruma açıyorum.
Ekleme Tarihi: 02 Eylül 2019 - Pazartesi

SU ŞEHRİNDE SUSUZ KALMIŞAM

Şanlıurfa ilinde havaların sıcaklığı nerede ise zaman zaman 50 derece üzerinde seyrederken güneşin etkisi gün içersin de birçok cadde sokak adeta insan yaşamayan şehir görünümü vermektedir.

Böyle bir ilde halkımızın artık kış hazırlığı kış aylarında tüketilecek yiyecek ve tüketecek ürünlerin kurutma ve hazırlığı başladığı bir zaman içersin de çalışma gösterdiği şu günlerde Şanlıurfa belediyesi gerçekten halkımıza vatandaşımıza yardımcı olarak gerekli özverili çalışmaları gösterdiğinden kendilerini ve birimlerini kutluyorum.

Böyle belediyecilik böyle yöneticilik ile şehrimi yöneten insanların akıl zekalarına şaşıyorum. Bu kişileri bu yöneticileri bu kadar bilgiden yoksun insanları nasıl bir araya getirmiş ve bu kişiler ile şehiri yönetiyorsunuz halen şaşıyorum.

Nerde ise her gün şehrimdeki sıcaklık ve terden dolayı kokuşan insanların bir banyo değil ise de bir düş alması gerekirken alacağı duş suyunu bulamaz hale gelmiştir. Yazın sıcaklığında sunun artık gerekli olduğu bir zaman biriminde akmayan sulara ne demek lazım.

İlimde zaten içme ve sağlıklı su içmeye hasret olan şehrime geçmişte yer altı kaynak suyunu kesip nerde ise tüm ilimin halkının yüzmek için gittiği baraj göletinin suyunu halkımıza içme suyu olarak sunan bu yönetimin birde bu yetmez gibi bu sıcak günlerde akmayan suyun derdine düşer olmaktayız.

Şanlıurfa belediyesinin su idaresi diye bir kurumun varlığını dile getirmişler bu kurum yapmış olduğu hesaplamalara göre yeniden şehrin içme tüketme olduğu suya zam yapmıştır. Bu ülkede nerde ise en pahalı fiyata suyu Şanlıurfa halkı tüketmektedir.

Bu belediyenin bünyesindeki kişilerin birimlerin bilgilerinden yoksun ve halkımızın sırtından gereksiz plan projelerin giderlerini halkıma yükletmeye hiç kimsenin hakkı yoktur.

Eğer siz çok bilgili ve gerçek anlamda idareci olmuş olsa idiniz. Günümüzün gelinen son deminde halen ilimin bir çok alanında suları dinamo ile halk binalarda kulanmaya maruz bırakılmıştır.

Böyle bir zaman içersin de suyun sadece baraj göletinden geldiğinden büyük masraf ve yağmur yok su barajımızın su sıkıntısı olacak durumunun da olmadığı halde ilimizin en yüksek fiyata halkımızın su tüketmesini isteyen yönetime ben ne demeliyim bilemiyorum.

Sizler idareci ve yönetici olacak kadar bilgi ve becerikli kişiler değilsiniz.

Sizlerin yaptığınız görevleri halkımızı soyup kendi yanlaşlarınıza plan projelerinde önderlik edip halkımızın paralarını bu yandaşların plan proje sahiplerin kasalarını şişirmeden başka ne işe yarıyorsunuz. Çıkıp bunu halkımıza açık bir dille ifade ediniz?

Kusura bakmayın sizin ilimizi değil inan ki sizler kendi ailelerinizi idare edemeyecek kadar bilgiden yoksul insanlarsınız. Şanlıurfa ilinin halkına ve zavallı vatandaşlarımızın yaşadığı şehirin düştüğü duruma açıyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.