Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

SİZİ HAK YOLA DAVET İÇİN GELİYORUZ

Ülkemde gelişmeden olan en güzel günler hep yapılmaya başlandı. Ülkemde bir zamanlar terör diye bir eylem teorisi ortaya atıp yıllarca zeki çalışkan bir o kadar azimli olan insanlarımızı yok etme çabası içerisine girdiler. Ülkemizi yok edip parçalama politikası hiç bir zaman batı ülkeler için dinmeyen ve sürekli üzerinde çalışma gösterdikleri bir eylem planı olarak daima gündemi korumaktadır. Tüm dünya ülkeleri derslerinde ve eğitim birimlerinde bizim atalarımızın ecdadımız Osmanlı vakaları kitapları üzerinden dersler örnekler ve hatta rehber olarak izlerinde gitmektedirler. Böylesi bir ecdadın torunları olarak bizler ülkemizi ve vatanımızı koruyup kollamaktan ziyade gelişme ve yükselme gösterme dönemine girmesi ile tüm dünya yeniden bir korku sarmaya başladı. Korkmayın başta Avrupa olmak üzere ey dünya ülkeleri biz Osmanlı olarak geçmişte nasıl ki adalet ve hukuka riayet ederek tüm dinlere, dillere nasıl ki birlik beraberlik içersinde yaşamasını sağladık ise bu günde aynen sağlayacağız. Geçmişte nasıl ki hak dinin ve hak adaletin en güzel örneklerini tüm dünya insanlarının üzerinde uygulayıp yaşatıysak şimdide yine aynen yaşatmaya devam edeceğiz. Çünkü örnek aldığımız adalet, hak ve Hürriyet insan üzerinde uygulanması gereken her türlü fiilleri müslümanların hak kitabı olan Kuran'ı Kerim'de zaten en güzel şekilleriyle dünya kurulduğundan beli aynen devam etmektedir. Hak olan İslâm dininden uzak olan onların gaflete ve hatta küfürde olduklarını apaçık beyan ediyor. Dünya üzerinde hak dinin adaletin tecelli edeceğini apaçık beyan ediyor. Siz ey gaflete delalette olan siz ey gayri Müslimler siz bilmiyormuydunuz sizin gitiginiz yol yanlış ve sizin yaşantınız islama aykırı siz bunu biliyordunuz o zaman neden iman etmediniz? Demek ki sizlerde atalarınız gibi kufaar ehlini seçtiniz şimdi sizlere bu dünyada refah öbür dünyanızı size zindan edeceğim. İşte şimdi siz bunu bilesiniz ki artık ehli İslâm ehli iman uyandı hak ve batılın ne olduğunu anladınız. Onun için artık kiyametleri koparmaya başladınız artık yeniden Osmanlı uynamasın eğer yeniden Osmanlı uyanır ise bize bu dünyada zindan olur. Merak etmeyin size bu dünyayı zindan etmeyeceğiz tam aksine sizi hak yol olan yola davet edeceğiz ve sizi bu gafleten ve delaletten uyandıracağız ve size hak yolu hak olan İslâm dinine davet edeceğiz sizden gelenler kurtuluşa erecek gelmeyenlerde Ebû cehil gibi olacaklardır. Korkmayın biz size iyilik edeceğiz sizin gibi sizin bizlere yaptığınız kötülükleri sizlere yapmayacak ve yaşatmayacağız bunu bilesiniz.
Ekleme Tarihi: 22 Mart 2017 - Çarşamba

SİZİ HAK YOLA DAVET İÇİN GELİYORUZ

Ülkemde gelişmeden olan en güzel günler hep yapılmaya başlandı.

Ülkemde bir zamanlar terör diye bir eylem teorisi ortaya atıp yıllarca zeki çalışkan bir o kadar azimli olan insanlarımızı yok etme çabası içerisine girdiler.

Ülkemizi yok edip parçalama politikası hiç bir zaman batı ülkeler için dinmeyen ve sürekli üzerinde çalışma gösterdikleri bir eylem planı olarak daima gündemi korumaktadır.

Tüm dünya ülkeleri derslerinde ve eğitim birimlerinde bizim atalarımızın ecdadımız Osmanlı vakaları kitapları üzerinden dersler örnekler ve hatta rehber olarak izlerinde gitmektedirler.

Böylesi bir ecdadın torunları olarak bizler ülkemizi ve vatanımızı koruyup kollamaktan ziyade gelişme ve yükselme gösterme dönemine girmesi ile tüm dünya yeniden bir korku sarmaya başladı. Korkmayın başta Avrupa olmak üzere ey dünya ülkeleri biz Osmanlı olarak geçmişte nasıl ki adalet ve hukuka riayet ederek tüm dinlere, dillere nasıl ki birlik beraberlik içersinde yaşamasını sağladık ise bu günde aynen sağlayacağız. Geçmişte nasıl ki hak dinin ve hak adaletin en güzel örneklerini tüm dünya insanlarının üzerinde uygulayıp yaşatıysak şimdide yine aynen yaşatmaya devam edeceğiz. Çünkü örnek aldığımız adalet, hak ve Hürriyet insan üzerinde uygulanması gereken her türlü fiilleri müslümanların hak kitabı olan Kuran'ı Kerim'de zaten en güzel şekilleriyle dünya kurulduğundan beli aynen devam etmektedir.

Hak olan İslâm dininden uzak olan onların gaflete ve hatta küfürde olduklarını apaçık beyan ediyor. Dünya üzerinde hak dinin adaletin tecelli edeceğini apaçık beyan ediyor. Siz ey gaflete delalette olan siz ey gayri Müslimler siz bilmiyormuydunuz sizin gitiginiz yol yanlış ve sizin yaşantınız islama aykırı siz bunu biliyordunuz o zaman neden iman etmediniz? Demek ki sizlerde atalarınız gibi kufaar ehlini seçtiniz şimdi sizlere bu dünyada refah öbür dünyanızı size zindan edeceğim.

İşte şimdi siz bunu bilesiniz ki artık ehli İslâm ehli iman uyandı hak ve batılın ne olduğunu anladınız.
Onun için artık kiyametleri koparmaya başladınız artık yeniden Osmanlı uynamasın eğer yeniden Osmanlı uyanır ise bize bu dünyada zindan olur.
Merak etmeyin size bu dünyayı zindan etmeyeceğiz tam aksine sizi hak yol olan yola davet edeceğiz ve sizi bu gafleten ve delaletten uyandıracağız ve size hak yolu hak olan İslâm dinine davet edeceğiz sizden gelenler kurtuluşa erecek gelmeyenlerde Ebû cehil gibi olacaklardır.

Korkmayın biz size iyilik edeceğiz sizin gibi sizin bizlere yaptığınız kötülükleri sizlere yapmayacak ve yaşatmayacağız bunu bilesiniz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.