Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

SİNEYİ MİLLET OLARAK KARAR VERDİK

Ülkemin vatandaşı halkı kendi iradesini ve kararını verdi.Bu ülkem insanın özverili sağduyulu bir şekilde sandık başına gidip ülkesinin kendi geleceğini kararını kendi iradesi içerisinde vermiştir.Tüm yurt genelinde sakin ve sükûnet içinde tercihlerini kullanan vatandaşımız çıkacak sonuçlara ilk günden kabul edip ülkem için vatanım için hepsinden önemlisi kendi iradesinin geleceği için en güzel şekilde tendi kararlarını ve tercihlerini belirtmek için yüksek oranda bir katılımla sandık başına gittiler.Toplum olarak ülkemizin bekası ve geleceği için herkesin doğru ve istikrarlı bir karar ile tercihlerini belirtmeye giden vatandaşlarımız böylesi bir dönem içerisinde en doğru karardan yana tercihlerini kullanacakları zaten beli olmasına rağmen. Yine de en doğrusu olan sineyi millet demek bizim millet olarak varlığımızın birliğimizin atalarımızdan gelinen bir Osmanlı kültür ve geleneğinden ibaret olduğu da bir gerçektir.Ülkemde bu yapılan referandumların geçmişten gelinen bir gelenek olarak hep ve daima olumlu olan kazanmıştır. Halk olarak sineyi millete gidildiğinde her zaman en doğru ve en gerçek kararı halkın verdiği karar olarak daima kararın sahipleri olarak ülkemizin hayırlısı olan şeylerin hep hayırlısı olsun diyerek sandığa gitmiştir.Bu defa ki hayırlısı olsun diye evet tercihlerinin yüksek olması ile sonuçlanan bir referandumun hayır cephesinde olanların bu sonuçları ilk günden kendileri çok net bir şekilde bilmekte idiler.Böyle bir sonucun ülkem için, vatanım için, halkım için en faydalısı olacak olan bir referandum ile sonuçlanması ile gündeme gelmesi ile halkım üzerinde ki etki yetmez çünkü en önemli olan piyasalar. 17 Nisan ülkem için yeni bir defter yeni bir başlangıç olacağından ilk günlerde reel piyasaların ani durumları ortaya bazı olumsuzlukları doğursa da iler ki günlerde piyasalar ve ekonomi olarak çok güzel günlere doğru ilerleme kayıt edeceğiz.Ülkemde piyasaların engebeli iniş ve çıkışları artık son bulacağı artık piyasa ve üretici sektörlerin atak bir duruma geçip dünya piyasalarına dünya ülkelerine ihracattın artıracağı bir dönem içerisine gireceği bir zaman akışına girdiğinin gerçeklerini görecektir. Bu ülkede artık kalkınma ve ilerleme hamlesi içerisine girildiği dönem ile artık odaklanalım. Artık ülke olarak siyasi arenalarda boş yerine siyaset konuşup kendilerimizi avutmayalım. Tıpkı bir maç sonucunu düşünün maç bitmiş puanlar alınmış goller atılmış. Oturup sonra o maçı analizini ve maçın pozisyonlarını ve maçın yorumunu yaparız değişen ne oluyor? İşte geçmişte siyaset olarak ta hep bunu yaptık artık öyle bir siyaset yok sanayici, üretici, ilim, bilim ve ülkemin tüm yatırımcısı ile birlik beraberlik içerisinde ülkemizin bekası için halkımızın huzur ve refahı için hep beraber birlikte yola devam edip. Gelecekte büyük ülke olacağımız günlerin tohumlarının ilk atıldığı gün olarak artık kayda gecelim.
Ekleme Tarihi: 17 Nisan 2017 - Pazartesi

SİNEYİ MİLLET OLARAK KARAR VERDİK

Ülkemin vatandaşı halkı kendi iradesini ve kararını verdi.
Bu ülkem insanın özverili sağduyulu bir şekilde sandık başına gidip ülkesinin kendi geleceğini kararını kendi iradesi içerisinde vermiştir.
Tüm yurt genelinde sakin ve sükûnet içinde tercihlerini kullanan vatandaşımız çıkacak sonuçlara ilk günden kabul edip ülkem için vatanım için hepsinden önemlisi kendi iradesinin geleceği için en güzel şekilde tendi kararlarını ve tercihlerini belirtmek için yüksek oranda bir katılımla sandık başına gittiler.
Toplum olarak ülkemizin bekası ve geleceği için herkesin doğru ve istikrarlı bir karar ile tercihlerini belirtmeye giden vatandaşlarımız böylesi bir dönem içerisinde en doğru karardan yana tercihlerini kullanacakları zaten beli olmasına rağmen. Yine de en doğrusu olan sineyi millet demek bizim millet olarak varlığımızın birliğimizin atalarımızdan gelinen bir Osmanlı kültür ve geleneğinden ibaret olduğu da bir gerçektir.
Ülkemde bu yapılan referandumların geçmişten gelinen bir gelenek olarak hep ve daima olumlu olan kazanmıştır.
Halk olarak sineyi millete gidildiğinde her zaman en doğru ve en gerçek kararı halkın verdiği karar olarak daima kararın sahipleri olarak ülkemizin hayırlısı olan şeylerin hep hayırlısı olsun diyerek sandığa gitmiştir.
Bu defa ki hayırlısı olsun diye evet tercihlerinin yüksek olması ile sonuçlanan bir referandumun hayır cephesinde olanların bu sonuçları ilk günden kendileri çok net bir şekilde bilmekte idiler.
Böyle bir sonucun ülkem için, vatanım için, halkım için en faydalısı olacak olan bir referandum ile sonuçlanması ile gündeme gelmesi ile halkım üzerinde ki etki yetmez çünkü en önemli olan piyasalar. 17 Nisan ülkem için yeni bir defter yeni bir başlangıç olacağından ilk günlerde reel piyasaların ani durumları ortaya bazı olumsuzlukları doğursa da iler ki günlerde piyasalar ve ekonomi olarak çok güzel günlere doğru ilerleme kayıt edeceğiz.
Ülkemde piyasaların engebeli iniş ve çıkışları artık son bulacağı artık piyasa ve üretici sektörlerin atak bir duruma geçip dünya piyasalarına dünya ülkelerine ihracattın artıracağı bir dönem içerisine gireceği bir zaman akışına girdiğinin gerçeklerini görecektir. Bu ülkede artık kalkınma ve ilerleme hamlesi içerisine girildiği dönem ile artık odaklanalım. Artık ülke olarak siyasi arenalarda boş yerine siyaset konuşup kendilerimizi avutmayalım.
Tıpkı bir maç sonucunu düşünün maç bitmiş puanlar alınmış goller atılmış.
Oturup sonra o maçı analizini ve maçın pozisyonlarını ve maçın yorumunu yaparız değişen ne oluyor? İşte geçmişte siyaset olarak ta hep bunu yaptık artık öyle bir siyaset yok sanayici, üretici, ilim, bilim ve ülkemin tüm yatırımcısı ile birlik beraberlik içerisinde ülkemizin bekası için halkımızın huzur ve refahı için hep beraber birlikte yola devam edip. Gelecekte büyük ülke olacağımız günlerin tohumlarının ilk atıldığı gün olarak artık kayda gecelim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.